Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
кој Арсенал го гледаш ти ама кој Челзи го гледам ја кој Кејхил фамилија у пичка да му ебам да даде господ нозе и раце да скрши да прооди никад живот

Играчите во одбрана кај Челзи си имаат навика да влечат повеќе на десна страна. Претходната утакмкца Ловрен, а сега Белерин сам.

Нема посмешна одбрана во ПЛ од дуото Кејххил Луиз.

Циркус невиден.

А кутри Конте навикнат на Бонучи, Барзаљи и Кјелини, кој знае што си мисли сега.

По трет пат во последните четири меча по ред примаме 2 гола во прво.

c4jt321.png

И тоа со Италијанец тренер што е фокусиран на дефанзива и знае како да чува резултати.

:самоубиство:

На Кејхил и Луиз просек како Чичарито им го вадеше мозокот уште пред 4-5 сезони, не па класа играч како Санчез.

Еве ги головите ако има некој како мене што испушти 15 минути поради бабата што дојде во аптека со цела Библија.

https://cdn-e2.streamable.com/video/mp4-mobile/73kc.mp4

https://cdn-e2.streamable.com/video/mp4/qyvo.mp4

ДВА нула водите се ви ебам кој курац сте сите ол ин, Венгер семе ти ебем прибери ги

Конте додека беше играч играше со Ферара, Монтеро, Колер, Тудор и Јулиано...како тренер ги водеше Бонучи, Барѕаљи, Келини, Лихтштајнер... Али оваа одбрана на Челзи незнам еве и Фергусон со Симеоне да дојдат да ги тренираат, пак ќе си останат трупци.

Која мизерија им е одбранава, а и пусти Конте што да им прави... Од него толку, од Горниот повеќе :toe:

Нема посмешна одбрана во ПЛ од дуото Кејххил Луиз.

Циркус невиден.

А кутри Конте навикнат на Бонучи, Барзаљи и Кјелини, кој знае што си мисли сега.

Нема посмешен тренер од Конте моментално, уште од Јуве ми беше жива смешка овој. Со презимењакот Канте се едни од најпреценетите ликови во фудбалскиот свет моментално. Знам дека сто пати сум го пишал ова веќе, али еве пак се докажува.

Сериозно, што направи толку јако Конте па да биде сметан за толку јак? Демек со „револуционерната“ трипедва го врати Јуве на победничките патеки? Жими таквото, Јуве се врати ради играчите што ги имаше, кој и да е моментално тренер на Јуве има огромни шанси да освои Серија А ради мизеријата на другите екипи.

Во ЛШ го кочеше Јуве, кој со тој тим можеше комотно да игра бар повеќе полуфиналиња, требаше да дојде факинг Алегри па да пркнат у ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom