Фан Клуб: Интер

НајЈака слика за денес
Прегледај го приврзокот 156544

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ti ebam zemjata sugava u kakva se pretvori, porano na vakvite eden boks direktiva i na dvajcata, zensko zensko, na nea so martinka u glava, i dole patos do trevnikot kaj reklamite redari da gi odlepuvaat od zemja. Sea gleam edni do drugi sedat na neutralna, samo pred nekoja godina od CN se simnaa i rasljakaa edni onaka debelo za vek i vekova, uste mislam se oporavuva toj eden od niv, go iskrivija od kjotek. I inda ne inda svetot ke go kupat u idnina : ))), veke za finansii ic kur nema da ne boli so suning, me boli kur so radi biznis go kupija klubov, i arapite isto pravat, denes u loza sve kinesko sto mozea da strpaat strpaa, na kraj taljavento shugata 100 minuti produzi da primea gol i 96ta minimum eden od ovie so katana dole ke go rascerecese i ko lego kocki ke go rasfrlase niz cel teren.

ti ebam zemjata sugava u kakva se pretvori, porano na vakvite eden boks direktiva i na dvajcata, zensko zensko, na nea so martinka u glava, i dole patos do trevnikot kaj reklamite redari da gi odlepuvaat od zemja. Sea gleam edni do drugi sedat na neutralna, samo pred nekoja godina od CN se simnaa i rasljakaa edni onaka debelo za vek i vekova, uste mislam se oporavuva toj eden od niv, go iskrivija od kjotek. I inda ne inda svetot ke go kupat u idnina : ))), veke za finansii ic kur nema da ne boli so suning, me boli kur so radi biznis go kupija klubov, i arapite isto pravat, denes u loza sve kinesko sto mozea da strpaat strpaa, na kraj taljavento shugata 100 minuti produzi da primea gol i 96ta minimum eden od ovie so katana dole ke go rascerecese i ko lego kocki ke go rasfrlase niz cel teren.
Ок е Урко Тарантино, смањи доживљај.

Дсј боже секогаш вака да грешам со моите експертизи во дерби утакмици. Грмеше Будва после голот на Перишиќ, почнав да го пцујам од среќа копилето нездраво.
Ми го направија денот максимум перфект, браво рагаци !!!!!

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

На вечерата после натпреварот присуствувале сите играчи и тренери освен Брозо и Кондогбија

Дсј боже секогаш вака да грешам со моите експертизи во дерби утакмици. Грмеше Будва после голот на Перишиќ, почнав да го пцујам од среќа копилето нездраво.
Ми го направија денот максимум перфект, браво рагаци !!!!!

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ти пак одма да се пофалиш дека си Будва ти ебам улрасот :D[DOUBLEPOST=1474274582][/DOUBLEPOST]
На вечерата после натпреварот присуствувале сите играчи и тренери освен Брозо и Кондогбија

Штета за Кондо,колкави надежи имавме во него,колку се очекуваше од него иако е играч на непотребна позиција сепак тој е/беше платен 35 милиони евра што е голема сума за наши стандарди и требаше барем онај ретардосот Манчини или Де Бур некако да го вклопат во тимот..сепак има некаков потенцијал,силен, брз,долг чекор...некои екипи плачат за онакви играчи а ние во тимот ги имаме и пак ништо.

Скоро сигурно е дека оваа му е последна сезона во Интер

Незнам колку ќе се снајди кондо на дмф, како прво дреми и многу надвор од позиција е, второ не се ослободува од топка навреме и ја пимпла. Страшен потенцијал е ама мора да се подобри, тоа пасот му е срање

James Rodriguez, Real Madrid midfielder, confirms: "Inter wanted me last summer but I wanted to stay at RM. I want to do so for many years."

Спаваш ли мирно Берзеркеру? :D

melo ostajte sto se ponasa ko ludak i iskazue emocii drvo za veshanje e veke, vcera kako trckase u vtoro u edna akcija na juve, a trebase da gi kosi tuka svez bese, ovoj trca ko kambi sto dzogirase poslednata sezona za inter, melo treba da e ko onie so peskirite u nba na klupa, samo sto ripaat na dobri potezi i praat nekoi grimasi i ostalo, atrakcija se na toj del od terenot i nisto poveke.

brozovic ispadna Gomno klasicno i shugavo, otkako ne pogodi pas tocen od start na sezona i go zamenija na poluvreme so evreite baral odma da si ide doma a ne da ceka kraj na mec, tuka puknala tikvata i zatoa bese otstranet od derbivo, zaneti denes potvrdi deka ovoj se ponasal neprofesionalno sto e realno jadno so ogled deka e pola covek pola nisto. Sea banega otkako e suspendiran se otvara prostor i za nego al on e glup, najverojatno kondogbija ke startuva so empoli, a mozna e i rokada nekoja, medel i mario da ja drzat sredinata, a napred jovetic da igra so ikardi, ali ova mi e nekako potesko izvodlivo.

Se ocekuva i debi na barbosa, najverojatno od klupa.

p.s. muvlata broz vcera na instagram stail fotka od doma, kako igra pikado i dole tekst, isklucen bez pricina, i ja prai epicbroz pozata. mu ebam toa jufkestata faca.

Нема да игра ни у среда со Емполи.
Идиот глупав, кој го ебе, нека го шитнат сеа за кило семки у Русија.

Нема да има многу измени, Кондогбија ќе игра, истотака и Нагатомо ќе игра место еден од бековите.
Барбоса беше најавен за со Болоња во недела ама после црвениов на Банега можда Де Бур ќе го повика иако не очекувам да настапи. Ќе видиме.

А зошто не го пробат Кондогбија како лев бек?:rolleyes:
Црвен во првите две утакмици ќе добие, позиционирање и тајминг на старт му фалат реков уште пред да го потпишите а го пратев често дека мн мн знај да лета ко кокошка без гла на терен му се имат дерено тренерите за да му кажват кај да оди, мислам да треба да ти се дери тренер покрај аут линија да знајш кај да трчаш оди убиј се.

Црвен во првите две утакмици ќе добие, позиционирање и тајминг на старт му фалат реков уште пред да го потпишите а го пратев често дека мн мн знај да лета ко кокошка без гла на терен му се имат дерено тренерите за да му кажват кај да оди, мислам да треба да ти се дери тренер покрај аут линија да знајш кај да трчаш оди убиј се.
Како бе може да знаеш дека тренерите му се дереле? Кој си ти? Му кажувале кај да оди :pos::pos:

Како бе може да знаеш дека тренерите му се дереле? Кој си ти? Му кажувале кај да оди :pos::pos:
Си го гледал пред интер? Ако не џабе ќе прајме муабет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom