Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Тип 2 воопшто не лош бет вечерва. Сега овие двојни и тројни победи се губење на вредноста на типот, ама чиста 2 е ОК.
Лош е,чиста единица челзи денес,супер квота.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Сите што сакаат да добиват пари нека играт Haugesund-Valerenga 0:0 точен резултат, норвешка лига. Коефициентот е 15.00

Ај банирајте го сега ликот , чисто барем од ботови да се исчисти темата.

Ај банирајте го сега ликот , чисто барем од ботови да се исчисти темата.
Наседнал е и тој на тие фори од фб што ги има. Се појавува нова страна и нуди меч од 15 квота прелаз/точен резултат за петок/недела обично тие денови и после плаќање е мечот 100 евра, дали си заинтересиран? ДА, ги прифаќам условите дека ќе платам после утакмица и ајт у курац и утакмица и све. :D

Нема веза од кај му е , има наивни луѓе по нетот и ќе оди ќе стави некој 10тина евра у дупка. Па дури и слика од кеш ставаат по групите и луди аута. :pos:

Наседнал е и тој на тие фори од фб што ги има. Се појавува нова страна и нуди меч од 15 квота прелаз/точен резултат за петок/недела обично тие денови и после плаќање е мечот 100 евра, дали си заинтересиран? ДА, ги прифаќам условите дека ќе платам после утакмица и ајт у курац и утакмица и све. :D
Јас од секогаш сум бил реален. Еден мој другар што има добиено неколку пати тој ми кажа. Но овој пат ево не било така.;) А тие што се од фб не им верувајте. Се е измама.

Посписил-Јари +8.5 на Јари

По мене несфатлива граница, Јари е 2 метра висок, бомба сервис, се игра во сала на екстра брза подлога, сега ги гледам Данчевич и Гарин, лед е подлогата. Тешко до брејк овде, ќе се маткаат по тај брејкови Посписил и Јари. Мора да се додаде дека Посписил е катастрофа од бекенд и катастрофа на ритерн.

Не знам за вас али ја вака пробувам некои дупки у "местени" да најдам. Ако некој тврди 2-1 некоја ќе биде знам да уплатам ГГ3+, па и да не испадне прелаз пак ќе погодам нешто.

Така да го следев овој од погоре на Х. Не знам ни ја зашто :D
upload_2016-9-16_20-57-50.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom