Имаме проблеми со многу повредени.. Тешка текма ќе биде....И мене некако таа ми се чини со најголем потенцијал за голови и интересен фудбал. Лион со Јуве не очекувам некој посебен дуел, ќе поминат лесно Јувентус.
Челзи - ЛиверпулА која ќе ја даваат на МТВ?
Tи е гајле, вечер ќе си го гледаш омилениот тим во ЛШ...Ептен ме утепа
Немој бе, таман се смирив од прееска...Tи е гајле, вечер ќе си го гледаш омилениот тим во ЛШ...
ooh, wait...
И Леверкузен со кокошките делува на добра утакмица.И мене некако таа ми се чини со најголем потенцијал за голови и интересен фудбал. Лион со Јуве не очекувам некој посебен дуел, ќе поминат лесно Јувентус.
Пак со Јансен овој Покетино изгледа дечко му е, друго објаснување за тоа што толку го форсира немамИ Леверкузен со кокошките делува на добра утакмица.
Немаат кој друг но се слагам дека барем засега делува како жива превара.Пак со Јансен овој Покетино изгледа дечко му е, друго објаснување за тоа што толку го форсира немам
Сон шпиц како што играа против Сити, и многу подобро делуваа така. Овој Јансен ќе биде Митрович втори дел нема ПЛ квалитетНемаат кој друг но се слагам дека барем засега делува како жива превара.