DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Честитки на примањето во ФИФА 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Валон Бериша игра во СалцбургШто играчи имаат овие косовариве? Дајте да видиме..
Валон Бериша игра во Салцбург
Милот Рашица во Витесе
Амир Рахмани во Динамо Загреб
Берсант Целина во Твенте позајмен од Манчестер Сити
Албан Меха во Ал Наср
Алберт Буњаку во Ст Гален
Бернард Бериша во Анжи
Исто така има играчи што играат во солидни тимови како Касимпаша,Генчербирлиги,Луцерн,Нирнберг,Хајдук.
Одлично одиграа вчера против Финска. За неколку години ќе имаат доста добар состав.
Имаат многу млади фудбалери по Швајцарија,Германија,Австрија .. Од Албанија сигурно ќе бидат појаки за максимум 2-3 години.Е сега младите играчи не се знае дали ќе одберат да играат за Косово,ама имаaт голем избор.
Од кај па сега Милот Рашица игра за Косово?
Баш летоска читав како дел од албанската јавност го пцуеше жабарот зашто не го земал у Франција.
Ако знаете дека членки на фифа се и земји кои во основа и не постојат ова со косово кое е и колку-толку признаено е гола вода. Во фифа има членки како северен кипар или палестина, косово е ништо за нив...
Се спасија финците синоќа, 2 пати гредата ги спасеше. Како и да е одличен резултат за Косово
зар Косово го глеаше наместо Албанија - Македонија?![]()
Веројатно на хајтлајтсите видел,ама мене искрено посмешни ми се оние навивачката група Пилсат од Приштина..чекај сега малце,Косово игра историски прв натпревар во квалификации за големо натпреварување а тие во истиот момент одат во Скадар да ја бодрат Албанија?...WTF..