Диме Спасов локални јебо

T

templar55

Гостин
хахах се гледа и дека таа сопатничката е у ствари маж активист на СДСМ со перика и вештачки цицки, и цело време в кола му викаше (со имитација на женски пискав глас) на димета наш наивен “НАГАЗИ БЕЈБИИИ ПОБРЗО ПОБРЗООО ИЗГАЗИ ГИ ШО ГИ ЕБЕШ...“ а тој слушаше пошто е лепо васпитано дете
Па они и онака ве ебат цела деценија. Дали е со перика или без тоа е ирелевантно.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
1. Да, видеото е снимено лани ама со помош на временската машина на ВМРО кое патем е набавена со машината за преслушување, успеаа да се вратат во времето и да го снимаат ова.
2. Затоа што е ваљда дел од играта. ( не знам која игра)
3. Се застанува на семафор а пред секој семафор има камери, ваљда ти е познато тоа освен ако не си од Неготино. Последното место кај што застанува е приватна камера ваљда, за сопствено обезбедување. И јас имам камери у дворот ама Диме не помина преку нив, чудно.
4. Клучно е дека бил нападнат, не сообраќајката што ја направил зашто бегал од нападот.
5. Има на видеото пиштоли, ако си слеп тоа ти е.
1. Тоа беа прашањата кои ми се појавија по гледањето на нецелосното видео т.е. снимки. Од каде да знаеме дека не го снимиле вчера?
2. Да, да секако.
3. Дали твоите камери во дворот покажуваат датум и време? Моите да, и да напоменам, не се нешто посебно скапи.
4. Не е нападнат, туку турнат на автомобилот. Тоа е обична постапка затоа што полицијата/алфите не знаат кој се наоѓа во автомобилот и дали е вооружен. И дали ако е министер, мора да има посебен третман и кога ќе направи прекршок? Најако е што рече дека никогаш не соработувал со криминалци! Солзи ми потекоа во тоа интервју.
5. Па не реков дека нема, читај поубаво, прашав “ако бил под било каква закана со пиштол, како успеал да избега“?

S

silmarillion

Гостин
Ах бе комуњари глупи, се посравте. Не можете еден скандал да исценирате како треба. Тоа ви е, повеќе среќа наредниот пат. :)
Иди удри кола на Дижонска и фати магла. Ако стигнеш до Јаја Паша од мене имаш гратис донер :) А нешто те гледам се чудиш што Албанците се шетаат ко каубојци со пиштоли (иако пиштол нема на видеото освен кај алфите на крај), па имаш ти батка за читање современа Македонска историја од 2006та па навака ехеее Ана Карењина ќе ти се види Росица за забавиште. :)

Z

zmej gorjanin

Гостин
Очигледно е не лажел, а и да биле алфи, а не се, по кои правилници се вади пиштол без да се легитимираат? А и тргаат у потера без ротациони...

T

templar55

Гостин
Него нели дрво пијан бил м?
Дрво пијан човек така ли излегува од автомобил?
Дрво пијан човек така ли паркира (погледнете од последните делови на снимката).
Мене не ми личи баш на дрво пијан.
Ах бе бедници :) многу ми е жал за вас. Уште една деценија ке серете по форуми вака и додека се свестите летнал животот. Ај со среќа :)

S

silmarillion

Гостин
Зашто не застанал после првиот удар него избегал?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.867
Поени од реакции
17.104
Зашто не застанал после првиот удар него избегал?
може и да не го осетил... впрочем камо слики која штета има пасатот ?
Тврдеа спротивна насока, има ли знак за едносмерна улица ?
Треба да се бара одговорност во раководителот на алфите... а и кој му дал инструкции..
Секој ден има тешки сообраќајки, запалени возила, бомби, никаде толку бргу не стигнуваат... апла наместена работа...

T

templar55

Гостин
Прашања од комуњарите:
Зашто сопатничата е со црна коса?
Зашто имало камери?
Зашто Диме вози навечер?
Се освен зашто е нападнат.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
а бе диме шо си барал вон работно време доцна ноќта со сески соработничка во службено возило.
Која задача ја извршува дополнителен министер во 11 ипол ноќе и то со лепотица сопартијка и то да им треба службено возило?
која институција или државен орган тогаш работи?

Најпрво беше реакцијата дека “немало значителна штета“
па после дека бил следен
па сега и пред пиштоли се нашол кутриот

А бе не ставајте деца на одговорни места - лесно паничат и после на можат да се извлечат
А бе цела Македонија ќе ја запали само да си спаси кожата!
Мене ми е страм шо ги слушам неговите објаснувања.

S

silmarillion

Гостин
Нападнат е зашто не застанал откако го поткачил и прошол добро пошто можеле да го прекинат од ќутек.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.363
Поени од реакции
21.810
а бе диме шо си барал вон работно време доцна ноќта со сески соработничка во службено возило.
Која задача ја извршува дополнителен министер во 11 ипол ноќе и то со лепотица сопартијка и то да им треба службено возило?
Вмровци се овие, работат 24/7, дење-ноќе. А не ко комуњариве, само се излежуваат и после цвикаат ко пичиња дека изгубиле со 200,000 разлика. :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Вмровци се овие, работат 24/7, дење-ноќе. А не ко комуњариве, само се излежуваат и после цвикаат ко пичиња дека изгубиле со 200,000 разлика. :D
аман нека не “работаат“ толку многу, не можеме да издржиме!

Kajgana Shop

На врв Bottom