US Open 2016 (29.08 - 11.09.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување

Кoј ќе oсвoи?

• Вкупно гласачи
    41
  • Гласањето е завршено на .
Што се нема да направи за да победи, копиле четничко, одвратно. Па и вештачка крв на палецот, па и ногата ја тресе намерно, демек болка некаква чувствува. Срам за спортот и тенисот, бљак.

Не се тресите, ќе добие Вавринка. Сосема заслужено.

Поенов на 40-40 Ѓоковиќ истрча повеќе отколку сите поени заедно сезонава кога беше потполно здрав.

btw. Честитки за Вавринка иако дискутабилна победа бидејќи видливо беше дека Новак не е то то, нешто слично на финалето АО '14 против Надал.
На крајот, победа си е победа, секој ќе се сеќава на нејзе, а сонот за престигнување на Федерер како што кажаа другите е уште потешка мисија.

Sekako kje bese nemoguca misija da go prestigne Federer, 6 slema ne se sala, i eden da bese pa pak e diskutabilno i zavisi od mnogu sporedni raboti kamoli celi 6 slema, taka i za Nadal bese muabetot 2013 koa bese u top forma rekordi kje rusese ali povekje od jasno e deka ne e taka lesno kako sto izgleda od nasa prespektiva.

Вавринка да го освои уште Вимблдон и ќе има лајф слем. Постојат играчишта во историјата кои немаат ниту еден слем.

Јас одам да си легнам, поздравете го @undercover ако го видите. :цицки:

Вавринка да го освои уште Вимблдон и ќе има лајф слем. Постојат играчишта во историјата кои немаат ниту еден слем.
Тоа да го направи во 2017, таман ќе фати серија 4 последователни години со грен слем, секоја година различен и победа во сите финални грен слем мечеви на кои настапувал. :D

Ете, коментаторот оправдувањето го најде во неколку меча што му ги предале на Новак.

Не смее повредава од Џокович да остави дамка на овој слем за Вавринка. Имаше можда и 20 брејк топки, едвај 2 искористи. Го уби на психички план.

Sent from my LG-D850 using Tapatalk

Највисокото можно ниво на Stanimal е можда дури и над највисокото на Federer, unplayable e.

Лудак е Стен, кога е во фазон нема шанси да се одбрани ни св. Илија. Што све стигаше Новак во првите три сета, па тоа не беа вистини, мајке ми. Страшен меч се играше три сета, четвртиот веќе беше жално да се гледа Новак како се влече по теренот.

И да, Стен>Мареј. :icon_lol:

Ау човече, се разбудив во право време, последниот сет, ќотек невиден. :uzi::pusigo:

Кои удари по линија.

Навивачите на Џокович не многу да се разочарат, после пензионирање ќе имате прилика Џоковиќ да го видите во некој филм, веројатно таму ќе ја продолжи кариерата, глумец првокласен, како што ја започна кариерата така ја завршува, се влече како гуштер по земја кога губи ... еднаш глуми дека едвај ја крева ногата, а одма потоа се крева на прсти (а бара медицинска помош за прст).

И не заборавете, тенисот не е веќе тој што беше

Ајде го чекаме @undercover да појади бурек тука, да се посмееме. Викаат "what you give is what you get", па се отепа од јадење гомна Надал ботаничар, хемичар, не знам шо. Овај твојов да не е поарен, да се здрави и живи токмаците што го догураа до финале.
Поздрав.

Не смее да се заборави фактот дека Стен играше 5 сета со Еванс, 4 со Марченко, 4 со Депло, 4 со Нишикори. Околу 8 саати мислам повеќе имаше одиграно од Новак, и во ниеден ама баш во ниеден момент не се виде да загуби здив, да се пожали на нешто, апсолутно ништо. Изгледа ко да има вишок некој килограм али, трча ко коњ, удариве од основна перверзија... Како е спремен физички... Животиња.
СТАНИМАЛ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom