Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Филаделфија ќе танка, добија пик од прва рунда од Викингс :pos:, ќе го фрља у огин Венц кој ќе заздрави и со нивниот пик кој ќе биде релативно висок и со пикот на Викингс ќе имаат доста оружја на наредниот драфт

Викинг, катастрофа, игра курот цела лига со нив, очаен потег, многу.
Па мамичето да ви го ебем, земите го Мајкл Вик :icon_lol:
Од Сем Бредфорд полоши квотербекови у НФЛ се само Метју Стафорд, Блејн Габер и Чејс Кенјум :icon_lol:

What's with the traffic on 95? Oh yea it's the line of cars offering to drive Bradford to the airport

Vikings fans went from Super Bowl hopes to no 1st rounder, Teddy's career is over, and Sam Bradford in 4 days. Let's leave them alone.

:pos::pos:

Иначе сеа ќе биде интересно со катнативе, има доста солидни имиња кои може да се приберат од тимовие, највише сум изненаден од Бронкос со катнувањето на Рони Хилман, и од Џајантс и Андре Вилијамс.

Моите Лајонс можеа комотно да чекаат до денеска и да го приберат овега место да го преплатат Марвин Џонс, кој немоеше ќор фудбал да фати лани и тоа покрај QB како Далтон

The Butt fumble најверојатно у Далас, и овие педери ќе бида ако не му дадат шанса на Прескот после таква при сезона
Најголемо изненадување за мене од катовите е Џош Ситон од Пакерс, последните 5 години нема пропуштено натпревар и 3 пати алл-про беше. Требало да земи сезонава 6М, најверојатно пораи тоа го отпуштиле. Андре Вилијамс немаше многу да игра покрај Џенингс и Врин така да нека си ја бара среќата на друго место.

А стварно толку сериозно е со Бриџвотер за крај на кариера дури?

А стварно толку сериозно е со Бриџвотер за крај на кариера дури?

Teddy Bridgewater suffered no ordinary knee injury. The team said he suffered a dislocated knee, a torn ACL, and other structural damage

Mlad je, ce se vrati samo problemot e dal ce bide istiot igrac.
Inace najverojatno nema da bide spremen ni do pocetokot na narednata sezona

Дечки ќе игра некој фантази на ова, ја досеа не сум играл, па ако имате у некоја лига што не е почнат со драфтот да влезем, пошто да напраемо наша овдека малку сме

Дечки ќе игра некој фантази на ова, ја досеа не сум играл, па ако имате у некоја лига што не е почнат со драфтот да влезем, пошто да напраемо наша овдека малку сме
Незнам Нфл Македонија дали ќе прави уште еден драфт, ама тешко се наоѓаат лиги со македонци. Од форумов мислам 5-6 може да се собереме, ама уште толку ќе фалат, а сезоната почнува за некој ден..

Golema "belja" napravi Kaepernick.Epten golem hejt dobi na pocetok,ama sega splasnuba hejtot i duri dobiva golema poddrska.Duri i Obama indirektno go poddrza.

Opremata so negovo ime postavuva rekordi t.e lugeto kako nikogas dosega kupuvaat Kaepernick oprema.

Biznis poteg :cuc:

Одлична одбрана на Пантерс, Кикли ги гази првата четвртина, исто и Бенџамин во напад е добар и огромен, ќе можат да го користат на многу начини.

Симан како QB е супер засега, не паничи, добро ги води но многу пасови фрли засега, треба да трчаат повеќе.

Ete interception i tesna utakmica.
Seimian odlicen, prijatno sum iznenaden.
Iako mi bese edenbod poomilenite igraci od draftot ama Paxton Lynch tesko ce vidi teren ako produzi vaka Trevor

Ete interception i tesna utakmica.
Seimian odlicen, prijatno sum iznenaden.
Iako mi bese edenbod poomilenite igraci od draftot ama Paxton Lynch tesko ce vidi teren ako produzi vaka Trevor
Офанзивната линија на Денвер е одлична вечерва, и за трчање и го бранат добро Симан. Посебно левиот тејкалот нов од Сиетл, одличен е.

Ако се прави некоја споредба, ова излезе сто пати подобра утакмица од суперболот.

Офанзивната линија на Денвер е одлична вечерва, и за трчање и го бранат добро Симан. Посебно левиот тејкалот нов од Сиетл, одличен е.

Да да, Расел Окунг, уште незнам како го пуштија Сиетл.

Баш пријатно ме инзненадиа Broncos , очекував да изгубат ама офанзивната линија беше далеку подобра него порано , посебно ми беше мило што изгуби тоа антипатичното гомно Cam Newton :aplauz:aма Luke Кuechly ѕвер беше :cuc: , може и МВП да земе сезонава .

многу глупи коментатори на СК, после 1/4 ги направија шампиони Далас и Прескот хол оф фејмер.

Јака утакмица Рејдерс и Сејнтс, на крајот Кар се жалеше на повреда па мораше да одат на 2 поени за победа, неможеше да издржи да игра продолжение.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom