ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
јас мислам нуклеарките се,нема врска водата.
Да знаеш дека има врска и тоа со хидрогенските што нездравиот од с.кореа ги тестира под земја .
Таа енергија мора некаде да се ослободи

Два беа, еден по друг, еден послаб и после овој или еден, па зимаше замав и дрмна јако.

Да знаеш дека има врска и тоа со хидрогенските што нездравиот од с.кореа ги тестира под земја .
Не е косоокиот, ќе да е овој нездравиов кај нас, копаат тунели со братучед му под Шутка.

Чим во подрум има скршени тегли...
Ние пак сме пред зграда, некои имаат извадено и душеци, уште синоќа имаа преноќено надвор. Сите се во коли, кога задрма, кога спискаа сите, језиво упм. На зградата карши нас шо е од пред 10 години, распукана е веќе на некои места.Тука како сите да сме преселени пред зграда, ко што е празник и тепсии со баклава има. xD
Море заебано е, све посилни има денес откако почнаа...

Остај тоа, а Американците што тестираат по 100 на ден, јас мислам дека ако престанат тестирањата ќе престанат и земјотресите.

јас мислам нуклеарките се,нема врска водата.
Земјотресите се предизвикани воглавно од прекин на геолошките недостатоци,но исто така и од други настани како што се вулканска активност,лизгање на земјиштето,експлозија во рудник и нуклеарни испитувања.
Најверојатно од нуклеарката се и најверојатно уште ќе има. Само да не се вертикални тоа се руши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom