Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе наједноставен концепт е офца-странец што ќе излажеш 100евра да ти пушти за 30квота прелаз. Му ги земаш парите и го блокираш. :ROFLMAO: 50 вакви офци, нема зима за тебе. а и 100 евра шо се за европеец? Нема ни кај да се буни, глупиот пати.

Овци и на балканов ќе се најдат. Ме фасцинираат понекогаш луѓето од балканот колку знаат да бидат наивни :D
Колку повеќе луѓето од ова поднебје стануваат изиграни тие се повеќе наседнуваат на финти.

А замисли баш на слепо па да го погодиш прелазот што ќе му го дадеш :D

Ако ја погоди на слепо, после ќе има зголемена клиентела на овци за следната дојава.
Па може да поставува услов да се зголеми цената од 100 на 200 евра :icon_lol:
Ќе биде фаца, крал на дојави.

темата влезе во бајки...................

Другар подобро и бајки да има на темата, отколку како што беше пред некој ден 10-тина страници имаше како двајца ликови дискутираа и покрај нив и уште неколкумина ликови изиграваа сведоци и арбитри за уплатени тикети преку интернет на огромни суми на местени натпревари.
Баш ликот кој уплаќал големи суми на местени средби, може ќе биде клиент ако му тргне работата со дојави на слепо на еден форумџија. Ставрогин читај ова, и можеш да бидеш клиент ( овца) ;)

Samo gluposti citam na temava posledno vreme, na prasanjeto ja bet365 nikoj ne mi odgovori. :confused:

Другар подобро и бајки да има на темата, отколку како што беше пред некој ден 10-тина страници имаше како двајца ликови дискутираа и покрај нив и уште неколкумина ликови изиграваа сведоци и арбитри за уплатени тикети преку интернет на огромни суми на местени натпревари.
Баш ликот кој уплаќал големи суми на местени средби, може ќе биде клиент ако му тргне работата со дојави на слепо на еден форумџија. Ставрогин читај ова, и можеш да бидеш клиент ( овца) ;)

:pos:

Да, баш мене ќе ме прелажат од сите луѓе на светот, со дојава. :lolzz:[DOUBLEPOST=1474100246][/DOUBLEPOST]
Samo gluposti citam na temava posledno vreme, na prasanjeto ja bet365 nikoj ne mi odgovori. :confused:

Јас до сега не сум видел такво нешто на Бет365. Види, Покерстарс има договор со Грчката влада, кога некој Грк прави пари на Покерстарс тие автоматски му одбиваат данок. Тој акаунтот што ти го покажа беше на Германски. Можно е Германската влада да има таков договор со Бет365.

Сепак, ова е само претпоставка, прашај на чет таму.

Последно уредено:

Да, баш мене ќе ме прелажат од сите луѓе на светот, со дојава. :lolzz:[DOUBLEPOST=1474100246][/DOUBLEPOST]

Јас до сега не сум видел такво нешто на Бет365. Види, Покерстарс има договор со Грчката влада, кога некој Грк прави пари на Покерстарс тие автоматски му одбиваат данок. Тој акаунтот што ти го покажа беше на Германски. Можно е Германската влада да има таков договор со Бет365.

Сепак, ова е само претпоставка, прашај на чет таму.
Da to e to vo Germanija odbivaat 5%.

Да, баш мене ќе ме прелажат од сите луѓе на светот, со дојава. :lolzz:

Се шегував со дојавите во врска со тебе. (y)
Бев саркастичен. Таман работа дека ти ќе наседнеш на дојави, ти кој си поминал сито и решето во кладењето.

Лацио- Пескара 1, баш да видам дали ќе испадне: Ко се кладио на Лацио паре ја бацио. :D
Атлетико Мадрид- Хихон 1
Кајзерслаутерн- Штутгарт 3+
Н.Форест- Норвич 3+
Фридек Мистек- Жижков 3+
Кливленд Индианс- Детроит Тајгерс 1
Ренџерс- Рос Каунти 1

И дојава и од мене: Младост Добој- Железничар 2

Kashiwa i Paide tesko da gi stignam,se nadevam bar Barsa ke mozam da gi odigram 2&3+ .

Barsa 2&3+
Baern M 1&3+
M.City 1&3+
Fylde 3+
Ballymena 3+
Forfar 3+

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дали некој знае со сигурност дали може да имам проблеми со Srill account што е отворен дека нема да се користи за обложување, а сепак го користам на bet365

Дали некој знае со сигурност дали може да имам проблеми со Srill account што е отворен дека нема да се користи за обложување, а сепак го користам на bet365

Нема да имаш никаков проблем. Со сигурност.

Денеска на Шкупи - Пелистер ни коефициенти не пуштиле на интернет, изгледа многу добро ги имаат изгорено кладилниците минатиот викенд

Znae li nekoj kade moze da sesledi rezultat od Fylde ??
Nigde nemozam da najdam

Znae li nekoj kade moze da sesledi rezultat od Fylde ??
Nigde nemozam da najdam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom