Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакат да го купат Милан со фалс документи хаха. Добри кинези најделе нашите комшии, нема што. :pos:

Глупости,они веќе имаат уплатено 100 милиони депозит со официјално соопштение од двете страни кои се неповратни ако се повлечат од договорот,така да мислиш ќе фрлат толку пари за курташак?

Глупости,они веќе имаат уплатено 100 милиони депозит со официјално соопштение од двете страни кои се неповратни ако се повлечат од договорот,така да мислиш ќе фрлат толку пари за курташак?

И они не негират дека кинезиве ги немат парите, викат можно е да ги имат најдено парите, но тврдат дека на преговорите кинезиве им покажеле фалс банкарски документи.

Па и онака беше чудна зделката... Три месеци преговараа за на крај да го продаде клубот на други кинези за 5 минути :Р

И они не негират дека кинезиве ги немат парите, викат можно е да ги имат најдено парите, но тврдат дека на преговорите кинезиве им покажеле фалс банкарски документи.
SinoEurope threaten to take a legal action against Bloomberg for their claim about the Chinese submitting a false bank report in Milan talks

Toa e уствари масло на Сунинг.
Сунинг може да го купи цел свет, па ситница за нив е да ја купат Банката каде се уплатил депозитот, плус и ситница за нив е да го купат и Блумберг и неговите медиуми со све Њу Јорк, и да ја напишат таа шпекулација !

Може и нашите кинези да ги купат сега и да го одкажат дилот !!

:icon_lol:

Колку е Икарди напреднат како играч неверојатно нешто, не е поќе класична деветка туку трча назад, зема топки, опасен е од секој агол и позиција, предзема одговорност. Дали е до Де Бур или до капитенската лента :D не знам али дефинитивно ненормално многу е напреднат како играч (y)

b15826a1310c64a5bfbe7d603cccab66.jpg

:pos:

Sent from my D2403 using Tapatalk

Мислам ја претераа со Несторовски,даде два гола и куро го скрши..полека малце нека изигра 20-30 натпревари па после нека му се суди,ама со оглед дека игра за најотепаниот клуб со најглупиот газда веројатно ќе го јадат стапот и ќе испаднат бидејќи нема помизерни..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom