Фан клуб: Карпош Соколи

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Со вакви црнчуги што мислат можат да шутираат од кај сакаат пошто го гледале Коби Брајант ништо не правите у АБА

Сега сте вие ГНИДИ, нека си пише една колумна месијата пак, 300 денари карта со Партизан, затоа нема да пројдете 5 победи и нема да мрднете од убедливото 14 место.
Kolku? 300? Hahaha

Posle onoa Grobari-Vinica i Grobari-Stip u Jane i vie celo Kumanovo sto naviva za Partizan, ja bi stail karta 100 evra i 3 kila krv.[DOUBLEPOST=1475874858][/DOUBLEPOST]
Со вакви црнчуги што мислат можат да шутираат од кај сакаат пошто го гледале Коби Брајант ништо не правите у АБА

Znaev deka se raboti za takov igrac. Ne deka e los, ali ne vlaga u koncepcija. Treba da znaes da go iskoristis. Koj ne znae skapo ke plati :)

Kolku? 300? Hahaha

Posle onoa Grobari-Vinica i Grobari-Stip u Jane i vie celo Kumanovo sto naviva za Partizan, ja bi stail karta 100 evra i 3 kila krv.[DOUBLEPOST=1475874858][/DOUBLEPOST]

Znaev deka se raboti za takov igrac. Ne deka e los, ali ne vlaga u koncepcija. Treba da znaes da go iskoristis. Koj ne znae skapo ke plati :)
Па публиката се игра за навивачи, треба да ви е чест Гробари што ќе дојдат кај вас у сала. Ама што знаете вие за навивачи за вас 30 навивачи се премија. Како странците добри? Матиќ го качивте у Ниш Експрес за Београд? Каква брука од тим сте, се гледа тоа вештачкото во вас, дека не сте тим а нема ни да бидете...

Па публиката се игра за навивачи, треба да ви е чест Гробари што ќе дојдат кај вас у сала. Ама што знаете вие за навивачи за вас 30 навивачи се премија. Како странците добри? Матиќ го качивте у Ниш Експрес за Београд? Каква брука од тим сте, се гледа тоа вештачкото во вас, дека не сте тим а нема ни да бидете...

Ok jasno, niso novo. Istiot muabet..

Eve ti sovet od mene - ako sakas da gleas plati, ako ne fuck off.

Другар чест е да дојдат вистинските Гробари у сала јака бројка али не и Кумановци - Гробари што гостуваат само во Скопје...
Во секој случај, ако стварно е 300 денари карта е премногу а и смешно во исто време. Целта ако е само да се делат гратис карти низ фирми а да не може нормален граѓанин да дојде да гледа кошарка ондак шта речи?
Освен што има србомани што повеќе сакаат српски тим да тепа македонски, има и обратни луѓе, па и неутралци кои што сакаат да гледаат кошарка. Не е во ред.

Ај сеа чекајте да дојде Звезда, па пак да има повеќе од 25 луѓе во сала. Кога ќе ми текне дека сакав да бидам редовен годинава, за да гледам убава кошарка... Денес имаше луѓе, пензионери, кои се вратија од билетара кога им кажаа дека влез е 300 денари.

Внатре организација мизерна. Уште на влез ме прашува за кој ќе навивам, а уредно си имав купено билет за 3 блок. Што има да им е гајле за кој ќе навивам? Цела сала празна, они не даваат да се помине на 3ти блок, морало на 1 и 2 (прво беше само 1, ама многу народ).

И минатата недела бев на МЗТ - Партизан, со дрес на Партизан, со другарка што навива од мала за МЗТ и седев во долниот дел на салата, опкружен од Аеродромци. Еееј, во Аеродром, каде што е можеби најголемата навивачка екипа во Македонија никој од организација не ти кажува ништо, тука екипа создадена за синот на градоначалникот со публика составена од роднини од прво колено на играчите, ми вика не ти е битна картата, седи тука...

Седете си со Стевчо и нека си изиграва газда он, за брзо време ќе престане да игра во АБА екипава.

Ај сеа чекајте да дојде Звезда, па пак да има повеќе од 25 луѓе во сала. Кога ќе ми текне дека сакав да бидам редовен годинава, за да гледам убава кошарка... Денес имаше луѓе, пензионери, кои се вратија од билетара кога им кажаа дека влез е 300 денари.

Внатре организација мизерна. Уште на влез ме прашува за кој ќе навивам, а уредно си имав купено билет за 3 блок. Што има да им е гајле за кој ќе навивам? Цела сала празна, они не даваат да се помине на 3ти блок, морало на 1 и 2 (прво беше само 1, ама многу народ).

И минатата недела бев на МЗТ - Партизан, со дрес на Партизан, со другарка што навива од мала за МЗТ и седев во долниот дел на салата, опкружен од Аеродромци. Еееј, во Аеродром, каде што е можеби најголемата навивачка екипа во Македонија никој од организација не ти кажува ништо, тука екипа создадена за синот на градоначалникот со публика составена од роднини од прво колено на играчите, ми вика не ти е битна картата, седи тука...

Седете си со Стевчо и нека си изиграва газда он, за брзо време ќе престане да игра во АБА екипава.

Super te prasale. Cim navivas za partizan da se upatis tamu kaj sto se navivacite na partizan. Sto ke si mi da sedis do mene? Ke podstanes na egal, ke treba da te frlam kao kopje u teren.
Vaka korektno navivanje i od dvete strani. Odlicna organizacija bez ni najmal problem, ni eden frlen predmet na teren, nitu eden frka, bez pcuenje, bez paroli, bez rabota na policija.

Koga bi imale sala od 1500 gledaci, pola niz prozor bi gledale.
Ќе тепате некого бе? Да ви ебам глупиот тим, ќе бутата рекорд у Аба по број на победи. :D

Da ne bide nisto da ne pobedime, pa na vas da se isturime.

Jebote, sto nas glej go mzt:eek:, redoven ucesnik u aba, so svoja sala, so edni od najdobrite uslovi, so redovni plata, 1.5 miloni evra budzet so 9 stranci ne mozat kosot da go vidat. Mesto da brkaat mesto u top 5, Jonchevski gnidata mu dava na igokea skauting od nas. Zele so nas se trkaat, da bideme pozadi niv. Ama pak iame bolje kos razlika od niv i pak ni go mirisaat shupakot.

Nasion tim pola napraen koga doznavme deka igrame Aba. Duvnjak, Labovic, Zekovic, Penov, Sokolof i Knezevic se formirani za domasno prvenstvo, a dvata crnci(od koj edniot veke ne) i Vrkic se doneseni za aba.
Vcera odigravme egal 37 minuti so partizan, imavme 4 suta otvoreni za tri na kraj koi ne gi pogodivme, veke bea na kolena padnati ali jbg tuka i sudii ke te dupat, novajlija si - na poluvreme ne mu sviri 2 penala na Perry na ulaz, a se slusaat 4 pleskanja po race u 1 sekunda, trojkata isto na Perry na istek od treta cetvrtina ja vratija, svirena edna tehnicka na nash racun za koja sto uste ne znam na kogo e svirena i ne duvaa nitu 1 faul u zadnji 3 minuti. I Dzikic na presot rekol deka ovoj tim ne e zaebancija, se namacile do pobeda i dal pozitivni kritiki za Matic. Jebote, mzt gubese edno vreme 40 razlika pred 1 nedela u Skopje, pa na kraj moraa da se zadovolat so 30, a nie igrame egal cela utakmica so 2 igraci na klupa, a 4 koga Knezevic e u igra.

Ocigleno sega za sega, se ispostavuva deka mack bil problemot, odma se e podrugo, on e odstranet od ekipata i sega drugacie se dise. Cim e iscisten ocigledno se pravi prostor za drug igrac. Ako pak se pojacame so 2 kvalitetni zasiluvanja togas ova od vcera mi kazuva deka imame kapacitet da parirame na site osven na onaa cetvorka-petorka.

Дај не заебавај, како новајлии имавте одлично судење дури шутнавте и 31 слободно, ретко која екипа може да се пофали со 31 слободни шутнати,

Super te prasale. Cim navivas za partizan da se upatis tamu kaj sto se navivacite na partizan. Sto ke si mi da sedis do mene? Ke podstanes na egal, ke treba da te frlam kao kopje u teren.
Vaka korektno navivanje i od dvete strani.
Odlicna organizacija bez ni najmal problem, ni eden frlen predmet na teren, nitu eden frka, bez pcuenje, bez paroli, bez rabota na policija.

Koga bi imale sala od 1500 gledaci, pola niz prozor bi gledale.

Да не пукниш, ме изнасмеа. Па вие во тие 30 луѓе публика од роднините сте имале и хулигани бре...Ќе ме фрлал како копје...мајко мила. Е затоа никогаш нема да биде екипа со сите табиети од Соколи.

И кое црно навивање од двете страни? 2-3 пати аплауз за тројка и свиркање на напади на Партизан е навивање за тебе? Многу се занесувате, само толку ќе кажам.

Абе Стевица се радуваше ко мало дете на секој кош нема потреба друг да се радува, доволно е месијата да се радува :D

Сoкoли и нaвивaње, дaј не се зaфркaвaј. Врв ви е пуштaње нa мoре сoкoл пие нa пaузи и свиркaње нa противнички игрaчи.

Бев на утакмицата со Партизан, според мене одлична организација, се под конец професионално стокмено скоцкано, атмосфера одлична, утакмица одлична...за навивањето би рекол дека доколку соколи сака да гради имиџ и да привлекува публика како металург во ракомет, културни, фамилијарни луѓе со жена дете да си дојде да си глеа, треба да продолжи како досега, само што можеби треба навистина картата за противничките навивачи да биде околу 1000 денари. Вака за 300 денари е смешно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom