Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Во секој случај, тој губи! Ама знам дека за некое време ќе се врати назад и ќе моли! Тркалото се врти :sakas_ust! е тогаш има да се одмаздам многу јако за ова :zlo: Во принцип сум многу оптимиста, па сега ќе пробам да гледам он тхе брајт сајд оф да лајф! Прво што ќе направам утре ќе земам виски, чипс, цигари и благо, ќе се изнаплачам како бебче. ќе му дааам на душата малце алкохол :party1: и ќе му ја легнам! Наредниот ден одам во поход, на некои мои неостварени сонови! А викендов има да се забавувам:party3:, ако треба и ќе смувам некој, чисто да си ја олеснам болката!

Во секој случај, тој губи! Ама знам дека за некое време ќе се врати назад и ќе моли! Тркалото се врти :sakas_ust! е тогаш има да се одмаздам многу јако за ова :zlo: Во принцип сум многу оптимиста, па сега ќе пробам да гледам он тхе брајт сајд оф да лајф! Прво што ќе направам утре ќе земам виски, чипс, цигари и благо, ќе се изнаплачам како бебче. ќе му дааам на душата малце алкохол :party1: и ќе му ја легнам! Наредниот ден одам во поход, на некои мои неостварени сонови! А викендов има да се забавувам:party3:, ако треба и ќе смувам некој, чисто да си ја олеснам болката!

b6452ff3-b0ab-4053-adde-bce08e076be2_reklami-2.jpg

GO!!! :smir:

Hahahahahahahah,LOL,ali sea ke ja smenam temata,ccccc,aman be so tie cigari i toa viski,samo da se puselo i pielo,ccc,za tebe treba kjotek za da ti doe pametot:pishtoldz:angry3::pipi:,i te poddrzuvam za zabavata,zabavuvaj se,smuvaj,pa ako sakas i legni nekoj,cisto za da si ja olesnis bolkata:):):):))):pipi:

Hahahahahahahah,LOL,ali sea ke ja smenam temata,ccccc,aman be so tie cigari i toa viski,samo da se puselo i pielo,ccc,za tebe treba kjotek za da ti doe pametot:pishtoldz:angry3::pipi:,i te poddrzuvam za zabavata,zabavuvaj se,smuvaj,pa ako sakas i legni nekoj,cisto za da si ja olesnis bolkata:):):):))):pipi:

Јагодче ти се пушта SPY , ае ќе има нешто во стил КАЈГАНА МУВАЧКО КАТЧЕ хахахахахахахахахахаахахахахаххааха шала ;) хахахахахаха :vozbud:

Јагодче ти се пушта SPY , ае ќе има нешто во стил КАЈГАНА МУВАЧКО КАТЧЕ хахахахахахахахахахаахахахахаххааха шала ;) хахахахахаха :vozbud:
Hahahaha,a be so site sum takov,ali ti ne si me primetil,pa zatoa mislis deka i se pustam na Jagod4e,u princip jas na site im se pustam:):):):pipi::oftopic:

Hahahaha,a be so site sum takov,ali ti ne si me primetil,pa zatoa mislis deka i se pustam na Jagod4e,u princip jas na site im se pustam:):):):pipi::oftopic:

Хахахахахахахахахахаха не бе онака шала да направиме кај на цела мака, барем на минута да се насмееме :pos2: .... нема никаква навреда хахахахахахаха ме изнасме со она во принцип јас на сите им се пуштам хахахахахахахахаха :vozbud:

Хахахахахахахахахахаха не бе онака шала да направиме кај на цела мака, барем на минута да се насмееме :pos2: .... нема никаква навреда хахахахахахаха ме изнасме со она во принцип јас на сите им се пуштам хахахахахахахахаха :vozbud:
Hahahaha,nema gajle be,ali taka,interesno e na forumov da im se pustas,ali ramnodusni se na se ovde,pa i na pustanje:):):):)))))))

Хахаха алал да вие ме изнасмејавте! :pos2:
Абе сега кога ќе гледаш вака, во моментов сум очајна, не пребирам ништо хахахах! Дај шта даш!:pos2:
(се зезам)

Хахаха алал да вие ме изнасмејавте! :pos2:
Абе сега кога ќе гледаш вака, во моментов сум очајна, не пребирам ништо хахахах! Дај шта даш!:pos2:
(се зезам)
Aiiiiiiiiiiiii,sram da ti e:pipi:,mene me sakaat zafateni devojki:pos2:,a ti mi ja turkas cenata i me sporeduvas so sto bilo,ccc:(:(:(:nesvest::vozbud::pipi:

Ајде ајде ќе се дружиме :cug:, сега имам одвишок слободно време, па ќе се активирам на форумов :3:! :vozbud: Морам да почнам од некаде :pipi:
Нека пукнат душманите :pishtoldz:violent1:

Ајде ајде ќе се дружиме :cug:, сега имам одвишок слободно време, па ќе се активирам на форумов :3:! :vozbud: Морам да почнам од некаде :pipi:
Нека пукнат душманите :pishtoldz:violent1:
Ti izglea ne poceka do utre so viskito,izglea use sea si nakrena:pos2::nesvest:

:pos2: Не не тоа ми е план за утре....:pos2:
Во моментов сум изгубен случај, не знам дали да плачам или да се смеам!:kesa:
Пробвам да продолжам со животов, како што би рекол Цацко од К-15 .........Џубре едно.....така и јас во моментов на дотичниот тоа му го мислам, и пробвам љубовта да ја направам омраза..............Ќе ми успеее :buum::ojea:

:pos2: Не не тоа ми е план за утре....:pos2:
Во моментов сум изгубен случај, не знам дали да плачам или да се смеам!:kesa:
Пробвам да продолжам со животов, како што би рекол Цацко од К-15 .........Џубре едно.....така и јас во моментов на дотичниот тоа му го мислам, и пробвам љубовта да ја направам омраза..............Ќе ми успеее :buum::ojea:
Hahahahaha,brao,brao,i od sea idi citiraj,a ne odgovor,vazi:)

Вака.. Момчето што мене ми се допаѓа, ја свиѓа мојата другарка, додека пак таа кон него као демек гаи чувства но не е сигурна.. А мене пак, тој навистина ми се допаѓа. Од една страна, тука е другарка ми и се разбира дека не сакам да направам ништо што би ја повредило, но од друга страна кога помеѓу мене и него нешто би се десило тоа најверојатно би останало тајно, таа не би дознала и не би ја повредило ( ако уопште ја повреди ). Незнам дали тој ме свиѓа, и тоа е проблемот.. Незнам што да правам.. Дали и како да го освојам ?

Мислам дека прво треба да дознаеш односно да почувствуваш дали и ти му се допаѓш на него, забележувај ситници, гестови, погледи, движења на телото. Ако забележиш дека му се свиѓаш тоагаш почни повеќе да го дружиш (сама) без другарка ти и можеби ќе го освоиш. А што се однесува до повредување на другарка ти, биди искрена со неа, секоја лага повеќе повредува од вистината. Можеби вистината понекогаш знае да боли, ама сепак е вистина и треба да се цени, а ти ќе можеш со мирна совест да си ја градиш врската. Воопшто не страшно ниту чудно да ви се допаѓа иста личност. Но ако забелешиш дека тој навитина не е заинтересиран за тебе - прашај се дали сакаш да освојуваш некој што воопшто не се интересира за тебе? Биди си она што си, не треба ништо посебно да направиш - самата ќе осетиш дали треба да реагираш или не. Сепак не избрзувај и разговарај со другарка ти, ако ти е витинска другарка треба би требало да те разбере ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom