зготви јаКако да ја одучам мачката да ми ги отвара вратите?
Центар за заштита на кучиња-скитници Вардариште = 02 8201357Каде може да пријавам куче скитник веројатно и беснило има, кое ни прави проблеми во маало?
Zaboraviv da napomenam zaTetovo se raboti.Центар за заштита на кучиња-скитници Вардариште = 02 8201357
Да.Абе, Џакомо достава е гага, беспари?
Во банка ќе можеш да си ги укрупиниш ситните пари.Каде можам да укрупнувам ситни пари од касичка - монети, во 100, 200, 500 во зависност колку сум собрал. Порано одеше глатко по продавници, бидејќи им требаа и на нив ситно, сега никаде не сакаат, сите викаат имам преполни сме. Па ме интересира, има ли некое место (банка, менувачница, пошта) не знам било какво, каде што во секое време им требаат ситни пари т.е. во секое време би укрупниле?
Еве погледни тука, имаш возен ред, само види си за кој денАвтобус велес кавадарци да не знае некој во колку часот има, не можам страна да најдам, а на фиксен не се јавува никој во велес
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Во поголемите маркети би требало да ги прифатат. Ако не, отиди во банка, таму без никаков проблем менуваатКаде можам да укрупнувам ситни пари од касичка - монети, во 100, 200, 500 во зависност колку сум собрал. Порано одеше глатко по продавници, бидејќи им требаа и на нив ситно, сега никаде не сакаат, сите викаат имам преполни сме. Па ме интересира, има ли некое место (банка, менувачница, пошта) не знам било какво, каде што во секое време им требаат ситни пари т.е. во секое време би укрупниле?
Маркет оти в банка зимат провизија за крупнење железни.Каде можам да укрупнувам ситни пари од касичка - монети, во 100, 200, 500 во зависност колку сум собрал. Порано одеше глатко по продавници, бидејќи им требаа и на нив ситно, сега никаде не сакаат, сите викаат имам преполни сме. Па ме интересира, има ли некое место (банка, менувачница, пошта) не знам било какво, каде што во секое време им требаат ситни пари т.е. во секое време би укрупниле?
Сериозно ли друже? Ајде и на тоа ли гледаат да лапнат некој денар... Во маркети пробував ко Тинекс, Рептил, ми викаа не им требаат, затоа мака имав, порано им одговараа ситни за враќање, сега никој не ми ги сакаМаркет оти в банка зимат провизија за крупнење железни.