Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Кој фактор си ти па да ти даваат докази за добивки ? Ако имаш муда ете напрај кладба со него во 100 евра ете, немора повеќе чим мислиш дека лаже
Kako prvo toj sam go ponudi toa, kako vtoro dosega sum vodel dosta raspravii so nego i sum zabelezal deka koga ke dojde do situacija koga vekje i sam sfakja deka ne e vo pravo pocnuva da gi vrti rabotite, pocnuva so licni navredi i sl, ednostavno covekot misli deka sekogas vo pravo, jas garantiram deka clenovite ovde na forumot najmnogu raspravii vodat so nego i dosega ne sum videl niednas da priznae deka ne e vo pravo, zatoa mi e merak da mu odam kontra

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.570
Kako prvo toj sam go ponudi toa, kako vtoro dosega sum vodel dosta raspravii so nego i sum zabelezal deka koga ke dojde do situacija koga vekje i sam sfakja deka ne e vo pravo pocnuva da gi vrti rabotite, pocnuva so licni navredi i sl, ednostavno covekot misli deka sekogas vo pravo, jas garantiram deka clenovite ovde na forumot najmnogu raspravii vodat so nego i dosega ne sum videl niednas da priznae deka ne e vo pravo, zatoa mi e merak da mu odam kontra
Еве јас ти тврдам дека секој скрин е вистинит и не е фотошоп и дека навистина има толку пари. А убаво ти рекоа, ако имаш мадиња и ако мислиш дека лаже повели прифати ја кладбата што ти ја понуди.

На крај краева не знам Ставро што ти докажува на тебе, не ми е јасен.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Еве јас ти тврдам дека секој скрин е вистинит и не е фотошоп и дека навистина има толку пари. А убаво ти рекоа, ако имаш мадиња и ако мислиш дека лаже повели прифати ја кладбата што ти ја понуди.

На крај краева не знам Ставро што ти докажува на тебе, не ми е јасен.
znaci ti imas videno so tvoi oci, i akauntot na skril so 100k evra, i uplatite od vkupno 25k evra na Pobeda taka?
Stom vekje tvrdis nesto vajda go imas videno so svoi oci

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Нема потреба никој ништо тука да докажува бе момци.. секој за себе си гледа, но кога јас би правел толку пари од обложување, би подразмислик 100 пати пред да постирам на форум вакви големи суми...со ич труд може да се утврди идентитет на членови на форум..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.570
znaci ti imas videno so tvoi oci, i akauntot na skril so 100k evra, i uplatite od vkupno 25k evra na Pobeda taka?
Stom vekje tvrdis nesto vajda go imas videno so svoi oci
Да.
До душа не конкретно ова со Победа, ама ми има покажувано други акаунти, сме зборувале доста за утакмици, за кладењето и се остало поврзано со кладење. Се имаме и во живо запознаено, добар човек е Ставро и ти гарантирам дека за ова не те лаже.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Да.
До душа не конкретно ова со Победа, ама ми има покажувано други акаунти, сме зборувале доста за утакмици, за кладењето и се остало поврзано со кладење. Се имаме и во живо запознаено, добар човек е Ставро и ти гарантирам дека за ова не те лаже.
samo sto mislev da ti repliciram za Pobeda ti go promeni odgovorot, koga ke uspees da uplatis 25k na mec od makedonska liga dojdi javi se, ako sakas imaj i 100 akaunti po onlajn kladilnicite nema sansi da ti dozvolat takva uplata, na prv pogled izgleda lesno, ako na eden akaunt ti dozvoluvaat max uplata 1k potrebni ti se 25 akaunti i zavrsena rabota imas vkupna uplata od 25k, ama kladilnicite ja sledat i vkupnata uplata od site akaunti, stom pocne da se stavaat golemi pari na nekoj mec tie vednas go malat koef i ja malat max uplata koja ja dozvoluvaat na toj mec, a za mec od nasata liga i 1k e golema uplata, taka da 25k uplata e naucna fantastika, ako na edna bremena zena i se potrebni 9 meseci da rodi dete 9 zeni ne mozat toa da go storat za 1 mesec, taka da brojot na akauntite koi gi imas ne ti garantiraat deka ke mozes na sekoj akaunt da uplatis ista maksimalna suma, ke uplatis na 1-2 po 1k evra da receme,na narednite 2-3 ke ti namalat koef i maksimalna uplata, i od tuka natamu vekje i 100 evra ke vide tesko da se uplati

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Mnogu vetuvanja malku ispolneto, kako politicka partija pred izbori si
Абе да нема грешка, ќе компромитирам личности кои ми ги дале нивните податоци за да отворам сметка, за на некој рандом куропушач и интернет питач му докажам нешто. Оди уплаќај шах и карлинг, не досадувај.[DOUBLEPOST=1473717172][/DOUBLEPOST]
samo sto mislev da ti repliciram za Pobeda ti go promeni odgovorot, koga ke uspees da uplatis 25k na mec od makedonska liga dojdi javi se, ako sakas imaj i 100 akaunti po onlajn kladilnicite nema sansi da ti dozvolat takva uplata, na prv pogled izgleda lesno, ako na eden akaunt ti dozvoluvaat max uplata 1k potrebni ti se 25 akaunti i zavrsena rabota imas vkupna uplata od 25k, ama kladilnicite ja sledat i vkupnata uplata od site akaunti, stom pocne da se stavaat golemi pari na nekoj mec tie vednas go malat koef i ja malat max uplata koja ja dozvoluvaat na toj mec, a za mec od nasata liga i 1k e golema uplata, taka da 25k uplata e naucna fantastika, ako na edna bremena zena i se potrebni 9 meseci da rodi dete 9 zeni ne mozat toa da go storat za 1 mesec, taka da brojot na akauntite koi gi imas ne ti garantiraat deka ke mozes na sekoj akaunt da uplatis ista maksimalna suma, ke uplatis na 1-2 po 1k evra da receme,na narednite 2-3 ke ti namalat koef i maksimalna uplata, i od tuka natamu vekje i 100 evra ke vide tesko da se uplati
Еве вака, утре дојди во Битола. Ќе го викнам и Стефан како сведок. Пред тебе ќе ги отворам акаунтите. Земи си пари да се кладиме, еве не мора 1000 евра, земи 200. Јас ќе ви платам пат на двајцата до Битола. Може така?[DOUBLEPOST=1473717492][/DOUBLEPOST]
Нема потреба никој ништо тука да докажува бе момци.. секој за себе си гледа, но кога јас би правел толку пари од обложување, би подразмислик 100 пати пред да постирам на форум вакви големи суми...со ич труд може да се утврди идентитет на членови на форум..
Кој тоа ќе ми утврдува идентитет, и зошто би се плашел?

Последно уредено:
Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Абе да нема грешка, ќе компромитирам личности кои ми ги дале нивните податоци за да отворам сметка, за на некој рандом куропушач и интернет питач му докажам нешто. Оди уплаќај шах и карлинг, не досадувај.[DOUBLEPOST=1473717172][/DOUBLEPOST]

Еве вака, утре дојди во Битола. Ќе го викнам и Стефан како сведок. Пред тебе ќе ги отворам акаунтите. Земи си пари да се кладиме, еве не мора 1000 евра, земи 200. Јас ќе ви платам пат на двајцата до Битола. Може така?
dokaz za 25k uplata na Pobeda ne mozes da mi ponudis toa garantiram so glava, mozebi imas 1-2 akaunti na koi si uplatil 2-3k evra, a znam tocno zosto prifakjas samo nekoj da dojde kaj tebe i ti da se logiras pred nego na akauntot, zatoa sto taka ke mu pokazes toa sto sakas, ke mu pokazes uplatata na Pobeda koja ti e dobitna i posle koja vekje nemas betovi na toj akaunt, a vaka ako mu dades na nekoj login toj moze da vidi podetalna istorija t.e i nedobitnite betovi pa da ne ispadne plusot da stane minus

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
dokaz za 25k uplata na Pobeda ne mozes da mi ponudis toa garantiram so glava, mozebi imas 1-2 akaunti na koi si uplatil 2-3k evra, a znam tocno zosto prifakjas samo nekoj da dojde kaj tebe i ti da se logiras pred nego na akauntot, zatoa sto taka ke mu pokazes toa sto sakas, ke mu pokazes uplatata na Pobeda koja ti e dobitna i posle koja vekje nemas betovi na toj akaunt, a vaka ako mu dades na nekoj login toj moze da vidi podetalna istorija t.e i nedobitnite betovi pa da ne ispadne plusot da stane minus
Kolku si dosaden druze, olabavi malku, ke crknes od inaet. Ednostavno te boli nesto sto za tebe e nevozmozna misija i ke bide zasekogas. Ne te biva za vakvi raboti i samo zamaras bez veze.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
На Стефан му дадов податоци за едниот од акаунтите, тој ќе се логира и ќе ти потврди колку пари се уплатени. Тебе не ти давам податоци затоа што си љубоморен и злобникав, би можел и некој зијан да направиш.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Се што треба ти Ставре да направиш е да се пријавиш во клиниката за душевно болни за да ти се одреди соодветна терапија.
Нетреба ниту сметки да се отвараат ниту акаунти да се хакираат ниту пак докази да се прилагаат. Ниту пак има рендом интернет куропушачи, и питачи итн...(а кога сме веке кај тие што ги споменуваш=сите ние знаеме дека ти имаше максимален број на негативни поени во еден момент и беше пред конечен бан...што се случи со твоите негативни поени, мистериозно ги снема или му клекна на некој од админите за да продолжиш да не замараш сите тука нас, или пак си балансираш со сите твои 3 акаунти активни...тоа ти појасни ни, друго не треба?):icon_lol:
Сериозно размисли околу тоа и зошто на секој втор пост генерира конфликтна ситуација.
Еве го Гаро лудакот. :pos:

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
На Стефан му дадов податоци за едниот од акаунтите, тој ќе се логира и же ти потврди колку пари се уплатени. Тебе не ти давам податоци затоа што си љубоморен и злобникав, би можел и некој зијан да направиш.
eve ti ponuda od mene, ti ja prifakjam kladbata od 200 evra, jas,ti,Stefan i biraj uste 2 clena od forumot, od utre natamu koj den sakate ke se sretneme vo skopje, jas i ti stavame po 200 evra na masa i stom ti ponudis dokazi za uplata od 25 000 evra na Pobeda ti gi zemas parite, ako ne go storis toa jas gi zemam, i koj ke ja izgubi kladbata posle gi casti site vo nekoja kafana

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
eve ti ponuda od mene, ti ja prifakjam kladbata od 200 evra, jas,ti,Stefan i biraj uste 2 clena od forumot, od utre natamu koj den sakate ke se sretneme vo skopje, jas i ti stavame po 200 evra na masa i stom ti ponudis dokazi za uplata od 25 000 evra na Pobeda ti gi zemas parite, ako ne go storis toa jas gi zemam, i koj ke ja izgubi kladbata posle gi casti site vo nekoja kafana
Јас ти кажав, добредојден си Битола кога сакаш. Ни на крај памет не ми е да се влечкам до Скопје. Посебно не за мочани 200 евра.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.319
Поени од реакции
3.380
Хаха каша попара стана..
Искрено немам ништо против Ставро но незнам премногу навредуваш.. Еднаш одамна со мене така дојде до ситен конфликт но ништо страшно..
Добро е да се види вакви убави цифри но окапи се обложуваш за себе и немаш причина никому да се правдаш и грдо е да се читаат такви навредувања..

Kajgana Shop

На врв Bottom