Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://fokus.mk/silvana-boneva-za-fokus-vistinata-za-patnite-troshotsi/
http://fokus.mk/silvana-boneva-za-fokus-vistinata-za-patnite-troshotsi/
Место да се засрами и да понесе одговорност уште па и будали не прави, што амортизација е таа на возило која кошта 12.000 евра за пола година, тоа е сума за која се купува кола нова од салон!
2000€ месечно за патни трошоци, Струмица е далеку.

"За деновите кога немаме седници или работни состаноци, а доаѓам на работа, не ми се исплаќаат патни трошоци."

Значи и тие 2000€ не биле доволно, покривале само дел од патниот месечен трошок.

Не го барајте Ѓорѓе и тој другиот сега, ее таму кога ќе треба нешто за опозицијата да се поплука ќе дојдат докази да побараат. Сега џабе ги барате. :)

Ѓорѓе може денеска и порано е пуштен, петок е, а администрацијата почнува со афтерворк забави уште попладнево.

Иреал сега ќе извади некој пример од Србија или Хрватска, дека нормална работа е 2000 евра месечно за 170 километри патни трошкови.

Ќе дое Ѓорѓе и ќе каже - Незнам, не сум експерт во калкулација на патни трошоци, ќе ве молам за пресумпција на невиност па 12.000 евра за одржавање на возило за 6 месеци е сосема нормално ако станува збор за еден Мајбах. Меѓутоа јас едно друго сакам да прашам, каде бевте вие Киро во 93та кога зема ѓеврек и не го плати!!! Згора на тоа и Катица е неписмена, а Заев е корнишон!

Иначе, види ја бе уште мисли дека некој ќе и поверува имало трошкови за амортизација и регистрација 12.000 еура. Регистрација кошта 300 еура братбрату ако ти е 100 коња и јаче со се зелен картон. На евро бензин, и 6 евра патарина натака навака во рок од 6 месеци она требала минимум 1000 пати да ја извозела Струмица-СК-Струмица :) А не е, само ја ја имам видено низ центар миљон пути навечер со мажот рака под рака. Така да штета што нема како да се докаже дали патарините што ги носи не и ги донел некој. Ама еј, што има везе, битно ЦЕЛА ДА Е!

На технички факултет на УКИМ (не на овие спрдачини од денешно време) со 44 испити плус дипломска. Просек 8,3 - не е многу за фалење, ама е без стрини, чичковци, мито, корупција...моите не ни знаеа што студирам. Не знам што општам воопшто со некој како тебе.
Секој малку објективен човек може да го сфати тоа од речникот кој го користам и начинот на кој пишувам.
Голема ми е дилемата зошто поминуваш вака неказнет, а сееш навреди кон секој втор на форумов.

Не бан, него ивичњак од тротоар у глава би ти здрвил.
Е па и јас УКИМ на технички факултет во 20 век. Јас само ти возвраќам на навреди.

Како тргнал судот, наскоро ќе треба да има нова "неуставна" институција во Македонија

Дали за да те отерам у три лепе пизде материне треба да бидам интелегентен (и факултетски образован) младичу?
Преку кур си му дојден на форумов од твојата ебена пропаганда. Незнам поинаку како да ти објаснам.
Јас тебе дупло би те отерал. Која пропаганда? Лажговци. Каде бранам некого?

Јас тебе дупло би те отерал. Која пропаганда? Лажговци. Каде бранам некого?
Иронично им е на луѓето што ти како среднист коментираш нечиј просек на факултет.

Ама не им обрнувај внимание, мора да има хумор негде на форумов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom