Shameless (US)

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
emmys.boobs.got.nowhere.to.live.606.1080-dimension

I love DIMENSION :LOL:

giphy.gif

Последно уредено:
Ах ова Лип со женските, една бар да најдеше ко што треба. Или курвичиња собира или посесивни нимфоманки. Додуша Менди му беше најок, бар му пополни формулари за факс и му даде некаква шанса за успех на кутриот а он сепак реши дека она не е доволно добра за него. Дојде ред и нему да му го скршат срценцето. Поарно тоа отколку да го натераше педофилкава мажот и да го скине.
We are in love. Која будала.

Поарно тоа отколку да го натераше педофилкава мажот и да го скине.
We are in love. Која будала.
Каква црна педофилка.
Која будала? Ова што го имаа(т) Лип и професорица е/беше повеќе од секс. Си призна професорица кога беа на тој семинарот, кога се испијани.
Сега и нејзе и е тешко ама не може да жртвува кариера.

Каква црна педофилка.
Која будала? Ова што го имаа(т) Лип и професорица е/беше повеќе од секс. Си призна професорица кога беа на тој семинарот, кога се испијани.
Сега и нејзе и е тешко ама не може да жртвува кариера.

Јас мислам дека и на тој семинарот го дриблаше.
Сигурно многу и е тешко, конечно ја фатија дека се плеска со студенти кои можат синови да и бидат, додека мажот и е публика. Пример за професор и академик. Лицемерна моронка.

Не ќе да го дриблаше со тоа што му изјави љубов :D

Нигде не му изјави љубов, му спомна нешто κао не мислела деκа уопште ќе се замаρа со него. Тоа не е исто со изјавување љубов. :D

Нигде не му изјави љубов, му спомна нешто κао не мислела деκа уопште ќе се замаρа со него. Тоа не е исто со изјавување љубов. :D
Тоа значеше, само страв и беше дека постара, да не се упичка овој :D

When you and I
got together,

I was looking
for a fling,

but this is...

different.

It's so much more than that.

Егото не и дозволува иначе се знае шо сака да каже. Ако со ова не сака да каже љубов/сериозна врска, стварно сте комплицирани.

Па повеќе е од fling, јас не викам дека она ич нема симпатии спрема него, али дека е заљубена, ко што е Лип во неа, дефинитивно не е. :D
Реченицата кога му спомна дека треба да се решат од мажот и, не ми дава да мислам дека она имаше поголеми планови за него освен да и помогне да остане вдовица. :toe:

Френк ги поместува границите секоја ебана сезона, таман мислиш не може полошо од ова :D Иначе го сака и таа, совршени се заедно на некој чуден начин, Лип е многу позрел од возраста али јебига... Редно беше и тој да се олцни.

Зошто би сакала да стане вдовица? Ликот нит и забранува нешто, нит ја малтретира, нит ја држи строго. Буквално имаат (според нив) брак од соништата.

ама после е појакото
„не ми смета, убаво е чувството“ :D

Се радуваш на понеделник едино ради Шејмлес, си завршуваш обврски, си правиш кафе и си седнуваш да си ја симнеш најновата епизода - и нема нова епизода! :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom