HearthStone

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Треба да тепаш 6-7 партии за да бидеш на 0, у секој случај ризично е, веќе имаш загарантирани 10 пакови со тој голд.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Od mob sum aj objasnete so e toa
Iam 5k gold za trosenje :d

Nego znae nekoj kolku trosi heartstone net?
7 giga me mi stigaat mesecov a dosta igram

Edit vidov
Ако ти е мерак, можеш еден влез да купиш колку да го пробаш кога ќе го пуштат. Чувај си го голдот за новата експанзија што би требало на Близкон да ја најават, а со 50 бустери, со малце среќа ги добиваш сите карти кои ќе се играат од експанзијата. За ова треба минимум 6 победи да имаш за да си на нула, а сите играчи ќе играат со најдобрите декови, ќе биде премногу тешко.

Иначе ќе го пуштат една од наредниве недели наместо обичниот brawl. Толку ќе трае од среда до недела и не се знае дали понатаму ќе го направат регуларно. Многу веројатно е дека со ова и тестираат некоја почетна верзија на долго бараниот tournament mode. Само што ќе заработат милиони од 5 дена тестирање :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Da, vidov deka ne e za mene. Ja striktno casual pleskam, edvaj do 15ti rank stigam u sezona. :D Neam deck za toa.

A ne li e rano za ekspanzija mada ne bi ja platil, dzabe sea poslednava skoro so bese davav 3 po 700 gold. Bolje da stedam za koga ke me fagi inaet i da igram competitive. Zasea so 5k gold i 3k dust nisto ne praam. Ke si grindam pobedi i questovi i po nekoja arena. Casual. :D Alal da im e za mobilnata verzija.

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Da, vidov deka ne e za mene. Ja striktno casual pleskam, edvaj do 15ti rank stigam u sezona. :D Neam deck za toa.

A ne li e rano za ekspanzija mada ne bi ja platil, dzabe sea poslednava skoro so bese davav 3 po 700 gold. Bolje da stedam za koga ke me fagi inaet i da igram competitive. Zasea so 5k gold i 3k dust nisto ne praam. Ke si grindam pobedi i questovi i po nekoja arena. Casual. :D Alal da im e za mobilnata verzija.
Експанзија ќе биде не авантура, пакови ќе си купуваш.

Дупликат пизду матер!

Hearthstone Screenshot 10-18-16 18.53.27.png

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Не ја видов табелата..колку најмногу победи може да направи човек до финале?Да знам колку пакови да планирам :D

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.188
Поени од реакции
25.355
Да му ебам газ стопанкин џабе го гледав 5 саата пресврт му напраи кинезов.
Да да и ја го гледав, ама сеа бољи преку lower bracket ако ги тепа и двете, ќе добиеме +4 пакови. :D

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Да да и ја го гледав, ама сеа бољи преку lower bracket ако ги тепа и двете, ќе добиеме +4 пакови. :D
Кога беше 2-0 ја тријам раце отидов кафе да си сварам цигара си запалив радосен ќе отворам пакетче ама курот :D

Kajgana Shop

На врв Bottom