Абе паника е во тие моменти не знаат шо праат луѓе, на работа иам една врата не треба да туркаш него да влечеш за да ја отвориш, вчера три-четворица гребеа ко мачки по неа а нормално не се отвара она така :Д
Прееска дрма и сите стануваат земала а колешкава се дере "Еве гоооооо, еве гооооооо" ко цунами да глеа пред неа ама ај разбирам, паника е, само што поише лошо праат некои луѓе него добро со тоа.
Јасно тоа ама сепак треба да ти светне у тиквата.
Еве прееска коа здрма у 8 саат, јас и мајка ми застанавме у место, баба ми плафон дигна ``земјотрес земјотрес асируасеируасоиаоо`` ало бре седи мирна.
Мајка ми вчера коа здрмало се стрчала низ ходник се опнала у плакар рбетен столб изместила.. прееска за памет се укопа ко сидро.
Страв е јеби га, ти се тресе све под нозе, бучи, језиво е ама ништо нема да смениш ако се затрчаш ко сивоња. Поготово тие по згради што живеат, одеднаш 100 души по скалите ете ти стампедо.
Повеќе жртви и повредени има од такви работи, денеска некоја фраерка од прозор се фрлила, све што си има искршила. За 5 секунди тресење да успееш да доеш до прозор, да отвориш да се прекачиш и да се фрлиш, неам зборови...