Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Хмммм, 16,1 ппг / 6,8 рпг - втора грчка лига, претера гу с 7-му.
У свак случај треба 210+ тело у рекет.
Јутјуб тој едно видео кажуе има добро движење у рекет, ортодоксна техника и увежбан пик-н-рол, ми не играмо пик-н-рол. Не гледам некој атлетицизам.
Спомнасте бекап плеј нешто, ако Аце иде на 2-ку, треба ни стартан плеј, не бекап, односно треба ни Харис.
Харис исто дојде од шљ НЦАА колеџ и комотно разбива у МК лигу прошлу сезону.
Колеџ на Живковиќа бар има утакмицу куде кркав 30-ку од Питсбург.
Претпостављам дека Живковиќ га елиминира Јанушевиќа од ростер, избор би бија на еднога од њима.
Мое мислење е дека с Хариса и још 210+ центар имамо подобар ростер од прошлу сезону

Костовски / Караџовски / Георгиевски
Живановиќ / Костовски /Тодоровиќ
Живковиќ ? / Јанушевиќ ? / Караколев / Стојановски
Мијатовиќ / Јаневски
Ѓорѓевиќ / ------------?

Изгледа ке падне избор на Дујковиќа за тој тело над 210 у ростер .. ке имамо тело над 220 хахахаа

Дујковиќ е далеко од нас, тражи ненормални паре...

После тој што га виде у репрезентацију, не ни га ни треба. Исту работу и Шоне ќе гу заврши, па можда и боље.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Мишановиќ за Дујковиќа е друга димензија, а и не ни треба још една будала и пијандура у тим како што е он исто такој преценија се момак како што разбра...

Од Јањушевиќа барем знаемо што да очекуемо, а овј србин ни е коцка...

Треба ни стартан центар, ако оставимо овј да ни биде стартер тешко нас! Добра е идеја и за бек ап на позицију плеј, ама што знам...

Еј, ебану пријателску не одиграсмо, тој сс Соколи што ќе играмо и тој за тој...

Мишановиќ за Дујковиќа е друга димензија, а и не ни треба још една будала и пијандура у тим како што е он исто такој преценија се момак како што разбра...

Од Јањушевиќа барем знаемо што да очекуемо, а овј србин ни е коцка...

Треба ни стартан центар, ако оставимо овј да ни биде стартер тешко нас! Добра е идеја и за бек ап на позицију плеј, ама што знам...

Еј, ебану пријателску не одиграсмо, тој сс Соколи што ќе играмо и тој за тој...
Сс кој ростер да одиграмо пријатељску хахахаа има још колко месец дна до почетак на првенство ?

Сс кој ростер да одиграмо пријатељску хахахаа има још колко месец дна до почетак на првенство ?
србин на пробу, живановиќ, караколев, деца су 4-5 у тим, кико маневиќ, мишо можеше да се договори некоја пријателска сс Вардар или некои слични, такој се проверуе играч кој е на пробу

Тубак лани се повреди пред полуфинале сс МЗТ и Фени га намавасва још тга, а мислу дека још увек нема нов тим[DOUBLEPOST=1474239334][/DOUBLEPOST]Mладен Пантиќ или Душан Вулетиќ потпишуев јутре :D

Последно уредено:
србин на пробу, живановиќ, караколев, деца су 4-5 у тим, кико маневиќ, мишо можеше да се договори некоја пријателска сс Вардар или некои слични, такој се проверуе играч кој е на пробу

Тубак лани се повреди пред полуфинале сс МЗТ и Фени га намавасва још тга, а мислу дека још увек нема нов тим[DOUBLEPOST=1474239334][/DOUBLEPOST]Mладен Пантиќ или Душан Вулетиќ потпишуев јутре :D
Овј втор на презиме ми сумњив

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Младен Пантиќ добар играч,памту га од Раднички и Игокеу,а овј друг ми познат од негде,а ипак не га памту:D

Не знам колко му беше заработувачка на Вранеша у Техеран, сви центри од лигу би ги праќаја по пиљаре :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom