Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolku? 300? HahahaСега сте вие ГНИДИ, нека си пише една колумна месијата пак, 300 денари карта со Партизан, затоа нема да пројдете 5 победи и нема да мрднете од убедливото 14 место.
Со вакви црнчуги што мислат можат да шутираат од кај сакаат пошто го гледале Коби Брајант ништо не правите у АБА
Па публиката се игра за навивачи, треба да ви е чест Гробари што ќе дојдат кај вас у сала. Ама што знаете вие за навивачи за вас 30 навивачи се премија. Како странците добри? Матиќ го качивте у Ниш Експрес за Београд? Каква брука од тим сте, се гледа тоа вештачкото во вас, дека не сте тим а нема ни да бидете...Kolku? 300? Hahaha
Posle onoa Grobari-Vinica i Grobari-Stip u Jane i vie celo Kumanovo sto naviva za Partizan, ja bi stail karta 100 evra i 3 kila krv.[DOUBLEPOST=1475874858][/DOUBLEPOST]
Znaev deka se raboti za takov igrac. Ne deka e los, ali ne vlaga u koncepcija. Treba da znaes da go iskoristis. Koj ne znae skapo ke plati![]()
Па публиката се игра за навивачи, треба да ви е чест Гробари што ќе дојдат кај вас у сала. Ама што знаете вие за навивачи за вас 30 навивачи се премија. Како странците добри? Матиќ го качивте у Ниш Експрес за Београд? Каква брука од тим сте, се гледа тоа вештачкото во вас, дека не сте тим а нема ни да бидете...
Другар чест е да дојдат вистинските Гробари у сала јака бројка али не и Кумановци - Гробари што гостуваат само во Скопје...Па публиката се игра за навивачи, треба да ви е чест Гробари што ќе дојдат кај вас у сала. Ама што знаете вие за навивачи за вас 30 навивачи се премија. Како странците добри? Матиќ го качивте у Ниш Експрес за Београд? Каква брука од тим сте, се гледа тоа вештачкото во вас, дека не сте тим а нема ни да бидете...
Ќе тепате некого бе? Да ви ебам глупиот тим, ќе бутата рекорд у Аба по број на победи.Ok jasno, niso novo. Istiot muabet..
Eve ti sovet od mene - ako sakas da gleas plati, ako ne fuck off.
Ај сеа чекајте да дојде Звезда, па пак да има повеќе од 25 луѓе во сала. Кога ќе ми текне дека сакав да бидам редовен годинава, за да гледам убава кошарка... Денес имаше луѓе, пензионери, кои се вратија од билетара кога им кажаа дека влез е 300 денари.
Внатре организација мизерна. Уште на влез ме прашува за кој ќе навивам, а уредно си имав купено билет за 3 блок. Што има да им е гајле за кој ќе навивам? Цела сала празна, они не даваат да се помине на 3ти блок, морало на 1 и 2 (прво беше само 1, ама многу народ).
И минатата недела бев на МЗТ - Партизан, со дрес на Партизан, со другарка што навива од мала за МЗТ и седев во долниот дел на салата, опкружен од Аеродромци. Еееј, во Аеродром, каде што е можеби најголемата навивачка екипа во Македонија никој од организација не ти кажува ништо, тука екипа создадена за синот на градоначалникот со публика составена од роднини од прво колено на играчите, ми вика не ти е битна картата, седи тука...
Седете си со Стевчо и нека си изиграва газда он, за брзо време ќе престане да игра во АБА екипава.
Ќе тепате некого бе? Да ви ебам глупиот тим, ќе бутата рекорд у Аба по број на победи.![]()
Super te prasale. Cim navivas za partizan da se upatis tamu kaj sto se navivacite na partizan. Sto ke si mi da sedis do mene? Ke podstanes na egal, ke treba da te frlam kao kopje u teren.
Vaka korektno navivanje i od dvete strani. Odlicna organizacija bez ni najmal problem, ni eden frlen predmet na teren, nitu eden frka, bez pcuenje, bez paroli, bez rabota na policija.
Koga bi imale sala od 1500 gledaci, pola niz prozor bi gledale.