La Liga Santander 2016/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Нолито замина од Селта и пропаднаа:cool:[DOUBLEPOST=1473615927][/DOUBLEPOST]Шо се случи бе со Валенсија?..пак изгубија гледам.колку малерозна екипа се нека си ебат веко нека си ебат..ајде Манчини нека го земат барем да има смеење :D

Последно уредено:
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А какво тимче си имаа да им ебем ненормалните. Ама џабе, им треба добар тренер, од авион се гледа. Овој очигледно нема ни авторитет ни ништо.
И да, нека пробаат да го донесат Манчини и среќен им пут у втора лига.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Може и тоа да се случи, мада не би сакал Селта да испадне. Екипи како Селта, Бетис, Депортиво и сл. ми се она што се вика „класични Примера екипи“ и штуро ми е кога ги гледам во понизок ранг. Така е сега со Мајорка. Баш би сакал се вратат во Примера што поскоро.

Член од
28 октомври 2015
Мислења
926
Поени од реакции
1.236
Какво испаѓање на Селта бе? Со Реал одиграа многу допро им фалеше само завршен пас и повеќе среќа, со Атлетико не ги гледав не можам да кажам. Мене ми се фаворити за 4то место сезонава.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Какво испаѓање на Селта бе? Со Реал одиграа многу допро им фалеше само завршен пас и повеќе среќа, со Атлетико не ги гледав не можам да кажам. Мене ми се фаворити за 4то место сезонава.
Ја претера со последнана реченица, они кога не успеаа со Нолито до таму да избуткаат, сега научна фантастика, џабе им игра кога губат од сите. И рајо имаше игра па пак беа у топ 3 од доле. Ако се избуткаат во топ 10, премија ќе биде за Селта сезонава.

Член од
28 октомври 2015
Мислења
926
Поени од реакции
1.236
Најдобрите 11 до сега според Марка:

Штета што Кастро не замина да игра во поквалитетен тим

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Кикo Фемениa oд гoлем тaлент и брзoнoгo деснo крилo дo неуспех вo Лa мaсијa кaкo везњaк зa нa крaј дa се прoнaјде себеси кaкo десен бек, лaни беше нaјдoбaр десен бек вo Сегундa a и oвaa гoдинa игрa дoстa дoбрo

Ајестерaн е шупaк, не е дo игрaчите туку дo тренерoт, Нунo сo aнoнимус кaкo Мустaфи и Oтaменди кoј пoследни 6 месеци игрaше вo Брaзил и тoa лoшo, нaпрaви стрaшнa oдбрaнa еднa oд нaјдoбрите. Не е дo игрaчите туку дo тренерoт. Oвa штo гo игрa ќелaвиoв не е ништo пoaрнo oд Пaкo Хемез

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гледам никој не спомнал дека Севиља не успеа да ги тепа Еибар со двајца играчи појќе :) Катастрофа.

Иначе Валенсија изгледа конечно ќе тепа една утакмица, ако не ги урочим сеа :D

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ги урочив, ги реши Ариц :D Дали Ајестаран ќе го попие првиот отказ у Ла Лига?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Гледам никој не спомнал дека Севиља не успеа да ги тепа Еибар со двајца играчи појќе :) Катастрофа.

Иначе Валенсија изгледа конечно ќе тепа една утакмица, ако не ги урочим сеа :D

Остај Севиља, Лас Палмас продолжија да реметат :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Остај Севиља, Лас Палмас продолжија да реметат :)
Ренова македонско Челзи и Лас Палмас шпанско Лестер. Тие се :D
Иначе Раул Гарсија гази. Игра у пм.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom