Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема врска, никој не кажал дека 500к гласови се фантомски, се шпекулираше со бројка околу 300к ако не се лажам.

Тоа што го фатија шиптарот со фалсификувани лични карти и пасоши не ги амнестира од одговорност ДПМНЕ-овци, но разликата е во тоа што првиот е во затвор, а на вторите никој ништо не им може, за нив законите неважат.
А за возачките ич немој да збориш, буквално техничкиот министер ги фати со спуштени гаќи.
кој возачки кој бакрачи, техничкиот ебиветар направи некултурен скандал, кому требале такви возачки и за што, имаше деманти од Германија дека се работи за грешка на фабриката со исти броеви на возачки, но формуларите за возачки не се пополнети со никакви податоци и се уништени ... а за лични карти тој истиот хохштаплер се силеше дека открил ама кога го фатија неговиот сопартиец чаушот се посра и замолкна

СЈО имало документи и од Зоран Буревеснико? Загрев кутриот тој , штрајкувал со глад сакал да умри како херој во затвор. Што чека уште СЈО нека се стегнат малку нека го ослободат човекот. Кога можеа верушевски зошто да не и овој

Не ми е баш јасно што е фамата со Зоран Буре ако е новинар демек над законите ли е. Очигледно беше дека има прислушкувани разговори и дека ги користи во неговите текстови а веројатно и за уцени надвор од работата.

Мене ме плаши фактот дека многу луѓе имаат вакви материјали дека од МВР кој што сакал можеш да изнесува и да продава на секој што ќе понуди пари или друго.

СЈО имало документи и од Зоран Буревеснико? Загрев кутриот тој , штрајкувал со глад сакал да умри како херој во затвор. Што чека уште СЈО нека се стегнат малку нека го ослободат човекот. Кога можеа верушевски зошто да не и овој
не пишав така, туку во Буревесникот имаше написи на ФБ, но пред околу година -две Зоки ги избриша... за правникот на МПТ кој премногу знаел за ОИЛКО и наводно бил фрлен од воз на железничка станица ( не се сеќавам дали беше Гевгелија или некое друго место) а тоа е прикажано како самоубиство..
Дали тоа го пишувал за да рекетира сдсмовскиот тајкун Јосифовски, слично како што се обидувал да го рекетира газда Минчо и синму ( а за што и има кривична и предмет ) и зошто го избришал од ФБ написот за МПТ е друга работа, но факт е дека во задно време Зоки е силно подржан од круговите блиски на сдсм... башка неодамно Заев јавно му се закани на Минчо иако таму немаше никакви превирања и дубиози, а на пример имаше матни работи во Фершпед, па и ја запалиа колата на Кираца а нема ништно за Фершпед...

Последно уредено:
не пишав така, туку во Буревесникот имаше написи на ФБ, но пред околу година -две Зоки ги избриша... за правникот на МПТ кој премногу знаел за ОИЛКО и наводно бил фрлен од воз на железничка станица ( не се сеќавам дали беше Гевгелија или некое друго место) а тоа е прикажано како самоубиство..
Дали тоа го пишувал за да рекетира сдсмовскиот тајкун Јосифовски, слично како што се обидувал да го рекетира газда Минчо и синму ( а за што и има кривична и предмет ) и зошто го избришал од ФБ написот за МПТ е друга работа, но факт е дека во задно време Зоки е силно подржан од круговите блиски на сдсм... башка неодамно Заев јавно му се закани на Минчо иако таму немаше никакви превирања и дубиози, а на пример имаше матни работи во Фершпед, па и ја запалиа колата на Кираца а нема ништно за Фершпед...
па шо праи бе ова власт?!? камо полиции обвинители судии затвори, шо не ги испофаќа криминалците, а ако не може нек слезе од власта и нека му ја препушти на некој кој има желба и воља да се справи со криминал и незаконитост

па шо праи бе ова власт?!? камо полиции обвинители судии затвори, шо не ги испофаќа криминалците, а ако не може нек слезе од власта и нека му ја препушти на некој кој има желба и воља да се справи со криминал и незаконитост
mešaš vlast i treta vlast... JO e od vlasta i pokrenuva tužba, a tretata vlast ( sudot) odlučuva..

vlasta može samo parično da kazni ili policija vo puškaranje da likvidira naoružan kriminalec ako puka ( ama i togaš ima peripetii), taka e po gEU zakonodavstvo... abe inspekcija faćaše divi prevoznici sudii od kumanovo gi osloboduvale...
duzina sudii od krivičen zabošotuvale na svoi luđe soobraćajni presudi da zastarat, oštetile država za grdni pari, koga gi pritegnaa sdsm ripna deka toa e atak na nezavisno sudstvo, a od druga strana toj istiot sdsm tvrdi deka sudstvoto e partizirano...
pa taze e Strazbur mu go napolni đebot na toj pekarot od Resen što imal na crno rabotnici od Albanija, demek policijata mnogu ostro go isprašuvale...
e sega može da se zboruva za nesposobnost na JO, ama i na SJO...
a će ima tužbi vo Strazbur i za nesposobnoto SJO, edino ako čadorot i negovite tamu ne primaat tužbi protiv SJO...

mešaš vlast i treta vlast... JO e od vlasta i pokrenuva tužba, a tretata vlast ( sudot) odlučuva..

vlasta može samo parično da kazni ili policija vo puškaranje da likvidira naoružan kriminalec ako puka ( ama i togaš ima peripetii), taka e po gEU zakonodavstvo... abe inspekcija faćaše divi prevoznici sudii od kumanovo gi osloboduvale...
duzina sudii od krivičen zabošotuvale na svoi luđe soobraćajni presudi da zastarat, oštetile država za grdni pari, koga gi pritegnaa sdsm ripna deka toa e atak na nezavisno sudstvo, a od druga strana toj istiot sdsm tvrdi deka sudstvoto e partizirano...
pa taze e Strazbur mu go napolni đebot na toj pekarot od Resen što imal na crno rabotnici od Albanija, demek policijata mnogu ostro go isprašuvale...
a će ima tužbi vo Strazbur i za nesposobnoto SJO, edino ako čadorot i negovite tamu ne primaat tužbi protiv SJO...
Дали имаш една критика до власта?
Еве дали една грешка направиле во последните 10 години, според тебе?
Или се пофални зборови смееш да кажеш инаку нема сендвич?

А ти несакаш да сфатиш или оти си повозрасен или така ти одговара па само оправдувања пишуваш

Како Маневски без проблем менуваше судии кои им сметаат или им погрешиле во минатото а божем овие другиве судии се заштитени мечки.
Дали разбираш дека со самото тоа што кажувате Заев и компанија се криминалци а слободно шетаат дека дпмне се неспособни за да важи ПРАВОТО за сите.
Значи не си успеал да го затвориш Заев и Бучко епа сега јади го од нив

Собрание може да одземе имунитет на судија ако постапувал ко шо ти така велиш и ЈО да покрене обвинение и тој судија да биде казнет затворен сменет
Ако мнозинството пратеници во собрание не се способни да се справат со корумпирани судии па нек дадат оставки и нека си одат од тие места, шо ќе ни се такви

Џафери го обвини Ѓорчев за ширење етничка нетрпеливост
ако не сакаат директно во живо да гледаме затоа што не може да се издејствува барем на радио да слушаме како спортски натпревар :mad:.Кој век живееме алооо МРТ.
http://novatv.mk/dhaferi-go-obvini-gorchev-za-shirene-etnichka-netrpelivost/

Има надеж во мене дека женава ќе расчисти со криминалците

CtSDT47WIAI6TM1.jpg

Не му најдоа на Санадер никакви пари, ослободен е од постапката за ИНА/МОЛ, а ако го ослободат и од случката Фими медиа може дебело да ја одере државата за притворот. Таму друго беше, Хдз го жртвуваше Санадер за да Јадранка ја внесе хрватска во ЕУ , инаку и Хрватска има и повеќе корупција од нас , мислам и сеопфатно 1991/2015.
Да се вратиме на СЈО, тука се реплицира и дискутира селективно
Ни еден не ми одговори на моето тврдење дека во 600.000 разговори има и разговори на Бранко и Заев кој се поврзани со насилие врз институциите па и граѓаните
( блокади на улици), се тоа е испланирано од поодамна, свежи се сеќавањата дека лично Бранко ги предводеше партиските војници во насилни демонстрации.
Не може СЈО да форсира со Кривична за вмровците и пастирот за организирање на протести пред Општина центар а да не поднесува кривични за насилијата на рекетарите на сдсм и нивните организатори.
Се јави Самка од ПЦЕР СЈО да ги гони Амди и Елвис Бајрам за делење брашно на избори, а пред самиот ПЦЕР најдоа за време на избори камион со 1 ТОН говедско месо, наменето за делење на гласачи и тоа расипано !!
Селективно работење на СЈО е само куклен театар
Брaнкo не е тoлку глуп дa збoри телефoн зa oнa штo ти пишувaш. И ствaрнo дa имaлo нештo кoлку требa дa си глуп пo мoбилен дa збoриш зa прoвизии, местење нa избoри a снимките мoждa некoгaш дa излезaт у јaвнoст

Види ја Катево стегање ово оно :cool:

0:15 - заминви пред мене :icon_mrgr:
0:16 - драги гледаоци, било је љепо ал кратко трајало :icon_mrgr:
0:21 - значииии ~ :icon_mrgr:

Последно уредено:
Види ја Катево стегање ово оно :cool:

0:15 - заминви пред мене :icon_mrgr:
0:16 - драги гледаоци, било је љепо ал кратко трајало :icon_mrgr:
0:21 - значииии ~ :icon_mrgr:

Што и згрешиле на Кате, па се има налутено?:D

Статус
Затворена за нови мислења.