HearthStone

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Веќе подолго време не можам да се логирам на страната на батленет. Цело време ми дава да ставам security questions и кога ќе ставам ми го дава ова.
Whoops! Looks like something went wrong. Please give us a few minutes and try your request later.
Пробав преку сите броусери, ги исчистив кукис, пробав преку други лаптопи ама секогаш истиот проблем.
Имал некој сличен проблем со ова?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ова го направи на веќе постоечки AMAZON акаунт или од нула почна? И со која картица? Пробав со ProCredit, ми вика Suspended :D
Имав веќе акаунт од кога даваа по 10 долари гратис пред некое време. А не би требало да прави проблем со било која картица, јас Мастер од Тутунска ставив.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Последно уредено:
Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Се мислам дали да го делитнам Јог 1600 е, сакам да ги крафтнам Џастикар,Кеирн или Бран (не ме дупете за Бран, идиот сум што го избришав уште тогаш..)

Мислење?

B

beaverknight

Гостин
Епа види у колку декови го играш Јог, а за колку дека ти требаат тие 3 што ги спомна, според тоа донеси одлука.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Се мислам дали да го делитнам Јог 1600 е, сакам да ги крафтнам Џастикар,Кеирн или Бран (не ме дупете за Бран, идиот сум што го избришав уште тогаш..)

Мислење?
У секој случај е добро да го делитнеш Јогг, а за крафтање ново леџендари размисли убаво. Утре задутре и да ти притреба моеш од ново да го крафтнеш ако се премислиш (фул велју дисенчант има)

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Јог го играм само во Мејџ и Роуг дек не сум ни разгледал други декови со него ама го играат и во Друид и Вориор, неам многу време.Џастикар ми треба зошто сакам да играм фатиг ама ми треба и Брол неам ниту еден, Кеирн го играат во секој Нзот дек и така без него, за контрола добар е а за Бран имав некои декови што сакав да ги пробам ама него не го играат во некој посериозен дек. Пичка му матер еден куп карти ми фалат и никако да ми се паднат, тие што ми требаат се епици баш клучните за да направам декови, ми треба Брол,Шилд Слам,Мурлокот,Астрал Комунион,Чуз уан две карти ми фалат,Кол оф д Вајлд,Форбиден Флејм,Кабалист,Форбиден Хилинг,Кабал,Твилинг Гуардиан :(

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ова беше последен пат да имам некој контакт со близард. 567328 тикета им испратив дека имам проблем со акунтот и цело време ми враќаа со истиот одговор, ми праќаа password recovery.

Кој ја сака Tyrande Whisperwind нека ми прати ПП ќе му го пратам кодот.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.147
Поени од реакции
27.734
Од новиот Brawl (срање е , ама битно нешто се дешава) :
Hearthstone Screenshot 10-07-16 00.56.19.png [DOUBLEPOST=1475882625][/DOUBLEPOST]И ке заборавев ...
(Најверојатно) познатиот стример го победив : Hearthstone Screenshot 10-07-16 01.06.40.png Hearthstone Screenshot 10-07-16 01.10.13.png

Kajgana Shop

На врв Bottom