Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samo kaj modelot na mitsubishi ima 18 BTU,mene mi treba 12 BTU za 35 m2 samo ne znam koja klima da ja zemamNajvaznije od svega je povrsina prostora i izolacija objekta , pa onda posle toga dolazi odluka o izboru uredjaja.Na slikama imas i modele 18 BTU , 12BTU,,,
Другар, имам клима уреди и во спалната и во детската соба. Предимензионирани се за собите, но кога ги купував немаше помали на лагер. Навечер температурата ја подесуваме на 17 степени и многу ретко се случува да ја слушнам во текот на ноќта.Znaci na forumov nema nikoj klima u spalna za da spodeli iskustvo i na nekoj nacin mi odgovori na moevo davnesno prasanje koe glasese: Imam prasanje za tie koi koristat klima vo spalnata soba dali brzo se naviknuvaat na zvukot na ventilatorot na struenjeto na vozduhot, decata kako im spijat i slicno.. Vo dnevna e edna dimenzija buden si, raboti tv, se dvizi se sednuva etc ama na spienje e totalno druga pa bi sakal da slusnam nesto vo vrska so toa..????
Fala unapred...
Drugar,jas od ovaa godina ke se gream so klima vo spalna soba...I mojata klima e predimenzionirana za vi spalnata,no ako procitas ponazad ke vidis koja klima sum ja izvadil od dnevna i sum ja stavil vo spalna..Sega za sega ja pustam mnogu kratko,ja pustam posle 22h da zatopli i ja ostavam na timer da se ugasni za 1h...Sepak za toa kratko vreme ne ja osekam otkako ke postigne barana T raboti na minimum(avtomatski e namestena inaku) i bidejki ima mal izduv na minimum ne se ni oseka rabotata..Cela vecer ne sum spiel so nea pustena...a planiram koga ke zaladi da ne ja gasam...pozZnaci na forumov nema nikoj klima u spalna za da spodeli iskustvo i na nekoj nacin mi odgovori na moevo davnesno prasanje koe glasese: Imam prasanje za tie koi koristat klima vo spalnata soba dali brzo se naviknuvaat na zvukot na ventilatorot na struenjeto na vozduhot, decata kako im spijat i slicno.. Vo dnevna e edna dimenzija buden si, raboti tv, se dvizi se sednuva etc ama na spienje e totalno druga pa bi sakal da slusnam nesto vo vrska so toa..????
Fala unapred...