Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
13 декември 2008
Мислења
125
Поени од реакции
8
Дечки вака значи
Еден другар мој моментално е сега 3та година средно а му се бендисувало некое чупе од 7одд. па сакав да продискутираме малку на таа тема односно на темата разлика во години што мислите детево што да прави дали е голема разликата во години или да продолжи понатаму ?

H

HITCH

Гостин
Дечки вака значи
Еден другар мој моментално е сега 3та година средно а му се бендисувало некое чупе од 7одд. па сакав да продискутираме малку на таа тема односно на темата разлика во години што мислите детево што да прави дали е голема разликата во години или да продолжи понатаму ?
Да не му е многу стара?! Нека проба нешто што лази! :violent1:

Мислам дека другар ти треба да го држите понастрана од деца! Ама ова сериозно ти го кажувам. Тоа во години не е никаква разлика, но за мене, имам 27 години, ама за 13 годишно девојче 4 години се вечност! Ова е мое мислење

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Девојчето има, претпоставувам 13, а се ебе, претпоставувам ко да има 10 :facepalm:

Туку пиши од кој дел на земјава наша убава се лепотицата и лепотанот, ако е некое градче под 10.000 жители ќе се прогледа низ прсти. Ако е некое поголемо место, да не го осудат другар ти за педофилија. Нека пази.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Дечки вака значи
Другар ти да не е ром?

Член од
13 декември 2008
Мислења
125
Поени од реакции
8
фала за советите ќе пробаме да го држиме понастрана :salut:

Член од
6 јануари 2011
Мислења
23
Поени од реакции
1
Имам неколку глупи прашања :)
Викнав едно девојче што ми се свиѓа утре да идеме на кафе..е сеа прашањето ми е јас да платам сметката(не ми се смејте знам дека е глупо)?
И уште едно..кога да ја залапам? коа ке станеме од кафичот или додека седиме?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Викнав едно девојче што ми се свиѓа утре да идеме на кафе..е сеа прашањето ми е јас да платам сметката(не ми се смејте знам дека е глупо)?
Ја би играл вака....во никој случај нема да и ја платам сметката..за утре со мене да не биде од корист..(додека не се осигураш )...а ова со залапувањево никако додека седите..коа ќе станете ќе прошетате па ...мушни и се

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Па ти си ја викнал ти ќе платиш. А за бакнување не се брзај да не си добиеш шлаканица:) ( се зезам) , ќе видиш сам кога е најдобро, ама мислам кога ќе излезете ќе биде најдобро.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
За плаќање секој ќе си го плати својот дел, а за залапување, после кафиќ идете у шетња, и додека шетате застануваш и ја залапуваш.
Леј делам совети ко Тошо Малерот :)

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Како за почеток плати ја ти сметката, ти си тој што ја поканува па за натаму ако има прилики ќе плати и таа не се секирај за тоа.
А за бакнувањето сметам дека е подобро кога ќе излезете од кафич, немој да ти удри корпа па да се обрукаш вака на само пробај.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
За плаќање секој ќе си го плати својот дел, а за залапување, после кафиќ идете у шетња, и додека шетате застануваш и ја залапуваш.
Леј делам совети ко Тошо Малерот :)
И до прва наплатна не и бараш!
Пасоши???

- Абе не и бараш на рибата бее!!
-аа добро :)

- и избегаваш да шалташ... :vozbud:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Фала ви на сите..
и уште нешто, до неа да седнам? или ?
Нормално, ако се одделиш ќе и падне незгодно, до неа стрикно и без страмење, двоумење такви глупости и да ти се фаќа гласот, абе одиму машки....озбилно ти кажувам ова и ќе има резултати :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom