Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
Почнавте и прдежите на комшиите да ги пријавувате.
Само на травка ама тоа не го рачунаме за јака дрога.Цел месец неам осетено земјотрес, којзнае на што дрога сте
Па така и кај нас кажуваа дека после тој што беше кај нас во 9 сабајле со 4 и нешто нема да има посилни потоа, и оп тој во 15 попладне со 5.2 магнитуда. Земјотресот во 63та прво имал еден со помала магнитуда, а потоа проследил катастрофалниот со рушевини и жртви.neli kazaa deka posle golem zemjotres sleduvaat poblagi after shocks... ili ova od 5.5 bil predupreduvanje deka stignuva uste pogolem... cudna rabota 5.5 pa posle uste pogolem zemjotres odd 6.6 vo ista oblast... (se izvinuvam za fontot)
па тоа прашувам дали имало поблаг земјотрес од овој со 5.5 магинутда или овој бил првиот земјотрес за да после да следи далеку посилен...Па така и кај нас кажуваа дека после тој што беше кај нас во 9 сабајле со 4 и нешто нема да има посилни потоа, и оп тој во 15 попладне со 5.2 магнитуда. Земјотресот во 63та прво имал еден со помала магнитуда, а потоа проследил катастрофалниот со рушевини и жртви.
Во споредба со тоа што е можно да им се случи ова е смешки:Страшно ова во Италија што се случило
Знам дека секогаш има и пострашно.Во споредба со тоа што е можно да им се случи ова е смешки:
http://tocka.com.mk/1/211278/na-rim-mu-se-zakanuva-katastrofa-se-razbudi-vulkanot-albano-za-koj-se-veruvalo-deka-uste-pred-36-000-godini-e-izgasen
И зашто страшно ...
Кога католиците тебе или на Македонија и помогнале
Каде имало?Пред малку имаше, од спиење ме разбуди. Ми отиде срцево у минус...
Се збунила нешто.Каде имало?