Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најнови информации: Диме додека се возел во својата кола, длабоко задлабочен во длабоките мисли како да ја избави Македонија од оваа ситуација во која ја доведе СОРОС и СДСМ здогледал како две лица ја напаѓаат Т.К. која повикувала за помош, тој без размислување со своето возило го пресретнал насилникот и го блокирал неговото возило по што дошло до мал судир и храбро се спростивал на двете лица кои биле од Албанска национална припадност. Двете лица избегале по што Диме и понудил на несреќната девојка да ја префрли дома, се испоставило дека таа живее во Тафталиџе. Но возејќ се натаму Диме бил пресретнат од истите лица кој овојпат биле повеќе и со две коли се судриле во неговата, тој храбро излегол да се спротистави но тие се распрскале да бегаат. Една блиска патрола на полиција го здогледала Диме но пред овој да го заврши исказот се дал во трчаница, тоа не било бегање туку Диме препознал едно од лицата во позадина и се задал во полн трк да го фати. На секаде се слушале скандирања и подршка за заменик министерот, чести извици биле ''напред Диме'', ''Диме уставот е на твоја страна'', ''СЈО е неуставно'', ''Сорос сака да ја разнебити Македонија'', '' Катица се гоштева во скап ресторан'', ''Кај бевте кога Ленче излета од пат''.
Врхунац македонске серије је кад Диме сазна да је сам себи кева.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Не не се срами сега. Ај кажи како сакаш 15 000 луѓе неистомисленици преку ноќ и во Македонија да исчезнат.
Логорчиња или баш да ги снема? Не се доискажа..
Не бе се откажав од таа црна мисла. Кога слушнав за фоките , снајперистите и отровите духовно се преобразив.
И сега уште ке не држиш во неизвесност. Немој тој твој бисер на мудроста да остани незабележан.
Ајде барем еден дел , оној најинтересниот со снајперистот. Ајде барем во кратки црти па да можеме да го завршиме денот со позитивни мисли.

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Најнови информации: Диме додека се возел во својата кола, длабоко задлабочен во длабоките мисли како да ја избави Македонија од оваа ситуација во која ја доведе СОРОС и СДСМ здогледал како две лица ја напаѓаат Т.К. која повикувала за помош, тој без размислување со своето возило го пресретнал насилникот и го блокирал неговото возило по што дошло до мал судир и храбро се спростивал на двете лица кои биле од Албанска национална припадност. Двете лица избегале по што Диме и понудил на несреќната девојка да ја префрли дома, се испоставило дека таа живее во Тафталиџе. Но возејќ се натаму Диме бил пресретнат од истите лица кој овојпат биле повеќе и со две коли се судриле во неговата, тој храбро излегол да се спротистави но тие се распрскале да бегаат. Една блиска патрола на полиција го здогледала Диме но пред овој да го заврши исказот се дал во трчаница, тоа не било бегање туку Диме препознал едно од лицата во позадина и се задал во полн трк да го фати. На секаде се слушале скандирања и подршка за заменик министерот, чести извици биле ''напред Диме'', ''Диме уставот е на твоја страна'', ''СЈО е неуставно'', ''Сорос сака да ја разнебити Македонија'', '' Катица се гоштева во скап ресторан'', ''Кај бевте кога Ленче излета од пат''.
Се шпекулира дека се дал во трк дека не сакал да зема почести за државен херој и спасител на државата, скромен тип.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да не беше со него во κафана ?
Муабети од ρеκла κазала вρтите.Постои човеκ што го ПΡИЗНАЛ делото .Лесно се дознава дали е лага, со земени отпечатоци од возилото.
Да нагласам деκа пρвото удρено возило било со неκој од шошоните.Случајно бе :drk:
МВΡ дали има дадено денес пρес со точни податоци и "обвиненија" ?Нешто се матκа на големо, саκаат да погодат слаба κаρиκа од системот пеρиодов за билдање поени,но џабе.
Што се дешава со κата и наρодните паρи? Има омилен ρестлρан, пијалоκ можеби:vozbud:
Tоклу си глуп што мислам дека си алгоритам програмиран да исфрла глупости. Нормален човек, со нормално ниво на интелигенција и достоинство, не може да произведе ваков пост.

D

Darko_ufo

Гостин
Овие луѓе се дното во Македонија, овие луѓе немаат срам и поради ови луѓе денес сме толку мала држава на Балканот. Ваквите луѓе во минтото го предавале Гоце Делчев за некоја лира и вреќа брашно. Тие луѓе денес се @Ireal @Ѓорѓи Н. @мкд владе @Inglourious Basterd @Fringe и ред други. Они ја уништуваат Македонија за 9000 денари месечно, за некоја вреќа брашно или вработување во администрација. Овие луѓе ќе си ги продадат и корените за еден чоколаден сладолед во Дојран, тие немаат свое јас и дури да им биде наредено да отидат дома и да си ги плукнат родителите, тие тоа ќе го направат. Денес им е наредено да ставаат вакви коментари.

Vesna Ristovska Sramno i zalno e ova sto se pravi,dajte bre lugje vie od opozicija,svestuvajte se na vreme sto pravite,protiv kogo ste trgnale so tie kriminalci,za sto se borite,na kakov nacin se borite,koja vi e krajnata cel?Vas povekje ni za lugje ne mozeme da ve smetame!Dno!Pa Silegov li treba da go slusam i da mu veruvam!Pa toj e pod dejstvo na alkohol od sabajle do vecer,toj li se nasol da dava izjavi!Ma sram i aram da mu e i nemu i na tie okolu nego!Ako znaete da ponudite nekoja programa,vo red,ako ne trgnete se od liceto na zemjata,na narodot makedonski mu se gadi vekje od vas!A za ministerot Dime Spasov samo poddrska,da izdrzi uste malku,pa narodot ke im presudi i na kriminalci i na Silegovci i na Zajkovci!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Овие луѓе се дното во Македонија, овие луѓе немаат срам и поради ови луѓе денес сме толку мала држава на Балканот. Ваквите луѓе во минтото го предавале Гоце Делчев за некоја лира и вреќа брашно. Тие луѓе денес се @Ireal @Ѓорѓи Н. @мкд владе @Inglourious Basterd @Fringe и ред други. Они ја уништуваат Македонија за 9000 денари месечно, за некоја вреќа брашно или вработување во администрација. Овие луѓе ќе си ги продадат и корените за еден чоколаден сладолед во Дојран, тие немаат свое јас и дури да им биде наредено да отидат дома и да си ги плукнат родителите, тие тоа ќе го направат. Денес им е наредено да ставаат вакви коментари.

Vesna Ristovska Sramno i zalno e ova sto se pravi,dajte bre lugje vie od opozicija,svestuvajte se na vreme sto pravite,protiv kogo ste trgnale so tie kriminalci,za sto se borite,na kakov nacin se borite,koja vi e krajnata cel?Vas povekje ni za lugje ne mozeme da ve smetame!Dno!Pa Silegov li treba da go slusam i da mu veruvam!Pa toj e pod dejstvo na alkohol od sabajle do vecer,toj li se nasol da dava izjavi!Ma sram i aram da mu e i nemu i na tie okolu nego!Ako znaete da ponudite nekoja programa,vo red,ako ne trgnete se od liceto na zemjata,na narodot makedonski mu se gadi vekje od vas!A za ministerot Dime Spasov samo poddrska,da izdrzi uste malku,pa narodot ke im presudi i na kriminalci i na Silegovci i na Zajkovci!
Па ти си херој жими се.

И

Име И Презиме

Гостин
Tоклу си глуп што мислам дека си алгоритам програмиран да исфрла глупости. Нормален човек, со нормално ниво на интелигенција и достоинство, не може да произведе ваков пост.

Κој инцест си ти па жити се.
Што да пρавите κуρот κе им го јадете на вмρо.Можеби κе дочеκам да не сум баниρан од неκој педеρаκис фоρуџија за да ве пρашам Што после 11.12.2016.И κата и фата и ленκа гз пρеκу глава :vozbud: има да биде.

:kuracc:

Последно уредено од модератор:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.855
Поени од реакции
17.091
Се шпекулира дека се дал во трк дека не сакал да зема почести за државен херој и спасител на државата, скромен тип.
1. ако пијан човек може да и избега на полицијата веднаш министерот на МВР оставка да даде
2. Како полицијана тргнува во акција само на основ на телефонска пријава на возачот на ВВ а тој не е ниту повреден ниту на лице место, туку се дал во гонење на возило?? Кај има таква работа ??
За сообраќајка со тоталка на возило и лесни повреди чекаа луѓе 3 сата за увид.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
830
Поени од реакции
842
:pos::pos::pos::pos:
Можно е да е некој Deep Learning експеримент базиран на рекурентна невронска мрежа

Член од
12 март 2009
Мислења
20.855
Поени од реакции
17.091
се додека трае оркестрирана пропаганда платена со соросови пари а која се служи со сите методи ( гебелс може кондури да им чисти) народот ќе биде против сдсм, не дека е толку за режимот.
А еве како 1997 работела УБК на новиот херој на сдсм (со криминално досие)

пази сега, Македонски екстремизам... да не било тоа клише од старите писаниа на удба ??

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
1. ако пијан човек може да и избега на полицијата веднаш министерот на МВР оставка да даде
2. Како полицијана тргнува во акција само на основ на телефонска пријава на возачот на ВВ а тој не е ниту повреден ниту на лице место, туку се дал во гонење на возило?? Кај има таква работа ??
За сообраќајка со тоталка на возило и лесни повреди чекаа луѓе 3 сата за увид.
Заеби тоа, туку дали магарето лета е прашањето?[DOUBLEPOST=1477784767][/DOUBLEPOST]
:pos::pos::pos::pos:
Можно е да е некој Deep Learning експеримент базиран на рекурентна невронска мрежа
Може некој Deep Learning да е само ако некое дете се учело па прв експеримент, нема да му замеруваме.[DOUBLEPOST=1477785057][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Диме ги тужел албанските криминалци кои го гонеле. Нене нема здрав разум овде, фашистите мислат дека сите сме без мозок.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Кој психо си ти човече :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom