- Член од
- 12 март 2010
- Мислења
- 389
- Поени од реакции
- 42
Темава е за љубовни јадови.Ај бе малце паузирајте со проблемиве и кажете некоја убава работа што ви се случило во љубовта...Ајде на секунда да ја разведриме темава.ftopic:
Темава е за љубовни јадови.Ај бе малце паузирајте со проблемиве и кажете некоја убава работа што ви се случило во љубовта...Ајде на секунда да ја разведриме темава.ftopic:
Да не му е многу стара?! Нека проба нешто што лази! :violent1:Дечки вака значи
Еден другар мој моментално е сега 3та година средно а му се бендисувало некое чупе од 7одд. па сакав да продискутираме малку на таа тема односно на темата разлика во години што мислите детево што да прави дали е голема разликата во години или да продолжи понатаму ?
Другар ти да не е ром?Дечки вака значи
Еден другар мој моментално е сега 3та година средно а му се бендисувало некое чупе од 7одд. па сакав да продискутираме малку на таа тема односно на темата разлика во години што мислите детево што да прави дали е голема разликата во години или да продолжи понатаму ?
Ја би играл вака....во никој случај нема да и ја платам сметката..за утре со мене да не биде од корист..(додека не се осигураш )...а ова со залапувањево никако додека седите..коа ќе станете ќе прошетате па ...мушни и сеИмам неколку глупи прашања
Викнав едно девојче што ми се свиѓа утре да идеме на кафе..е сеа прашањето ми е јас да платам сметката(не ми се смејте знам дека е глупо)?
И уште едно..кога да ја залапам? коа ке станеме од кафичот или додека седиме?
Па ти си ја викнал ти ќе платиш. А за бакнување не се брзај да не си добиеш шлаканица ( се зезам) , ќе видиш сам кога е најдобро, ама мислам кога ќе излезете ќе биде најдобро.Имам неколку глупи прашања
Викнав едно девојче што ми се свиѓа утре да идеме на кафе..е сеа прашањето ми е јас да платам сметката(не ми се смејте знам дека е глупо)?
Како за почеток плати ја ти сметката, ти си тој што ја поканува па за натаму ако има прилики ќе плати и таа не се секирај за тоа.Имам неколку глупи прашања
И до прва наплатна не и бараш!За плаќање секој ќе си го плати својот дел, а за залапување, после кафиќ идете у шетња, и додека шетате застануваш и ја залапуваш.
Леј делам совети ко Тошо Малерот
Нормално, ако се одделиш ќе и падне незгодно, до неа стрикно и без страмење, двоумење такви глупости и да ти се фаќа гласот, абе одиму машки....озбилно ти кажувам ова и ќе има резултати :smir:Фала ви на сите..
и уште нешто, до неа да седнам? или ?
па блиску до неа седни,немој многу одалечено да седишФала ви на сите..
и уште нешто, до неа да седнам? или ?