Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Така и Игуаин ќе се истури на некое сирото миланско тимче и повторно ќе биде најјак напаѓач, тоа што во битната утакмица го немало нигде нема врска. Исто како и Кавани.

Predsjednik Boca Juniorsa Daniel Agnelici je potvrdio da je Juventus u završnim pregovorima oko dovođenja Rodriga Bentancura.

“U Genevi smo se sastali s upravom Juventusa, u ovom trenutku mogu potvrditi da su pregovori u završnoj fazi.”

Talijanski mediji prenose da će uprava Juventusa aktivirati klauzulu po kojoj mogu dovesti Rodriga Bentancura za iznos od 9,4 milijuna eura.

Така и Игуаин ќе се истури на некое сирото миланско тимче и повторно ќе биде најјак напаѓач, тоа што во битната утакмица го немало нигде нема врска. Исто како и Кавани.
Ја не знам како го трпите овој искрено, мене на курац ми иде што го читам само како паметува за секој клуб кај што навива.

У која битна утакмица бе пријателе? 3 настапи има Игуаин и 3 гола т.е 4 настапи и 3.5 гола ако го рачунаме и овој со Севиља и пречката негова.
Пробуваш уште од старт да се праиш паметен а не е ни почната сезоната, демек еве ја сум најпаметен вие врска немате.

Во битната утакмица го немало... во Септември месец. :ROFLMAO:

Прикажи ја игнорираната содржина од Џонтра Волта. Или сепак не, дебилов сигурно паламуди пошо му го навредив тимот и соли памет како и во СЕКОЈ МОЖЕН ФАН КЛУБ НА ФОРУМОВ.

Нејсе, да не замарам со оф топици и небитни фаци, еве го ростерот за утре:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Benatia
5 Pjanic
6 Khedira
7 Cuadrado
9 Higuain
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
17 Mandzukic
18 Lemina
19 Bonucci
20 Pjaca
21 Dybala
22 Asamoah
23 Dani Alves
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
32 Audero
33 Evra

Ја не знам како го трпите овој искрено, мене на курац ми иде што го читам само како паметува за секој клуб кај што навива.

У која битна утакмица бе пријателе? 3 настапи има Игуаин и 3 гола т.е 4 настапи и 3.5 гола ако го рачунаме и овој со Севиља и пречката негова.
Пробуваш уште од старт да се праиш паметен а не е ни почната сезоната, демек еве ја сум најпаметен вие врска немате.

Во битната утакмица го немало... во Септември месец. :ROFLMAO:
А и тоа дека го немаше страшно дискутабилна работа. Сега оти е платен 90 милиони треба од голман до плејмејкер да игра.

Еј ме блокирал :vozbud::pos:

Јас сум бил дебил што паламудел у секој фан клуб на форумов. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Каква петарда. :pos:

Ова би требало да биде составот против пацовите утре,можда едино Лемина место Асамоа ако стартува
Z37ZePrhMKo.jpg

Дечки нешто повеќе инфо за тоа зошто првиве натпревари Стураро не бил во плановите ниту за на клупа? Пад на форма? Се курчел? Нешто друго....? Го заборавив дека постои играчов :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom