Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ставај супер е, какви багови. Година дена го користам, само еден баг имав со таскбарот но се оправи со последниот апдејт. Мене ми е одличен, супер беше и 7 меѓутоа го изгази времето веќе. Југославија тип на муабет е тоа, седмица боље од десет.

Има ли разлика во брзината или не?Не верувам да имам некој проблем 8гб рам и i5 процесор имам, ама ни стотинка не сакам да ми касни :D

Има ли разлика во брзината или не?Не верувам да имам некој проблем 8гб рам и i5 процесор имам, ама ни стотинка не сакам да ми касни :D
побрзо ќе ти биде :D

Има некој начин да не се најавувам со outlook сметката при секое вклучување на компјутерот?
Нервира.

Ќе прашав дали да ја мењам седмицава за десетка ама видов неколку незадоволни членови.Што е проблемот, по спор е во споредба со седмицата багови има или ? Инаку ја сум презадоволен од седмицава мада дојдов до степен каде што треба да се реинсталира, на недела дена го чистам од вируси и има по некој проблем е сега друг проблем е што ми е лиценциран а не знам кај ми е цд-то, а пиратска верзија ми е мех некако ...
Ако ставаш 10, прави Clean Install, Upgrade не. Лично секогаш кога сум правел абгрејд сум имал проблем со перформанси, али со clean никогаш. Еве и јас го користам веќе од кога е излезен, и сум прилично задоволен. :)

ебате виндовсот што он ти брише програми, бара да се логираш, мора да апдејтираш и слични срања. Тоа е како да му ја даваш приватноста некому, ја не би го користел 10 искрено па и слично нешто у иднина ако има, боље убунту ќе ставам и така има све што ми треба.

ебате виндовсот што он ти брише програми, бара да се логираш, мора да апдејтираш и слични срања. Тоа е како да му ја даваш приватноста некому, ја не би го користел 10 искрено па и слично нешто у иднина ако има, боље убунту ќе ставам и така има све што ми треба.
И Вин7 ве шпиунира, ама не ви кажува.

Ако е за така избршете ги Фејсбуците, од еден јебан МВР што се можат да дознаат за вас од ФБ не па Цуки од горе. Без параноја, обични ретарди сме ние за нив :D

Најсмешно е што некои се` уште мислат досега никој ги нема "шпиунирано" и со 10ката започна oва, па затоа нема да ја користат. А истите тие имаат мобилен со ОС и профил ФБ каде се и свашта објавуваат. :ROFLMAO:
Мајкрософт ќе се замара со некои, што користат пиратерија и сите тие податоци кои ги земаат се користат за други цели. Ги боли оноа за мејлот со кој се логираат корисниците и што имаат во хард дискот.

Ставај супер е, какви багови. Година дена го користам, само еден баг имав со таскбарот но се оправи со последниот апдејт. Мене ми е одличен, супер беше и 7 меѓутоа го изгази времето веќе. Југославија тип на муабет е тоа, седмица боље од десет.

index.php

:icon_mrgr:

хахаха гледам кај татко ми во ординација вакво на компјутерите им опнал тој програмерот што им го прави медицинскиот софтвер, ваљда го мрзи да чепка и да ја дотера програмата за Вин10 :D

Ниту еднаш те немам прочитано да пишеш нешто аргументирано, секое влегување на темава ти е чаршиски муабет. Ако мислиш дека не си шпиуниран под вин7, 8.1 тогаш нема што да искоментирам.
А што се однесува до вин10, ако знаеш како да ја средиш моментално нема подобар ОС. Али седи си ти на 7ца и онака за уште година дена и ти ќе дојдеш на 10 кај и да е пошто и се укинува подршката исто како на иксПе што направија.

Не се само ОС, видете ги terms and conditions на Google Drive, Dropbox и останатите клауд сервиси барем за почеток, па потоа браусерите. Ама како што кажа Дињата, се прибираат сосема друг вид на информации како најчесто користен тип на фајлови, најчесто посетувани страни, потреби на корисниците, на што да се стави акцент во некоја нова верзија итн итн. Не верувам на рандом Индонезиец што работи во ФБ или во Мајкрософт да му е дојдено дали си пишувате на чет со Стана или со Митра :D

Ниту еднаш те немам прочитано да пишеш нешто аргументирано, секое влегување на темава ти е чаршиски муабет. Ако мислиш дека не си шпиуниран под вин7, 8.1 тогаш нема што да искоментирам.
А што се однесува до вин10, ако знаеш како да ја средиш моментално нема подобар ОС. Али седи си ти на 7ца и онака за уште година дена и ти ќе дојдеш на 10 кај и да е пошто и се укинува подршката исто како на иксПе што направија.

Па не верувам, имам на 7 све што ми треба, брзина, стабилност, игри не играм па да ми стигне нотификација дека ми треба 10ка, за интернет ќе врши работа, иначе знам доста луѓе што уште се на икс пе, но у споредба со седумка тој е камено доба, а од 7 до 10 скоро и да нема некоја разлика. Можда таму виндовс 14-15 кога ќе избацат ќе се префрлам, да сме живи и здрави:D

хахаха гледам кај татко ми во ординација вакво на компјутерите им опнал тој програмерот што им го прави медицинскиот софтвер, ваљда го мрзи да чепка и да ја дотера програмата за Вин10 :D

Или тоа или му здосадило цело време да му стигаат нотификации за да направи апгрејд на Win10(ко мене :D). Шала на страна, али за мене може да се каже дека од инат не инсталиран Win 10 затоа што нотификациите за апгрејд ептен ми беа напорни. :busi:

И не сум навикнат ич на Win 10 да работам, кога ќе седнам на PC што има Win 10, сум изгубен у свемир и простор :pos: Случаеви ко "а сега кај беше My Computer?!", "Што се табови има на Старт менито" итн.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom