C
Castiel
Гостин
Нешто се обидуваш смешен да си или?Кастиел врати се![]()
Нешто се обидуваш смешен да си или?Кастиел врати се![]()
Ете ти лајкче оти многу се грижиш за кој навивам.Nema humor. Ti si gospodarot na dosetkite, sto ne mu dobaci edna na @red.devil
Ili toj drugarki ti sto probuva da te kopira so forite selski a navija za ekipa koja se smeta za najluzerska i e najzaebavana od koga e roden.
Eventualno deko jadniot koj nikoj ne go ferma pa se fatil za mojov zadnjive nekolki dena
Deko poznavam 5 ne smesni ljudi u Skopje, ti si trojca od niv![]()
Немој лајк на Марли, ќе се распали уште толку безо безо безобрааааазниот.Ете ти лајкче оти многу се грижиш за кој навивам.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Со оглед на тоа што не сум го разбрал добро (читав во движење -небитно), го охрабрувам да распали.Немој лајк на Марли, ќе се распали уште толку безо безо безобрааааазниот.
Мониче ја сам Ицката дојдов да ти го испоизнабутам и да умрам.Само што Интер е Моника Белучи а Милан е Шенка Колозова.![]()
Лападула од Пескара, сеа прв пут игра прв состав... дал е добар не се знаеШо играчи имаат Милан бе?..кои се овие Лападула,Сусо,Соса и Калабриа?..ај некој од Миланезите да ми објасни што како со овие и дали се добри/лоши играчи?..прв пат ги читам искрено
Не викаш за поништениот гол на Сампдорија викаш за пеналот... ако е за тоа 3 пута Милан ги фаулираа у пеналтикот можеше да свирне слободно еден пенал за Милан...За пеналот од Локатели коментари?![]()
НЕ се они Јувентини беА добро е, свесни сте биле сепак.Мислев ќе почнете со јачање.
![]()
Која среќа ја имаа Милан, овие Сампдорија им поништија (оправдано) голови ради офсајд и рака, имаа статива и недосуден пенал. Чудо ги спаси Милан од гостувањево во Џенова.