Фан Клуб: Интер

Икарди ќе остане капитен и нема да биде казнет.
Најверојатно ќе ја повлече тоа книгата глупава, наводно тоа бил еден од условите на Курва Норд.

@Stefan-kobe напрај пресметка за Хандановиќ колку поени не коштал и колку поени ни спасил. Кога ќе пресметаш се убаво, ќе видиш дека не е толку шлајм и ред други работи кој си ги напишал во постот. Тебе Ханда нај многу те пецна од утакмицата со Фиорентина. После таа утакмица, чекаше да киксне на наредните утакмици (и се ситеше на истите) за да пишиш овде каков е и што е. На крај краева, не сум никој и ништо да пробувам да ти го сменам мислењето за него, само сакам барем да те упатам кон тоа дека сите голмани и играчи знаат да имат некои лош денови, али тие лоши денови не ги прават од гомно подоле како шо ги правиш ти.
Знајш дека го величам но знај дека и за неговите грешки сум го плукал и племињата му биле изебани без разлика дали сум пишал на тема или не.

Знае знае, знае Кобето бе :rolleyes::P
Али си го хејта тој Ханда онака стандард...
А и нема да го предомислиме.

:)

Икарди останува капитен (според неофицијален извор)

Колку го тупите со тоа дека Ханданович спасил бодој како синкир ние се отепавме од титули освојување во последните години или пак играње во ЛШ па ајде ќе му даваме кредит..па што ако спасил бодој кога пак на крајот завршувавме 7-ми или 8-ми?..каде е тука придонесот кога и друг голман да беше пак ќе завршевме на истите позиции?(што всушност ја дооволува мојата поента дека голманот не е никаков фактор на еден тим ако другите позиции не штимаат)..дај боже да го имаме Богатинов на голот само да имаме квалитетни бекој и средена одбрана па ќе прајме муабет тогаш што како..вака Ханданович дали спасувал или не ионака е небитно кога на утакмицата по 1000 пати му шутираат и му прават шанси со оглед на тоа колку се дезорганизирани назад .

Овој Икарди ти е класичен пример дека за пичка војни се воделе у 7ми век да ти ебам глупото заљубено гаучо циганче да ти ебам. Како може бе да е толку ретардиран и да праи се шо ќе му каже ....Или таа ептен добро се ебе, или овој е ментално заостанат.

Трето нема.

пс: Пушиш ли курчеве Вајсмилеру Џони?

Колку го тупите со тоа дека Ханданович спасил бодој како синкир ние се отепавме од титули освојување во последните години или пак играње во ЛШ па ајде ќе му даваме кредит..па што ако спасил бодој кога пак на крајот завршувавме 7-ми или 8-ми?..каде е тука придонесот кога и друг голман да беше пак ќе завршевме на истите позиции?(што всушност ја дооволува мојата поента дека голманот не е никаков фактор на еден тим ако другите позиции не штимаат)..дај боже да го имаме Богатинов на голот само да имаме квалитетни бекој и средена одбрана па ќе прајме муабет тогаш што како..вака Ханданович дали спасувал или не ионака е небитно кога на утакмицата по 1000 пати му шутираат и му прават шанси со оглед на тоа колку се дезорганизирани назад .
Да не ви беше Ханда, 12то место ќе бевте..

Само неписмен човек кој не прати фудбал може да му се качи на курот на Ханда за автоголот, а никој не пишува за Миранда, кој наместо да реагира подобро за првиот гол бара офсајд од судијата. Само тука на овој форум читам некои самопрогласени "експерти" да го искритикуват Ханда, а знам зошто, бидејќи во минатото јадеа ремет на овој форум токму за Ханда, па затоа сеа ќе начекат мал кикс за да јадат трици контра него, само да си го хранат сопственото его.

Инаку мислам дека е официјално, Икарди ќе остане капитен на клубот, ќе јаде казна, се извнинил на фановите, и се согласил спорната страница да биде повлечена од неговата книга.

Да не ви беше Ханда, 12то место ќе бевте..

Кој гарантира за тоа дека ќе бевме 12 место?..и која е на крај разликата помеѓу 12-то и 8смо?. јакиот фактор што е голманот па ќе сме биле 12-то без него ккако небаре Лацио и Фиорентина јаките голмани ги имаат па ги спасуваат секој натпревар..не треба голман деца,играчи треба...треба бекој да роварат и да вршат притисок по страните,треба играчи што се спретни и што знаат да се снаоѓаат во секој момент..да се мочам јас во голманот ако нема екипа пред него...јакиот фактор Ханданович не спасувал како небаре ние 5 титули со ред зедовме па не спасувал:pos:[DOUBLEPOST=1476721499][/DOUBLEPOST]
пс: Пушиш ли курчеве Вајсмилеру Џони?

И тоа црнечки

Ете Икарди најверојатно сеуште ќе биде капитен,која е казната не знам,ама треба и да биде дебело казнет,најверојатно тоа ќе биде парично,да ја повлече книгата и да се извини на навивачите.Тоа би било најголично,не дека навивачите ќе му простат,но ќе бидат мирни се до следниот негов испад (ако го направи пак воопшто).Ќе ја врати довербата кај играчите ако почне повеќе да се залага на теренот,ќе изнашиба голови и постане легенда на Интер.

Колку се опасни навивачите на Интер,дедо Морати и компанија знаат,веспи на трибина ( и тоа расклопена надвор од стадион и составена пак внатре на трибина),прекинувања утакмици,заканувања со смрт кон одредени личности,нереди надвор од стадион,заканувачки писма со куршуми внатре се само мал дел.Но тоа било друго време,денеска нема шанса такво нешто слично да се случи,но сепак ако сакаат ќе најдат начин.

И да,симнете ми се од куров со ванаби мирољубивите муабети.И сами сте свесни дека ниту еден играч не е поголем од клубот.штом еден Занети,кој е ИКОНА И ЛЕГЕНДА ВО ИНТЕР,изјавува дека Икарди погрешил и дека навивачите мора да се почитуваат,се гледа дека ја има усрано премногу работата и дека само некои натчовечки напори може да го средат тоа.
Ниту еден играч во ниту еден дел на светот во ниту еден фудбалски клуб не ги навредил навивачите како Икарди.Додајте на тоа дека само што почнал да игра фудбал условно кажано земал објавува автобиографии на 23 години.Што кур си направил ти со твоите 23 години бе дерле едно,ебеш курва во Ванда Нара која те влече за нос како сака и умее.
Па еден Хамшик има изјавено неколку пати дека една од причините поради кои е во Наполи,а не во некој појак клуб се навивачите,ќе го убијат ако го напушти Наполи и потпише за друг италијански тим.
Неколку пати го имаат спасено од кражби низ Неапол кога му дрпнувале саати од по 500 евра и за два часа самите навивачи ги наоѓале лоповите и му ги носеле дома.

Ама ок,вие сте тие хипокритите посрани кои играат во петта општинскоселска лига за гулабите на жиците и за кравите низ ливадите.

Барав слики по гугал од Ванда жена му на Икарди и ми изгледа дека е некоја тешка курветина :sekcza:

Кога сме кај аЛтобиографии веќе :pos:
IZ AUTOBIOGRAFIJE NICOLASA ANELKE:

"Igrali smo utakmicu protiv Fulhama i u zadnjoj minuti dobio sam loptu od Bergkampa zaobišao golmana i nekako sam uprskao i nisam pogodio prazan gol, ali to se desilo jer mi je sunce išlo u oči. Patrick Vieira me je ljutito pogledao i znao sam da sam u nevolji. Nakon utakmice u svlacionici unio mi se u lice, a ja sam rekao "Šta je klošaru šta me gledaš"! Isprva me je gledao ljutito svojim ogromnim očima i onda.... BAM! Opalio me po faci sa svojim penisom! Samo jednom, ali imao sam osjecaj da je više puta jer je udario tako jako! Osjećao sam se grozno i onda sam shvatio da ne pričaju bez veze da ima "motiku" Nitko nije mogao vjerovati šta su vidjeli. Je li možete zamisliti kakav je osjećaj kad vas neko opali po licu alatkom od 30 cm pred svim saigračima! To je bio najgori trenutak u životu, nitko nije ništa rekao činilo mi se cijelu viječnost i onda je Ashley Cole prekinuo tišinu rekavši: "Je li sad moj red?" Tada sam znao da želim da odem iz kluba. Kada je Wenger čuo što je uradio nabacio mu je rukom i derao se "ZATO JE ON KAPETAN! PUF!!! POGLEDAJTE TU STVAR!"

Значи вака да се разбереме, да не ве цитирам сите по ред, јас го нејќам Хандановиќ поради тоа што заостанува во некои основни голмански аспекти, линијаш е, НУЛА проценка за нафрлени топки има, не знае да дегажира, и највеќе од се што ме нервира е што знае да не се замара кога ќе му дадат топка во спротивниот агол и само да ја проследува со поглед. Ова последното од кожа ме вади, кога ќе го видам таков укопан ми иде очите да му ги ископам. Далеку од тоа дека едвај чекам кикс да направи за да јадам гомна, дај Боже ниту еднаш да не го спомнам до крајот на сезоната и да нема ниту еден кикс. Пак ќе кажам, кикс ко кикс, на секој голман му се дешава, човек е ебаго, ама на овој малце почесто му се дешаваат, за жал.

Џони умрен, како голманот не е битен фактор кога у вчера Ханда не кошташе три бода? Разбираш ли сега што ти трубиме година дена?? Да не го примеше тој дегенски гол ќе имавме шанса и за три бода, а вака ни уби и морал и све и уште толку пропаднавме.
Значи, во право си дека со слаба одбрана џабе ти е и најдобриот голман на светот, тука се слагам во целост со тебе, ама дека не е битен фактор мало морген.

Џони умрен, како голманот не е битен фактор кога у вчера Ханда не кошташе три бода? Разбираш ли сега што ти трубиме година дена?? Да не го примеше тој дегенски гол ќе имавме шанса и за три бода, а вака ни уби и морал и све и уште толку пропаднавме.
Значи, во право си дека со слаба одбрана џабе ти е и најдобриот голман на светот, тука се слагам во целост со тебе, ама дека не е битен фактор мало морген.

Море сурат еден,ние да имавме асолна одбрана односно бекој немаше ни да дојди до таа ситуација да го пцуеш Ханданович..ме разбираш што сакам да ти кажам..значи е фактор голманот ама е најмал во споредба со останатите играчи тоа пробвам да ви нацртам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom