Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Ами денес со убаво ве повикаа да ја покажете анти корупциската посветеност на кандидатските листи.
Нека припази на гласот тој што вика. И неговиот предходник така викаше, па засипна сиротиот, и го сменија заради тоа. :(
и претседатели на други судови во Источна Македонија
Јако е ова, да. :D Инаку, ако ја имаат единица, а СЈО се жали на саботажи од единица, дали тоа значи дека ДУИ го брани ВМРО? :confused:

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Јако е ова, да. :D Инаку, ако ја имаат единица, а СЈО се жали на саботажи од единица, дали тоа значи дека ДУИ го брани ВМРО? :confused:
А тебе тоа ти е чудно, нормално дека ќе се бранат кога се браќа по апашлук.

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
branikot na makedonija
`СМ: Разговарај. Седницата е почната, ако не помине денес до декември ќе нема избор, ќе не плукаат, ќе имаме голема штета. За ништо.
Не знам зошто е толку значајно. За бизнис некој можда. Ќе испадне голем проблем.
`Треба да се бираат 25 души сега во декември… Албанци… и договорено е тоа, ќе се заврши.`

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
А тебе тоа ти е чудно, нормално дека ќе се бранат кога се браќа по апашлук.
Ебаве револуционерите, на толку сите се против нас патетика, една добра “револуционерна“ песна не креиравте...

S

silmarillion

Гостин
Какво време дое, вмровец да ти кажува за сите се против нас патетики. Оној чија што партија 10 години кења неписмен народ за невидлив непријател, за ЕУ и НАТО за Америка дека никој не не сака. Ееее до кое дереџе се дојде :)))

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
@Pane-G ти веруваш во ова? :)
Јок,јас верувам содржината а не паковката тука треба да гледаш разликата. На пример кога е снимен разговорот и за што точно се работи инаку да се запрашаш зошто странските амбасадори шетаат низ судот ?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Јок,јас верувам содржината а не паковката тука треба да гледаш разликата. На пример кога е снимен разговорот и за што точно се работи инаку да се запрашаш зошто странските амбасадори шетаат низ судот ?!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не си бил толку глупав колку што мислев.

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b

WeAreWhoWeAre

Mia san mia
Член од
12 јули 2015
Мислења
244
Поени од реакции
511
Тие на Југославија несакајќи, ние ним планирано. Огромна разлика.
Знаеме дека и ебавте маме на Македонија планирано. Плус и на "ним" планирано за да ги задоволите српските служби што не успеаа да направат голема србија,а на Македонците им правите егзодус и бугаризација, не за џабе има толку бугарофили(Филип Петровски има изјавено дека го има измавано од УМС Антонио Милошевски зашто бил бугарофил) кој лапат пари од бугарските служби. А и северозападна македонија ја дадовте под целосна контрола на албанците. Всушност вие работите за сите соседи само не за Македонија. Среќа за нас што сте патриоти.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
"Патриотите" и "терористите" се гоштеваат со народни пари ама колку е платата на Катица

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Плус и на "ним" планирано за да ги задоволите српските служби што не успеаа да направат голема србија,
Добар виц. :D
не за џабе има толку бугарофили
Ова е веќе ново, за мене недостижно ниво на логицирање. Во една реченица да се тврди дека ВМРО-ДПМНЕ им удоволувало на српските служби, па во наредна да се констатира дека затоа имало многу бугарофили во партијата. Такво ниво на интелект бара соговорник од рангот на Фрчковски или Пендаровски. Јас не се чувствувам достојно. :(
Без грам срам трошат народни пари како да се на мајка им и татко им.
@Pane-G,@Inglourious Basterd,@Del Boy,@Ѓорѓи Н., @мкд владе,@Ireal ,@bitushanec и ова не вие е за верување?
Кур ме боли.

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867

Ова е веќе ново, за мене недостижно ниво на логицирање. Во една реченица да се тврди дека ВМРО-ДПМНЕ им удоволувало на српските служби, па во наредна да се констатира дека затоа имало многу бугарофили во партијата. Такво ниво на интелект бара соговорник од рангот на Фрчковски или Пендаровски. Јас не се чувствувам достојно. :(

Кур ме боли.
Исто како тебе и Грујо кур го боли за истово.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.696
Поени од реакции
6.034
Уставниот суд , што ке треба да одлучува за уставноста на СЈО , има нов претседател.

Сепак, интересно е што портал пишува уште пред 8 месеци дека го местат да биде човекот, што ако сака да биде “работата“, треба да го укине постоечкиот закон (Помилување не може да се даде на лица осудени за кривични дела против изборите и гласањето од Глава шеснаесетта од Кривичниот законик („Службен весник на Република Македонија“ број 37/96, 80/99, 4/2002, 43/2003, 19/2004, 60/2006, 73/2006, 7/2008 и 139/2008) и лицата осудени за изборни измами да можат да бидат помилувани.
Инаку, веќе има постапка против Горде и Миле ( случајно? ) баш за истата работа- изборни нерегуларности !

Понатаму, судијата го укинува Законот, после се случува аболицијата на баграта од Џорџе, па хаос по улици од народот, па повлекување на аболиција и лижење шо плукал...........

Ама зборот е збор. После 8 месеци, се избира нов претседател на Уставен, и погодувате : на гласање победува - тој ! Судијата што им го спаси гзот на Горде и Миле. Случајност.....

Е сега, малку им јебе концепт што овој новиот претседател на Уставен, не бил баш некој истакнат стручњак, немал ни судски предмети поврзан со Устав, ниту стручни дела поврзани со Уставно право ем завршил во Битола, ем индекс полн 6-ки.... (знам дека новоМакедонците ги боли посебно последното, тие не простија што СЈО го води личност со шестки, а не па сега Преседател на Уставен суд, боже, боже...)

WeAreWhoWeAre

Mia san mia
Член од
12 јули 2015
Мислења
244
Поени од реакции
511

Кур ме боли.
Вртење на друга страна и намернo погрешно толкување. Никаде не пишав дека заради удоволување на српски служби имало бугарофили ама јбг таква е тактиката на високи интелуктуалци како тебе, Димоски, Нелоски, Грујо кој го докжауваат ова на дебати против противниците. Oh wait тие ги избенуваат.
За сите одработува ова ДПМНЕ освен за Македонија, името не го даваме(пред јавност, ама на снимките сите слушнаа како договараат име како да е некој бразилски фудбалер составено од 5 збора) ама ОКТА нек иде на грци и други фирми.
Али ајде битно ги држите албанците под контрола, посебно во К.Паланка, Делчево, Берово, Пехчево, Штип... Тој регион не смеат ништо да прават.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom