Ако ти е мерак, можеш еден влез да купиш колку да го пробаш кога ќе го пуштат. Чувај си го голдот за новата експанзија што би требало на Близкон да ја најават, а со 50 бустери, со малце среќа ги добиваш сите карти кои ќе се играат од експанзијата. За ова треба минимум 6 победи да имаш за да си на нула, а сите играчи ќе играат со најдобрите декови, ќе биде премногу тешко.Od mob sum aj objasnete so e toa
Iam 5k gold za trosenje :d
Nego znae nekoj kolku trosi heartstone net?
7 giga me mi stigaat mesecov a dosta igram
Edit vidov
Експанзија ќе биде не авантура, пакови ќе си купуваш.Da, vidov deka ne e za mene. Ja striktno casual pleskam, edvaj do 15ti rank stigam u sezona. Neam deck za toa.
A ne li e rano za ekspanzija mada ne bi ja platil, dzabe sea poslednava skoro so bese davav 3 po 700 gold. Bolje da stedam za koga ke me fagi inaet i da igram competitive. Zasea so 5k gold i 3k dust nisto ne praam. Ke si grindam pobedi i questovi i po nekoja arena. Casual. Alal da im e za mobilnata verzija.
Amnesiac, the kid is good, the game is badКого го одбравте за шампион?
Мислиш КолентоЈас Тајс највеќе го пратам. До полуфинале стига минимум.
6Не ја видов табелата..колку најмногу победи може да направи човек до финале?Да знам колку пакови да планирам
Да му ебам газ стопанкин џабе го гледав 5 саата пресврт му напраи кинезов.Нови лесни 8 пакови од ThijsNL?
Да да и ја го гледав, ама сеа бољи преку lower bracket ако ги тепа и двете, ќе добиеме +4 пакови.Да му ебам газ стопанкин џабе го гледав 5 саата пресврт му напраи кинезов.
Кога беше 2-0 ја тријам раце отидов кафе да си сварам цигара си запалив радосен ќе отворам пакетче ама куротДа да и ја го гледав, ама сеа бољи преку lower bracket ако ги тепа и двете, ќе добиеме +4 пакови.