Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

S

StormRage

Гостин
Ауч.Малку повеке информации?Ја навреди?Или нешто друго е во прашање?: )
искрено неам појма... најверојатно не ја навредив туку само сакав да прајме муабет (неам ни појма за шо) а та не идеше ми рече утре ко ќе се отрезниш... и ја грабнав (иии онда иде блекаут)

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Напиши и едно мини-рефератче на фејсбук/мсн/you choose, извини и се и објасни и дека си немал зла намера.
После то почекај некој ден за да „олади“ ситуацијата.
Не вервам за таква глупост да ти се скара, онака, засекогаш :)) А ако ти се скара, не ти ни треба (што ќе ти е покрај тебе човек кој незнае да толерира?)

Член од
11 април 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Како да го освојам?

Ми се свиѓаше еден дечко, многу. И тој беше заинтересиран за мене, ми даваше знаци, но наеднаш се олади, а и почна да се крева многу, а потоа беше во врска со друга. Сега тие се скараја, па сакам да напраам тој да ме засака.. Предлози??:kesa:

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Ми се свиѓаше еден дечко, многу. И тој беше заинтересиран за мене, ми даваше знаци, но наеднаш се олади, а и почна да се крева многу, а потоа беше во врска со друга. Сега тие се скараја, па сакам да напраам тој да ме засака.. Предлози??:kesa:
Предлози ? Оди со типот на кафе , на прошетка ако он не иницира ти иницирај ја истата. Неможеш да очекуваш магична самовила да ти пише на форум и да те просветли со „10 совети како да го шармираш“ . Ако не му се допаднеш на човекот после запознавањет- јебига , има многу други риби (и јапанци) во морето.
Глупаво е да се генерализира со „Сите мажи сакаат кога женската им минува со прсти нис коса“ и слични такви глупости , не се сите исти . Запознајте се подобро и ќе видиш како ќе се одвива сето тоа.

T

Torchyrus

Гостин
Дај бре женско да засака машко ајде ако не е лесна треба да се помачиш малку ... ама машко да засака женско па тоаа брее лесна работа зимај соблекуј се и ке виис како ќе те засака има да трчи по тебе :smir:

С

сашенко

Гостин
Како на филмовите бе срце,речи му некад навечер страв ми е ако сакаш да ме испратиш курци палци,и таман пред да си отидеш залапај го.
Премногу нападно, флерт малце па нека го држи малце во неизвеснот ипак не е само да го смува туку да ја засака.Најди некој после и прај го љубоморен, слики на фејс стави нови ебе еден батка сакаше бизнис со тоа (има тема тука)...после кликни му лајк некој на неговите слики, пиши му топ си срцка.Па кликни лајк на некоја негова страна која и на него му се допаѓа и така ке мисли дека имате повеќе заеднички работи.Ама не заборавај лајкот е битно да го ставиш другото само по себе ке си дојде.Ајде поздрав4е :pos2:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Купи му цвеќе, букет цвеќе. Мажите паѓаат на такви ствари. Кажи му дека има убави очи а не гз, слушај го внимателно кога ти раскажува за козметика или за ситуации што му се случувале дома за време на фамилијарен ручек. После некое време купи му парфем. Иако музиката која што он ја слуша тебе ти звучи глупаво, трпи, и пофали го дека има добар вкус за музика. Испраќај го до дома, или плати му такси. Машките сакаат кога ке им викнеш такси и платиш за истото. На сите негови глупави вицеви и шеги, смеј се на глас како божем посмешно немаш чуено. И така натамо Кристина...

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Купи му цвеќе, букет цвеќе. Мажите паѓаат на такви ствари. Кажи му дека има убави очи а не гз, слушај го внимателно кога ти раскажува за козметика или за ситуации што му се случувале дома за време на фамилијарен ручек. После некое време купи му парфем. Иако музиката која што он ја слуша тебе ти звучи глупаво, трпи, и пофали го дека има добар вкус за музика. Испраќај го до дома, или плати му такси. Машките сакаат кога ке им викнеш такси и платиш за истото. На сите негови глупави вицеви и шеги, смеј се на глас како божем посмешно немаш чуено. И така натамо Кристина...
Е цвеќе,нека му купи една нова игра да видиш дали нема да ја засака.:pos:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Јас да сум на твое место,би му кажала директно дека го сакам, па после што сака нека биде, вака барем ќе видиш на што си.

I

Iblis

Гостин
Николина ти во директен напад а? :kesa:
18 и уште незнаеш како "да го освоиш", овој изгледа е неостварена љубов некоја?

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Кристина, штом ти он давал знаци тогаш, сега ти давај му него знаци. А што викаш како ти се свиѓа идејата?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Прати му пар пораки ,како си шо правиш..бла бла па кај си ти,одамна се неаме видено.. И ако он превземе иницијатива нешто као ај да се видиме мала, ондак ќе се упеца... Ако не ,кажи му чао

Kajgana Shop

На врв Bottom