Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.520
- Поени од реакции
- 5.660
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И рукито РБ на Билс, Карлос Вилијамс доби кат од Билс, дошол на трениг камп 9 кг здебелен. А баш солидна руки сезона имаше, се надополнуваа со Шејди.Мартавис Брајант суспендиран минимум една сезона
Исто и Том Брејди е сусп. на 4 утакмици ама кој го е.. него,ни Жизел више![]()
Значи во Америка беше и НФЛ не си гледал бе..ццц...Фала за другарка ми. А за во живо, сеуште неостварен сон.
Значи во Америка беше и НФЛ не си гледал бе..ццц...Фала за другарка ми. А за во живо, сеуште неостварен сон.
Не бев у 'мерика, на брод работев, Ракел ми беше колешка од ентертејнмент одделот.Значи во Америка беше и НФЛ не си гледал бе..ццц...
А и бај д уеј на СК2 имаш натпревар на Минесота (во минеста) во моментов![]()
За Џајантс навивам, тој е изборот или Манинг или Бекам, немаме друг стабилен играч за дрес да земиш. Иначе боговите не те слушнаја, Брадфорд е нов QB на Викингс, мислам дека ова ќе му биди последна шанса да е стартер во лигата, ако ја прокоцка и оваа ќе се шета како резерва.Теди Бриџвотер си ебал мајката, лигаментите попара, заврши сезоната за него.
А ми беа едни од фаворитите од сенка.
Ајде Викингс земајте го Вик, Мајкл Вик и Адриен Питерсон барем и со Вик ваков стар и пред пензија би сакал да ги видим, ајде господе на фудбалот ако те има, среди го ова !!
Иначе ќе си ги гризат мудата свите што ги прескокнаа на драфтот Мајлс Џек и Џејлен Ремзи, ги глеав Џексонвил у предсезоната ќе бидат една од најинтересните екипи за следење.
A кога сме кај интересните тимови за гледање Оакленд Рејдерс ќе бидат топ сезонава, ако продужат Дерек Кар и Амари Купер со исто темпо, плус Калил Мек и Келечи Осемеле
Иначе Мартавис Брајант не се жалел на пресудата, обично после жалба овие казни се намалуваат на 6 или 4 меча, дечкото сакал година оф, имал проблеми со психата се борил против депресија
И еден од моите омилени играчи од поновава генерација РЏ III имаше солидна предсезона, едвај чекам да видим какви ќе бидат Браунси годинава, послаби од Најнерс нема да бидат сигурно
Д фрик оф нејчур Џош Гордон из бек.
Дез Брајант из бек олсо, штета што се повреди Ромо.
Едвај чекам да почне сезонава, иако Метју Стафорд е уште член на Лајонс
@Leo Bonnie Oдел Бекам ?? Стварно ??
За Џајантс навивам, тој е изборот или Манинг или Бекам, немаме друг стабилен играч за дрес да земиш. Иначе боговите не те слушнаја, Брадфорд е нов QB на Викингс, мислам дека ова ќе му биди последна шанса да е стартер во лигата, ако ја прокоцка и оваа ќе се шета како резерва.
Филаделфија со трампава аткаува на топ 3 пик и следната сезона така да не се надевај многу годинава. Имаа солидна дефанзивна линија и лајнбекери така да со нивниот и пикот од Минесота следната година можат да скопат солиден тим.Јас за Eagles навивамама сезонава излеа ќе биде катастрофа , Брадфорд беше слаб QB ама па боље варијанта него Chase Daniel и стартен QB не се трејдува недела дена пред почеток на сезона
Барем Wentz нека го фураат сезонава па да видиме дали конечно ке најдат franchise QB , а за WRs да не зборам ,претсезонава сите катастрофа беа , поготово Agholar , ако Dorial green Beckham не прикаже нешто може и последни ќе бидат со 49s i Browns . Одбраната барем ни е солидна и може да не извади , барем пред Dallas да завршиме .
Fly Eagles Fly![]()
Филаделфија со трампава аткаува на топ 3 пик и следната сезона така да не се надевај многу годинава. Имаа солидна дефанзивна линија и лајнбекери така да со нивниот и пикот од Минесота следната година можат да скопат солиден тим.