Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
toa i ja vikam, ikardi rekol neka mi kazat u stil kolku se, 50. 100 200, ke soberel kriminalci od argentina i ke se spravel so niv, ili neka mu doagale eden po eden ...nekoj da go brani ikardi a da gi navreduva fanovite ,treba da nema nisto vo tikvata.
Neka go krenat na kloca glupakot.Uste pa i kapiten.
nekoj da go brani ikardi a da gi navreduva fanovite ,treba da nema nisto vo tikvata.
Neka go krenat na kloca glupakot.Uste pa i kapiten.
6 му дадоа на твојот мега јак Бетис, поимот за одбрана.Видете ги Реал Мадрид, неможат гол да дадат бидејќи мега звездата Икарди не го купија односно ги одбил за да игра за нас. Све да му ебам јас него за начинот кој го шутна пеналот
Замисли Икарди да го имаа 16 ќе му дадеа со оглед на тоа дека за Мората и Бензема е господ6 му дадоа на твојот мега јак Бетис, поимот за одбрана.![]()
Мислам дека поише од 6-7 не ќе можеа со оглед на тоа што Бетис важи за една од најдобрите дефанзивни екипи во свет, поим за тоа како се игра одбрана.Замисли Икарди да го имаа 16 ќе му дадеа со оглед на тоа дека за Мората и Бензема е господ
Мислам дека поише од 6-7 не ќе можеа со оглед на тоа што Бетис важи за една од најдобрите дефанзивни екипи во свет, поим за тоа како се игра одбрана.![]()
Да не беше Икарди ќе имавме 1 бод бе ментален еден.
Со Рома не коштал бодови, ти стварно ништо не разбираш. Хандановиќ колку бодови не коштал не ми се ни праи муабет.
Искрено се надевам дека си У17 пошто ако си 17+ иам лоши вести за тебе.