HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Од новиот Brawl (срање е , ама битно нешто се дешава) :
Прегледај го приврзокот 157477[DOUBLEPOST=1475882625][/DOUBLEPOST]И ке заборавев ...
(Најверојатно) познатиот стример го победив : Прегледај го приврзокот 157479 Прегледај го приврзокот 157480
Пријателе он не ти го игра тој од 3 мана :D

Јас минатиот месец за прв пат бев на стрим кај некој од познативе играчи. Не ми текна на почеток кој е, ама после видов дека стрима и го уклучив на крај колку скриншот да си направам. Поштено си изгубив :D

ON_STREAM.png

Јас минатиот месец за прв пат бев на стрим кај некој од познативе играчи. Не ми текна на почеток кој е, ама после видов дека стрима и го уклучив на крај колку скриншот да си направам. Поштено си изгубив :D

Прегледај го приврзокот 157515
Си можел да препишуваш од кај него и да го тепаш :)

Прегледај го приврзокот 157515
Си налетал на еден од најдобрите у свет, џеки има завршено неколку пати број 1 во ЕУ.
+ еден од ретките со иновативни декови

Пријателе он не ти го игра тој од 3 мана :D
Затоа пишав најверојатно, башка и 2 саата размислуваше шо да игра на 2, 3 мана а кога го гледам на стрим одма ги игра потезите.

Таман сакав да го купам тоа бундлето ама не ми прима дебитна! :place:

P55aNnR.jpg

ми се плаче :/

Ама ентри е 1000 голд, хах, забавна ствар у секој случај.
Да барем дадат првиот пат со 0 голд да влезеш, нека не бидат толку геј, шо знам.

Od mob sum aj objasnete so e toa
Iam 5k gold za trosenje :d

Nego znae nekoj kolku trosi heartstone net?
7 giga me mi stigaat mesecov a dosta igram

Edit vidov

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom