Македонска фудбалска репрезентација

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Едно време имавме одбрана... немавме друго ништо.
Сега имаме средина и напад, одбрана нула.
Е да го ебам... еднаш неможат коцките да се склопат.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Од 7 гола, 5 ни се преку нафрлени топки! Викам јас.. Од 100 нафрлувања во 16тик, 80 гола ке примиме!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако и за наредниве утакмице ги викне Богатинов, Шиков, Мојсов и Кирче Ристески, Мрме треба на клоце да се дигне. Ти ебем стапојте за чукање ораси. Секоја нафрлена топка е 99,9% гол. Копита неписмени, све што напраеја другиве овие тројца успеаја да упропастат. Треба цела соблекувална на шамари да ги извади од стадион, све да им ебем!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.788
Поени од реакции
12.144
Ајде уште утакмицава со Шкотска па после тоа одбранава од сениори - cut, одбрана од у21 copy-paste во сениори. А можи и за селекторот истиот процес.
Ако уште еднаш оваа одбрана ја видам во прв тим - да умрат во најстрашни маки тие што ги ставиле. Па и одбранава, се да им ебам.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Толку бев разочаран како никогаш досега за третиот примен гол каде конечно изигравме машки и борбено против појак противник и покажавме заби за на крајот пак најлузерски што можи да изгубиме..ама кога рамислив подобро со ладна глава сепак не е до среќата,пак е до нашите фудбалери што не знаат(неможат) дрско да нападнат и да ја задржат топката како секоја нормална екипа која има водство...значи нашите буквално се тргаа од топката после 80-та минута и голот висеше во секој момент и нормално е дека ќе се прими откако Италјаните на мајтап си проигруваа во нашата половина без никој да ги нападни...

Сега следните два натпревари против Шпанија..има да не претепаат и после 5 натпревари ќе имаме 100% учинок 0-0-5 што е за поздравување од страна на фудбалерите и стручниот кадар

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.933
Ајде уште утакмицава со Шкотска па после тоа одбранава од сениори - cut, одбрана од у21 copy-paste во сениори. А можи и за селекторот истиот процес.
Ако уште еднаш оваа одбрана ја видам во прв тим - да умрат во најстрашни маки тие што ги ставиле. Па и одбранава, се да им ебам.
Мислам дека боље клетва е да умрат од излечива болест. Некако појезиво ми делува.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
upload_2016-10-9_23-25-42.png

да не се лажеме 10 минути до крајот на натпреварот се гледаше крајот

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Bogatinov, Sikov, Mojsov i Zuta da ne pomislat da igrat poveke za reprezentacija... Abe denes od 3 gola tri greska na odbrana... Od korner da dozvolis centarsut vo pette metri i gol so noga da primas e kriminalno... Tretiot gol cista golmanska topka... Na takov balon centarsut da ne izlezes da go priberes e sramota...
Podobar napad ne sme imale vo poslednite 10 godini... Nestorovski klasa, Hasani so ovoj natprevar mislam si obezbedi transfer vo zimskiot preoden rok, samo da ne se zaebe da otide vo ekipa kade sto ke nema minutaza, Pandev e veke istrosen, von forma, no uste gi ima onie negovi pasovi, no za razlika od minatoto imame i realizator od kalibarot na Nestorovski... Sredniot red i taka i taka...

Po zavrsuvanjeto na kvalifikaciite kaj mladite Velkovski obavezno prekomanduvan. Zajkov e kikser no definitivno podobro resenie i od Sikov i od Mojsov...

Член од
4 декември 2014
Мислења
324
Поени од реакции
287
Секои квалификации се подобри и подобри сме,овие ќе ги завршиме со 0 бодови :DD

P

PewDiePie

Гостин
Абе таков народ живее во Земјо Македонска, не може да очекувате од народ со кого владеат криминалци, го газат криминалци и он си ќути и уште ги подржува криминалицте зашто му дале работа од 250 евра... Тој народ нема свое јас, нема идентитет, не може да победува, нема победнички менталитет и тоа е тоа, се надевам дека во блиска иднина ќе се охрабриме и прво ќе го смениме целиот систем почнувајќи од најдоле па после ќе се надеваме и на успех во спортови до тогаш не постиме во ништо.
Да таков народ живее,ко тебе,затоа и сме таму кај што сме во се.

D

Darko_ufo

Гостин
Od stab e izgleda pa Litvanija Latvija isti kur e za nego.I tuka politiki mesate.
Пошто политиката (Грујотиката) не е влезена во фудбалот а?
[DOUBLEPOST=1476048951][/DOUBLEPOST]
Да таков народ живее,ко тебе,затоа и сме таму кај што сме во се.
Баш за таквите како тебе зборам.

Kajgana Shop

На врв Bottom