samo sto mislev da ti repliciram za Pobeda ti go promeni odgovorot, koga ke uspees da uplatis 25k na mec od makedonska liga dojdi javi se, ako sakas imaj i 100 akaunti po onlajn kladilnicite nema sansi da ti dozvolat takva uplata, na prv pogled izgleda lesno, ako na eden akaunt ti dozvoluvaat max uplata 1k potrebni ti se 25 akaunti i zavrsena rabota imas vkupna uplata od 25k, ama kladilnicite ja sledat i vkupnata uplata od site akaunti, stom pocne da se stavaat golemi pari na nekoj mec tie vednas go malat koef i ja malat max uplata koja ja dozvoluvaat na toj mec, a za mec od nasata liga i 1k e golema uplata, taka da 25k uplata e naucna fantastika, ako na edna bremena zena i se potrebni 9 meseci da rodi dete 9 zeni ne mozat toa da go storat za 1 mesec, taka da brojot na akauntite koi gi imas ne ti garantiraat deka ke mozes na sekoj akaunt da uplatis ista maksimalna suma, ke uplatis na 1-2 po 1k evra da receme,na narednite 2-3 ke ti namalat koef i maksimalna uplata, i od tuka natamu vekje i 100 evra ke vide tesko da se uplati