Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
дека требаше црвен картон да попие Луиз за стартот врз грмушката требаше... ама во таа ситуација мене ме изнервира друга работа... кај беше капетанот наш да изврши "притисок" врз судијата за да му покаже црвен... наместо со играчи од Јунајтед, Еткинсон беше опкружен со играчи од Челзи, единствен наш играч беше Ерера...па при вакви ситуации прав капитен (читај Рој Кин па и Немања Видиќ) душата имаше да му ја извадат на судијата.. не знам по кој критериум овој дечко ни е капитен стварно..

Член од
16 ноември 2014
Мислења
241
Поени од реакции
251
Абе Тандер ти си? Колку имаш 16 години? кој фактор си ти овде да називаш некој фанови клошари.Далеку сум од експерт. ама еве овде наеднаш изникнаа такви курињо експерти ко тебе ко што фан клубов нема видено, а ти секако имаш право да се надаш и надај се на титула, само не се курчи.
Ој изми се со крстена вода.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Какви гмизавци излегоа у фан клубов, што сигурно ќе дојде време да го бараме тандер, и он вака викаше имајте верба ќе видите у мај.

Последно уредено:
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Шшшшшшшт.. ќе биде и полошо. Сити како што нема 4-5 меча победа има да се истури на нас.

За денешниов меч гледам никој не го спомна Валенсија. Ме интересира дечкото дали некогаш центрира или само онака ја ака топката па кај појде-појде. Освен онаа убавата за Ибра буквално ништо не направи, никаков пробив, никаков дриблинг, никаков центаршут.
Се плашам да се соочам со реалноста дека миниум ПЕТ ЈАКИ играчи ни требаат.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
И да ги купиме тие 5 јаки играчи, ке се вклопат во сивилото...

Последно уредено:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.952
Поени од реакции
11.790
Шшшшшшшт.. ќе биде и полошо. Сити како што нема 4-5 меча победа има да се истури на нас.

За денешниов меч гледам никој не го спомна Валенсија. Ме интересира дечкото дали некогаш центрира или само онака ја ака топката па кај појде-појде. Освен онаа убавата за Ибра буквално ништо не направи, никаков пробив, никаков дриблинг, никаков центаршут.
Се плашам да се соочам со реалноста дека миниум ПЕТ ЈАКИ играчи ни требаат.
Он е јасен ко ден, веќе неколку сезони. Шиба до сам аут и дур не ја пукне топката без да види каде не е жив. Без разлика што топката ќе отиде кај противнички играч во повеќето случаи или у курац, не е битно. Битно он си ја завршил работата. Дечкото е повеќе мускули а многу малку мозок, па затоа и ова се случува.
Ете не знаев дека со сити играме за ден два, тотално сум изгубил интерес бидејќи еве веќе 4та сезона тимов е депонија. На страна што гледам сквош, срамота е на ваков начин да го тераат во бездна клубов.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.952
Поени од реакции
11.790
Многу му е мај ако продолжи вака. Може комотно нареден меч да го кикнат, овој изгуби доверба кај мене. Не очекував дека вакво гомно ќе испадне искрено, а се радував кога го донесоа. Не го игра шнајдерлин, керик, не го спреми швајни за прв тим, игра рашфорди место мати и марсијали, мктарија кога ќе го уклопи во април?!... па еби си мајката не мурињо, фергусон биди.
Начисто ме полуде овој начин на глупо размислување и инает што го тера од почеток.
Не е поголем од јунајтед па да го трпат со овие испади од типот "чекај тимот не си го знам уште". Поразов е негова кривица и што го ебам, нека трпи последици. Ќе плаќам пари за да гледам глупости и ќе пијам апчиња за да се смирам ради вакви идиоти.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
И мене не ми е јасно зошто скроз го отпиша Швајнштајгер. Можеше бар шанса да му даде. :)

A

apidrone

Гостин
Игра Рашфорди? Па кој тоа тука плачеше дека Мурињо ако дојде нема да му дава шанса на Рашфорд? Мата видовте што правеше на 3тиот гол? Е од тие причини Мурињо го продаде дур беше у Челзи.
Швајнштајгер сам си се отпиша. Место да се концентрира на рехабилитација, он си шета со Анчето. Епа сори нот сори. Мада го заболе него, си лапа 200000 фунти неделно и не му чуе за Јунајтед.
Не дека го бранам Мурињо, он сам си го креираше тимот ама има премногу месечари што само зафаќаат место и ќе треба повеќе време за да се среди состојбата.

Член од
13 мај 2016
Мислења
502
Поени од реакции
969
Не се секирајте дечки...9 кола имаме изиграно, јесте да е нервозно, јесте да при крај сме со нерви, со трпение..ама 9 факинг кола и потоп? Стварно??...ма не ме јебите.
На колку кола имавме 8 бода позитива пред умрениот Сити ?? 5 ??
КАко заврши таа епизода..?? Со најпромашениот паркиран автобус од страна на Ферги на умрениот Етихад и со губење на титула во ебана псоледна минута од првенство?

Колку од тие години имавме бавен умрен старт..па завршувавме како шампиони??
Денес читам наслови Пеп нема 5 утакмици победа во Сити...?? Дали исто некој од вас смета нема да го биде ???
Тоа се тие заклучоци..пред еден месец Јунајтед и Сити единствени кандидати за титула..па пред две недели..Сити никој не го турка...и еве сега..ни едниот ни другиот е сигурен..

Знам дека немаме игра..ќе го средат тоа, ете имa натпревари како БАрнли, Свонзи..нека земат 6 бода таму...нека избилдаат самодоверба..ќе киксне некој од умрените пред нас...не е голем кур 6 бода.

И јас се нервирам за некои играчи што не ги игра..најмногу за Шнајдерлин...па не може бе ..детето во Саутемптон..и асистираше и трчаше и акции сечеше..и ебани голови даваше...да не го бива за кај нас маме му ебам.

Пак ќе речам Марсијал и Мики во форма...ќе сменат многу !!! и во формација..и во тактика и во течнсот на игра и во се.
Ма да и во други постови имам кажано..тешки да биде..ама овај тим не е спремен за титула.

E

Epsilon

Гостин
Сменивме и тренер, купивме и нови играчи, но сеуште е лузерскиот менталитет. :(

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Не знам Мојс, ЛВГ и Моу што гледаат во Фелаини, стварно не ми е јасно, па човекот воздушен дуел не може да земе , топка не знае да води, а уште помалку акција да направи, само за една работа беше земен тој, а тоа да кради топка со оние негови ноџишта- лопати и да ја подава на првиот соиграч и толку од него, толку му е капацитетот за игра, а плус Јунајтед е преголем клуб за него какко ли само се најде тука ни самиот најверојатно не знае.
Замерка до сите играчи - БЕЗ жар играат, та изгубиле со еден или со повеќе разлика исто им е, ладни се како ништо да не било!

Kajgana Shop

На врв Bottom