Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.633
Поени од реакции
1.205
Сакат да го купат Милан со фалс документи хаха. Добри кинези најделе нашите комшии, нема што. :pos:
Глупости,они веќе имаат уплатено 100 милиони депозит со официјално соопштение од двете страни кои се неповратни ако се повлечат од договорот,така да мислиш ќе фрлат толку пари за курташак?

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Глупости,они веќе имаат уплатено 100 милиони депозит со официјално соопштение од двете страни кои се неповратни ако се повлечат од договорот,така да мислиш ќе фрлат толку пари за курташак?
И они не негират дека кинезиве ги немат парите, викат можно е да ги имат најдено парите, но тврдат дека на преговорите кинезиве им покажеле фалс банкарски документи.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.691
Поени од реакции
88.676
Па и онака беше чудна зделката... Три месеци преговараа за на крај да го продаде клубот на други кинези за 5 минути :Р

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
И они не негират дека кинезиве ги немат парите, викат можно е да ги имат најдено парите, но тврдат дека на преговорите кинезиве им покажеле фалс банкарски документи.
SinoEurope threaten to take a legal action against Bloomberg for their claim about the Chinese submitting a false bank report in Milan talks

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Toa e уствари масло на Сунинг.
Сунинг може да го купи цел свет, па ситница за нив е да ја купат Банката каде се уплатил депозитот, плус и ситница за нив е да го купат и Блумберг и неговите медиуми со све Њу Јорк, и да ја напишат таа шпекулација !

Може и нашите кинези да ги купат сега и да го одкажат дилот !!

:icon_lol:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.769
Колку е Икарди напреднат како играч неверојатно нешто, не е поќе класична деветка туку трча назад, зема топки, опасен е од секој агол и позиција, предзема одговорност. Дали е до Де Бур или до капитенската лента :D не знам али дефинитивно ненормално многу е напреднат како играч (y)

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740

:pos:

Sent from my D2403 using Tapatalk

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мислам ја претераа со Несторовски,даде два гола и куро го скрши..полека малце нека изигра 20-30 натпревари па после нека му се суди,ама со оглед дека игра за најотепаниот клуб со најглупиот газда веројатно ќе го јадат стапот и ќе испаднат бидејќи нема помизерни..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom