sankerce
прогресиФ
Ти како основец не можеш да процениш кој е кој. Јас со средно пак нешто сум поднаучил. Мизерија си со навредите. Само тоа знаеш. Туку, со основно до толку.[DOUBLEPOST=1475155194][/DOUBLEPOST]
Ти лапај се и сешто мрсул еден зелен, јас парите ги заработувам, не сум како тебе некој да ме издржува, имбецилу заостанат, па ти уште за нивоа ќе зборуваш? Впрочем, кој тебе ти се обраќа? Јас на еден основец само му реплицирам за навредите кон мене со ништо непредузвикани. Ама тој толку учел... после копал полски WC-а, немал „ука“ за повеќе.[DOUBLEPOST=1475155385][/DOUBLEPOST]
Не знам. Што има врска тој со муабетов? Илија не е јавен обвинител. Тој е пратеник, а пратениците се избираат на избори и не мора да имаат воопшто завршено школо. Не се бара стручност при кандидатурата за пратеник при избори.
Дали за да те отерам у три лепе пизде материне треба да бидам интелегентен (и факултетски образован) младичу?
Преку кур си му дојден на форумов од твојата ебена пропаганда. Незнам поинаку како да ти објаснам.