Фан клуб - РК Вардар

Ќе ја имаат, ама не очекувајте спектакли затоа што групата брои едвај 50-60 навивачи и нема никаква организација. Се друго ќе бидат луѓе што не дошле до карти за другите трибини.

Жалосно у пм. Као чоек кој ги памти Комити од најславните денови, а и не мора да се враќаме на крај на осумдести и почеток на девеести, доволно е да се вратиме три-четири години уназад, мука ми е да глеам што се дешава моментално.

Како на тренинг против Татран, јако изгледа тимов кога се расположени сите, искрено мислам дека можат до прво место во група иако ќе е тешко против Киелце, ама другиве мора да се добијат и на гости, за дома не правам муабет. :)
Е да, мислам дека Милиќ би можел да стартува пред Штербик во ЛШ, добро се покажа во Сеха.

Далеку е утакмицата со РНЛ но ако продолжи во ваква форма ќе биде...

Прегледај го приврзокот 156691

:kluc:
:pos:
Od kade ja najde alal ti vera.
Dzambo sto ziceri ke mu odbrani.
Samo neka prodolzi taka.
Pa nemora da bide dzambo moze da bile i divi ili sterbik.
Samo neka pisuvaat mediumite:
Manaskov ne uspea da se zabise vo listata na strelci na mecot protiv vardar[DOUBLEPOST=1474478999][/DOUBLEPOST]
Далеку е утакмицата со РНЛ но ако продолжи во ваква форма ќе биде...

Прегледај го приврзокот 156691

:kluc:
Samo neka prodolzi taka.
Manaskov ne uspea da se zabise vo listata na strelci na mecot protiv vardar

Samo neka prodolzi taka.
Manaskov ne uspea da se zabise vo listata na strelci na mecot protiv vardarr

Абе за да му одбрани зицери треба овој прво да игра малку, а досега колку што гледам во бундес лига кутриов игра само од 55та минута натака на решена утакмица.

Симиќ мора да го земеме. Одлично дуо би бил со Штербик. Среќа денес одлични беа Душебаев ( од почеток на сезона игра константно добро) и Штербик на гол, иначе позициониве напади и не беа баш на нивото на кои ги игравме натпревариве во Сеха. Некако оваа година постигнуваме брзи голови од полуконтри во манир на најголемите клубови а тоа посебно ми се допаѓа:). Одличен старт во Лигата на шампионите, почеток е, прво коло а тоа секогаш знае да биде незгодно за доста фаворити.

Уште од лани истото ми е на ум. Се ми се чини дека Вардар порано или подоцна е во неговата иднина.
Би требало од следната сезона да дојде, Диви си иде сигурно а и ќе се знае шо ќе се праи со Страхиња, зависи какви партии ќе извади у ЛШ кога нема да му иде на Штербик.

Vo dogovor i molba od tatko mu na Simic, rakometarite namerno sutiraa vo nego i suptilno mu pokazuvaa kaj kje sutiraat penalite ;) :cool:

Vo dogovor i molba od tatko mu na Simic, rakometarite namerno sutiraa vo nego i suptilno mu pokazuvaa kaj kje sutiraat penalite ;) :cool:
Ако се лажеме може така да биде.
Шала на страна Симиќ прераснува во еден голман кој константно брани по десетина топки. Ама денес се повампири. Вардар да не дреме нека го земе и него и Пешиќ. Таман татко му Горан ќе го тренира и можеби затоа Вардар има поголема шанса да го донесе.
Ако не има други европски екипи кои ќе го земаат.
Навистина дечкото заслужува да брани во некој поголем клуб од Кристијанштад.

На Борозан нека му дадат одма нов договор. Бар за уште една година плус. Еден дечко прееска спомна дека договорот му бил со времетраење од 1 година. Ако е точно тоа нека не чекаат од управата на Вардар, нека му спремат продолжување на договорот, да не им го лапне некој од големциве па од идната сезона да фати фитиљ момакот.
Ако продолжи во ваков ритам да се развива, ќе биде тепачка за него за година две.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom