Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам колку мислења имаш пријателе напишано на темава.... испаѓа дека СЈО се формира само како поддршка за СДСМ да дојде на власт. Чудно...
Дали има? Сигурно дека има. Зарем тебе ти треба да слушнеш за да се сомневаш? Ама тоа е „рекла-казала“. За суд се потребни валидни докази. 100 пати напишав дека се сомневам во сите функционери уште пред да стапат на „функција“. Муабетот ми е во целосно друга насока. Можеме да се сомневаме, ама за валидна пресуда се потребни легални докази.[DOUBLEPOST=1473946727][/DOUBLEPOST]Не знам колку мислења имаш пријателе напишано на темава.
Ме интересира твое лично мислење. Остај ЈО, СЈО, Суд-муд....Твое мислење од она што со твои очи и уши го гледаш и слушаш - Дали мислиш дека работите што ги слушавме, надополнето од она што го гледавме низ Македонија се вистинити или не ?
ДАЛИ ИМА КРИМИНАЛ ИЛИ НЕ ?
Само ДА или НЕ
Колку ли целосно ретардирани ликови има што не можат да дискутираат според правото, според законот.. туку како на улица, на пазар... па не може да согледаат дека не е дозволиво да постојат 2 ЈО?Абе некои полуретардирани ликови може уште 6 години да пишуваат дека СЈО е неуставно и да се повторуваат по 500 пати џабе им е, Катица има премногу заштитени сведоци што ќе ги закопаат во гоВна криминалците.
Некои ликови не разбираат дека СЈО е веќе дел од Македонската правна пракса, функционира, има свое седиште и вработените зимаат плата од буџетот исто како и во Романија. Но тие ликови се полуретардирани и немаат допирна точка со реалноста и затоа не им е јасно.Дали има? Сигурно дека има. Зарем тебе ти треба да слушнеш за да се сомневаш? Ама тоа е „рекла-казала“. За суд се потребни валидни докази. 100 пати напишав дека се сомневам во сите функционери уште пред да стапат на „функција“. Муабетот ми е во целосно друга насока. Можеме да се сомневаме, ама за валидна пресуда се потребни легални докази.[DOUBLEPOST=1473946727][/DOUBLEPOST]
Колку ли целосно ретардирани ликови има што не можат да дискутираат според правото, според законот.. туку како на улица, на пазар... па не може да согледаат дека не е дозволиво да постојат 2 ЈО?
Не знам дали е рекла-казала. Или двојни аршини.Дали има? Сигурно дека има. Зарем тебе ти треба да слушнеш за да се сомневаш? Ама тоа е „рекла-казала“. За суд се потребни валидни докази.
Колку ли целосно ретардирани ликови има што не можат да дискутираат според правото, според законот.. туку како на улица, на пазар... па не може да согледаат дека не е дозволиво да постојат 2 ЈО?
Јас сум учел (и завршил) нешто што ти во 2 живота не можеш да го завршиш (дипломираш)
Јас стварно не разбирам до каде оди вашето размислување, да не речам полтронство.Сигурно дека има. Зарем тебе ти треба да слушнеш за да се сомневаш? Ама тоа е „рекла-казала“. За суд се потребни валидни докази.
Nesto jako mirisa. Zaev preku nokj zaboravi na site preduslovi za normalni izbori i rece "izbori na 11ti dekemvri mora da ima" poso koj ja ebe "vistinata za makedonija" procisten izbiracki spisok,edna izborna edinjca i sve ostanato.Според „Tkgas vekje nema da bide bitna pravdata poso sdsm kje bide pobednik na izborite.“.. испаѓа дека СЈО се формира само како поддршка за СДСМ да дојде на власт. Чудно...
Целосно ретардирани ликови може вечно да тврдат дека партиите се договориле и дека тоа е над законите.Абе некои полуретардирани ликови може уште 6 години да пишуваат дека СЈО е неуставно и да се повторуваат по 500 пати џабе им е, Катица има премногу заштитени сведоци што ќе ги закопаат во гоВна криминалците.
Целосното ретардирани ликови имаат проблем да разберат дека никој (барем јас) не ја спори законитоста на СЈО, тоа е донесено и работи според закон. Проблемот е што законот не е донесен според Уставот. Така, погрешно се изразуваме кога велиме дека СЈО е неуставно, туку дека законот за СЈО не е уставен.Некои ликови не разбираат дека СЈО е веќе дел од Македонската правна пракса, функционира, има свое седиште и вработените зимаат плата од буџетот исто како и во Романија. Но тие ликови се полуретардирани и немаат допирна точка со реалноста и затоа не им е јасно.