Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Вкупно 11 души се банирани од форумов заради уништување на темите со ретардирани коментари.
Нека биде ова поука за сите што мислат дека можат да се сеират по цел форум. Во Чек дис аут - океј, но сфатете дека во останатите подфоруми треба да се задржи нивото на дискусија. Ако не ви се дискутира, или немате совет, тогаш воздржете се од дискутирање.

Темата наскоро ќе биде споена со веќе постоечката тема за љубовни проблеми.

Член од
8 април 2011
Мислења
17
Поени од реакции
3
Ми се свиѓаше еден дечко, многу. И тој беше заинтересиран за мене, ми даваше знаци, но наеднаш се олади, а и почна да се крева многу, а потоа беше во врска со друга. Сега тие се скараја, па сакам да напраам тој да ме засака.. Предлози??:kesa:

По начинот на размислување незнам дали си стварно 18, ама тоа е најмалку битно сега. Битно е да знаеш дека неможеш никого со сила да натераш да те сака. Не е тоа нешто како математичка формула што тука на форумот ќе ти ја кажат, потоа ќе ја примениш и оп преку ноќ типот се заљубил во тебе.

Но можеш прва да иницираш средба , да излезете на кафе и директен напад како што и други ти кажаа .

Член од
11 април 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
добро импулсивно го напишав тој дел.. мислев да ме засвиѓа пак, да се врати се како што беше на почеток ..:smir:

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Дај му до знаење дека немаш заборавено на него. Пиши му порака, викни го на кафе и после тоа ќе си процениш од развојот на настаните.
Ако те одбие за кафе, пиши му икс-че на листата и продолжи си со животот :)

B

BooBojan

Гостин
Ми се свиѓаше еден дечко, многу. И тој беше заинтересиран за мене, ми даваше знаци, но наеднаш се олади, а и почна да се крева многу, а потоа беше во врска со друга. Сега тие се скараја, па сакам да напраам тој да ме засака.. Предлози??:kesa:
Штом ти давал знаци,а потоа одеднаш оладил,можни се неколку причини.
Прва.Ти не си сакала да бидеш во врска со него.
Втора.Можеби си сакала да бидеш во врска со него,но не си покажувала доволно знаци.
Трето.Можеби се срамел да го направи клучниот чекор.
Четврто.Ти не си му се допагала нему.
Но најбитните два момента.Неговата врска со друга девојка и т.н. негово дигање,кое можеби е само негова вешта маска,за да те натера и ти да се оддалечуваш од него.Најверојатно нешто не му се е допагало кај тебе.
И совет од мене,остави го.Нема фајде,најмногу што би издржале така е два-три месеци,а после тоа може да те повреди уште повеке.Најдобро разговарајте отворено,кажете си што имате да си кажете,па после тоа заклучок и акција.А за да те засака верувај ми не можеш да направиш ама баш ништо.

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
искрено неам појма... најверојатно не ја навредив туку само сакав да прајме муабет (неам ни појма за шо) а та не идеше ми рече утре ко ќе се отрезниш... и ја грабнав (иии онда иде блекаут)
најверојатно не се секаваш ако си била пијана , може нешто си и рекла што ја повредило ... и како о рече оревче извини и се со мини рефератче ако прифати,прифати ако не ајт у пм :toe:

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
излезете на кафе/во парк ... почни му некој муабет дај му некој знак и ако он е некако заинтересиран долови го моментот и залапај го .. после тоа немаш гајле :)

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Немој директно ни под разно.Да го викнеш на кафе и тоа не иде.Треба тој да те покани да излезете.Мене девојки што ми кажувале директно,или пак тие ме поканувале да излеземе не ми биле интересни.Ако пред тоа ми се свиѓала и направи ваков потег,наеднаш паѓа интересот кај мене.Поинтересно е кога знам дека сака а се прави пи*ка :)

Член од
11 април 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Немој директно ни под разно.Да го викнеш на кафе и тоа не иде.Треба тој да те покани да излезете.Мене девојки што ми кажувале директно,или пак тие ме поканувале да излеземе не ми биле интересни.Ако пред тоа ми се свиѓала и направи ваков потег,наеднаш паѓа интересот кај мене.Поинтересно е кога знам дека сака а се прави пи*ка :)
епа како да го постигнам тоа.. или само да чекам без ништо да правам.. :toe:

S

StormRage

Гостин
најверојатно не се секаваш ако си била пијана , може нешто си и рекла што ја повредило ... и како о рече оревче извини и се со мини рефератче ако прифати,прифати ако не ајт у пм :toe:
и не бев пијана туку бев пијан :)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.898
Поени од реакции
11.205
Јас да сум на твое место,би му кажала директно дека го сакам, па после што сака нека биде, вака барем ќе видиш на што си.
Токму на овој начин. Кажи му јасно и гласно дека ти се допаѓа, ако не можеш пробај договори го за кафе па тогаш кажи му и ќе си знаеш на што си место да се измачуваш.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.297
Поени од реакции
3.669
Не држам сеир ама стрипов е вистина не е зафрканција...

Гедај само да не заврши твојата приказна како во стрипов и собери сили за директен чекор...

Код:
http://goo.gl/1RExq

Kajgana Shop

На врв Bottom