Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се уби од глупости тропање.За само еден ден, Сдс назначи 650 судии и обвинители. Катето е едно од нив.
pronto.mk ... на фејс[DOUBLEPOST=1474909433][/DOUBLEPOST]На вести кажаа излегле на социјалните мрежи некои разговори плус од бомбите што беа објавени.
Дали некој ги има слушнато и знае за што се збори, и каде може да се најдат?
pronto mk ... на фејсНа вести кажаа излегле на социјалните мрежи некои разговори плус од бомбите што беа објавени.
Дали некој ги има слушнато и знае за што се збори, и каде може да се најдат?
Линк ?pronto.mk ... на фејс[DOUBLEPOST=1474909433][/DOUBLEPOST]
pronto mk ... на фејс
па му плаќаат за тоаСе уби од глупости тропање.
мене пицерија ми искача како пронто.мк на фејсpronto.mk ... на фејс[DOUBLEPOST=1474909433][/DOUBLEPOST]
pronto mk ... на фејс
ова све на албански бе хахахаах[DOUBLEPOST=1474910207][/DOUBLEPOST]pronto.mk ... на фејс[DOUBLEPOST=1474909433][/DOUBLEPOST]
pronto mk ... на фејс
https://www.facebook.com/Pronto-MK-1079745458739588/па му плаќаат за тоа
мене пицерија ми искача како пронто.мк на фејс
A зашто и каде исчезна разговорот на б.ц со н.г во кој се договараат за карпош и центар.Брaнкo не е тoлку глуп дa збoри телефoн зa oнa штo ти пишувaш. И ствaрнo дa имaлo нештo кoлку требa дa си глуп пo мoбилен дa збoриш зa прoвизии, местење нa избoри a снимките мoждa некoгaш дa излезaт у јaвнoст
Бранета и ЗЗ беа помилувани од Хорхе, така се дозна дека и за нив се воделе постапки. Криминал си е криминал, правото не познава пазарење биле од онаа или оваа партија.A зашто и каде исчезна разговорот на б.ц со н.г во кој се договараат за карпош и центар.
И не верувам дека е само тој и по гршка пуштен бидејќи с.о бил изморен од преслушување 700к разговори.
Нека го побара сјо тој разговор ама проблемот е што црната опозиција треба да се обели а сивата недокажана криминална позицијата да се оцрни,омаловажи и дискредитира за претходните докажани криминалци се вратат на власт и продолжат да крадат и ја раскрчмуваат Македонија.
Било кои криминалци да се на власт си носат и гласаат закони какви што им одговараат затоаБранета и ЗЗ беа помилувани од Хорхе, така се дозна дека и за нив се воделе постапки. Криминал си е криминал, правото не познава пазарење биле од онаа или оваа партија.
добар напис, анализа на опозицијата ( нема врска со оцена на владеачките партии)Било кои криминалци да се на власт си носат и гласаат закони какви што им одговараат затоа
во Македонија се е остварливо
трескаш будалаштини....Буч не се бави со политика, а сега сите молчат за оваа одлука, бидејки Буч премногу знае за корупцијата и Кипарските сметки во време на коалицијата СДСМ/Дуи, впрочем имаше таен состанок со Ахмети во Тетово пред 6-7 месеци кога американците ја почнаа истрагата, но самите американц ја ставија истрагата и правната процедура во фиока бидејќи таа би го загрозила не само сдсм на Бранко ( а СДСМ на Заев е се уште континуитет на бранковиот СДСМ) , туку тоа би ја загрозило Дуи, па и јавно се изјаснија... затоа на мала врата, Буч ја сопре правната постапка за лежење затвор... слично, не исто, беше и за Циле и тајванските кредити...( таму остана прашањето дали тие што земаа кредити ги вратија на банката ??)presudata za buchkovski ukinata denes na vrhoven sud. najnoviot clen na dpmne,buchkovski.
сите сдсм-овци станаа ВМРО-овци ДПМНЕ-овци ....КАДЕ СИ ВМРООООООО?presudata za buchkovski ukinata denes na vrhoven sud. najnoviot clen na dpmne,buchkovski.
Браво, ДМПНЕ стана поголема комуњарска партија од СДСМ.[DOUBLEPOST=1474963386][/DOUBLEPOST]сите сдсм-овци станаа ВМРО-овци ДПМНЕ-овци ....КАДЕ СИ ВМРООООООО?
Не требаше ич да се појваува.Требеше оддамна,да го напушти Собранието![]()