Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат лево сме тотално одсечени.. Креација никаква, а ако не е Дибала нема кој да разигрува и сме тотално одсечени средина со напад! Асамоа, Асамоа! Мајко мила!Де бе први 45 мин се, 3 зицери љуфнавме.а и ова утакмица е
Две супер крила имаме на клупа...
ти се бендиса играта на Јуве во првото ??![]()
Не ми се бендиса фала богу а и со таква игра имавме 3 зицери, муабетот ми е први 45 мин се без двајца главни играчи на средината, прва утакмица и 3 пат воие 3ца играт заедно. Лако полако не се црпи заклучок од првиот натпревар. Тоа ми е маубетот.ти се бендиса играта на Јуве во првото ??![]()
Брат лево сме тотално одсечени.. Креација никаква, а ако не е Дибала нема кој да разигрува и сме тотално одсечени средина со напад! Асамоа, Асамоа! Мајко мила!Де бе први 45 мин се, 3 зицери љуфнавме.а и ова утакмица е
Пази 0 удари кон голот имат воопшто. А играме со скоро 2 постава среден ред.Па Севиља не е Саусоло или Милан..цврста екипа се и не се даваат така лесно,тие онде на Барселона и Реал Мадрид му даваат мака и неможат на крај да излезат со нив па што се очекува од Јувентус
Кои се тие три зицери? Или различно го поимаме зборот зицер?Де бе први 45 мин се, 3 зицери љуфнавме.а и ова утакмица е
Пази 0 удари кон голот имат воопшто. А играме со скоро 2 постава среден ред.
Кедира имаше 2 добро нека не се зицвери али чисти шанси, фати едната в тополи сам пред гол другата тешка беше, и уште една ако не се лажам имаше Дибала (лош стрим со коцки)Кои се тие три зицери? Или различно го поимаме зборот зицер?
5 души им фалат на Севиља и не е до нив проблемот колку што е мрзелив Јуве вечерва, па никакво залагање нема буквално а 2-3 шанси напред на заебанција ги испустија Дибала и Игуаин кои делуваат тотално аматерски вечерва,па она што не го подаде Игуаин во празно на Азамоа е криминалноПа Севиља не е Саусоло или Милан..цврста екипа се и не се даваат така лесно,тие онде на Барселона и Реал Мадрид му даваат мака и неможат на крај да излезат со нив па што се очекува од Јувентус
Според тебе дали тие заебанции и оние на Кедира беа зицери? Пошто за фудбал италиа и овие русиве беа, не реков дека рече дека не се ме интересира5 души им фалат на Севиља и не е до нив проблемот колку што е мрзелив Јуве вечерва, па никакво залагање нема буквално а 2-3 шанси напред на заебанција ги испустија Дибала и Игуаин кои делуваат тотално аматерски вечерва,па она што не го подаде Игуаин во празно на Азамоа е криминално
далеку од зицери, имаше пречка,статива,бравурозна интервенција на голманот на Севиља или некој одбранбен играч ??Според тебе дали тие заебанции и оние на Кедира беа зицери? Пошто за фудбал италиа и овие русиве беа, не реков дека рече дека не се ме интересира![]()
Ок ко така моја грешка. Ќе видиме нека почни втородалеку од зицери, имаше пречка,статива,бравурозна интервенција на голманот на Севиља или некој одбранбен играч ??
мора да се тргне поактивно во второ доста беше одење