Диме Спасов локални јебо

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Се гледа дека интервјуто е спонтано и и дека ги немал прашањата пред тоа. Беа поставени доста тешки прашања на кој даде одличен одговор. Се е со цел да му го нарушат итегритетот и делата за кои стои. /sarcasm /
Ова беше прилика да го прашаат и каде се далечинската од климата ама немаше време веќе.

Sent from my EVA using Tapatalk

T

templar55

Гостин
Добра местенка му направија. Ги гледав сега видеата и тачно е дека бил нападнат, си има се на видео. Баш во право време, со швалерката. Она од што ми се гади е колку мекушани станале вмровците. BTW швалерката е толку добро замаглена у видеото што скоро неможе да се примети дека е со некој.
У нормална држава да нападнеш функционер ке гниеш у затвор а мислам дека тие трите шпонови уште се на слобода, таман за да избегаат.
Пред да ми реплицирате: ти го испрале мозокот, вмровец глуп или слично ви предлагам да го изгледате видеото.

М

мојќен

Гостин
A SEGA KOMUNJARITE KAKO KE SE IZVADITE!!!111! LAVOT MAKEDONSKI BIL NAPADNAT A NE PIJAN SO SVALERKATA!!!11 SILNA I CVSRTA MAKEDONIA>>

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Добра местенка му направија. Ги гледав сега видеата и тачно е дека бил нападнат, си има се на видео. Баш во право време, со швалерката. Она од што ми се гади е колку мекушани станале вмровците. BTW швалерката е толку добро замаглена у видеото што скоро неможе да се примети дека е со некој.
У нормална држава да нападнеш функционер ке гниеш у затвор а мислам дека тие трите шпонови уште се на слобода, таман за да избегаат.
Пред да ми реплицирате: ти го испрале мозокот, вмровец глуп или слично ви предлагам да го изгледате видеото.
Биди фин и сподели го видеото. Да видиме дали шФалерката лажела коа давала изјава.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
на видеоно се слуша и некое така нејасно како зуиње шо може да е од комуникацијата која преку дрон ја имаа со НАТО и Амерички сателити крвожедните мафијашки банди блиски до СДСМ и кои преку алатката ЏиПиЕс му даваа на злотворите на Македонија точни координацији каде се наоѓа возилото на допуњениот заменик министер и во која насока се движи!

T

templar55

Гостин
Биди фин и сподели го видеото. Да видиме дали шФалерката лажела коа давала изјава.
Барај сам, ме мрзи да ви сервирам. Инаку не бранам никој, а и јасно се гледа (за оние кои имаат добро око) дека со него има некој на совозачкото место.
Ја да сум фактор у оваа држава:
1. Отпуштање од работа на полицајците кои замижаа додека шпоновите го нападнаа на семафор.
2. Разрешување од функција на Диме пошто ебе на страна и креира простор за скандали таман пред избори.
3. 5 години затвор за Алфашите.
4. 10 години затвор за шпоновите.

S

silmarillion

Гостин

Дали ги удри првиот пат?

Ако да, зашто избега? Кој му е крив што го бркале?

Тоа што носат пиштоли со нив е чива кривица?

Дали на крај алфиве вадат пиштоли и го бутаат на кола?

Зошто дошол шоферот да се пријави место него?

Зошто девојкава со него што била дала скроз друг исказ?

Последно уредено од модератор:
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
1. Нема датум и време, што е основно за секоја камера.
2. Зошто се појавува полиција на сред сплетка и не реагира? Дали таа го обезбедувала просторот за накнадно снимање?
3. Зошто тој точно застанува пред секоја камера? Направено е до перфекција! Башка и во тоа темното паркче како паркира, застанува точно пред камерата, која нема датум и време исто така!
4. Зошто не е прикажана 2-та сообраќајка? Тоа е клучно!
5. Зошто не е прикажано легендарното бегство? Да бил под било каква закана со пиштол, немало да бега.

Да имаа докази, одма ќе ги пласираа. :)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Кај беше снимкава цела недела,зошто баш денес се појави и оваа снимка во јавност,а и види случајност..по 5 дена молк,го немаше ни под дрво ни под камен и денес излезе на тв и го кажа цел настан..Чудна случајност :)

Последно уредено:
S

silmarillion

Гостин
Види, нареден пут кога ќе ме фатат како возам побрзо до дозволеното ќе фатам магла и ќе речам на крај побегнав пошто се плашев за мојот живот. Само што при тој исказ мене ќе ми го направат грбот како мевот, а овој лепотанов пројде без гребнатина.

T

templar55

Гостин
1. Нема датум и време, што е основно за секоја камера.
2. Зошто се појавува полиција на сред сплетка и не реагира? Дали таа го обезбедувала просторот за накнадно снимање?
3. Зошто тој точно застанува пред секоја камера? Направено е до перфекција! Башка и во тоа темното паркче како паркира, застанува точно пред камерата, која нема датум и време исто така!
4. Зошто не е прикажана 2-та сообраќајка? Тоа е клучно!
5. Зошто не е прикажано легендарното бегство? Да бил под било каква закана со пиштол, немало да бега.

Да имаа докази, одма ќе ги пласираа. :)
1. Да, видеото е снимено лани ама со помош на временската машина на ВМРО кое патем е набавена со машината за преслушување, успеаа да се вратат во времето и да го снимаат ова.
2. Затоа што е ваљда дел од играта. ( не знам која игра)
3. Се застанува на семафор а пред секој семафор има камери, ваљда ти е познато тоа освен ако не си од Неготино. Последното место кај што застанува е приватна камера ваљда, за сопствено обезбедување. И јас имам камери у дворот ама Диме не помина преку нив, чудно.
4. Клучно е дека бил нападнат, не сообраќајката што ја направил зашто бегал од нападот.
5. Има на видеото пиштоли, ако си слеп тоа ти е.

Член од
19 февруари 2011
Мислења
629
Поени од реакции
780
Кај беше снимкава цела недела,зошто баш денес се појави и оваа снимка во јавност,а и види случајност..по 5 дена молк,го немаше ни под дрво ни под камен и денес излезе на тв и го кажа цел настана..Чудна случајност :)
Па затоа што сите медиуми се СДСМ-овски и не сакаат да го викнат на медиум.Овие НОВА под притисок од УСА го викнале да ја каже вистината и само вистината . Ама нели пред оваква веродостојна снимка и најсдсмовската телевизија-СИТЕЛ мораше да ја пласира ;)

T

templar55

Гостин
Ах бе комуњари глупи, се посравте. Не можете еден скандал да исценирате како треба. Тоа ви е, повеќе среќа наредниот пат. :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ах бе комуњари глупи, се посравте. Не можете еден скандал да исценирате како треба. Тоа ви е, повеќе среќа наредниот пат. :)
хахах се гледа и дека таа сопатничката е у ствари маж активист на СДСМ со перика и вештачки цицки, и цело време в кола му викаше (со имитација на женски пискав глас) на димета наш наивен “НАГАЗИ БЕЈБИИИ ПОБРЗО ПОБРЗООО ИЗГАЗИ ГИ ШО ГИ ЕБЕШ...“ а тој слушаше пошто е лепо васпитано дете

Kajgana Shop

На врв Bottom