Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па 900 000 разлика ќе изгубат.
Само мирза не игра,Нуркич сам ќе дошол со авион... каква неорганизирана репка се овие... ништо чудно што Стипановиќ си отишол сред припреми...Мирза си спиел у друг хотел,дошол на припреми 10кг подебел,лудувале по ноќни клубови,каснел на ручеци тренинзи....А добри играчи имаат и можат со лакоча до Еуробаскет 2017.... Значи утре Естонија и Шведска од баскетиве... А Јуве,Дортмунд,Сити и Реал од фудбаливе...

па тоа може само мене да ми се случи..
Tupi дават гол, и после 1 минута пенал судат за факинг Банфилд и ке ти промашат , нормално..
:facepalm::facepalm::tapp::tapp:

Attachments

• 12.jpg
    12.jpg
    46,9 KB · Прегледи: 45
  • Ми се допаѓа
Reactions: No9
Ај ја малце доцнам али...што бидна со Сити? Утре ќе се игра? Или случајно еден квота да не ја рачунаат во Спортлајф и да не постои опција за исплаќање? :D

Ај ја малце доцнам али...што бидна со Сити? Утре ќе се игра? Или случајно еден квота да не ја рачунаат во Спортлајф и да не постои опција за исплаќање? :D
Вечер се игра заедно со останатите утакмици од ЛШ....

Денес ставаш куќа на Јуве, добиваш куќа со гаража...

Вреди за гаража да се изигра :D
Некни ме послушавте за Вавринка? Кога некој ќе промаши следува лавина од критики, а кога некој ќе погоди? Никому ништо :LOL:

Луѓе, шо мислите за Порто - Копенхаген? гледам се кренал коефицентот од 1.55 на 1.65

Да прашам на овие online betting било која, која е сумата на максимална уплата а и исплата?

Луѓе, шо мислите за Порто - Копенхаген? гледам се кренал коефицентот од 1.55 на 1.65

треба ГГ да ја даде,најглуп коефицент за кладење е 1.65

Да прашам на овие online betting било која, која е сумата на максимална уплата а и исплата?

:)

Како мислиш било која? Има огромни разлики од кладилница до кладилница, а и во рамките на една кладилница има големи разлики од спорт до спорт и од лига до лига. Генерално, највисоки лимити има Пајнакл, а на Betfair може да ставиш колку сакаш, односно колку што има пари на lay. Ова за јаките лиги значи практично no limit.

Бриж - Лестер Х2 и 2+ ( 1.90 )
Порто - Копенхаген ГГ ( 1.90 )
Лион - Динамо З 3+ ( 1.90 )

Сите сингл,па вечер ќе броиме парички :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom